DSpace Repository

Розробка технологічного процесу переробки післяспиртової барди для використання її в харчовій промисловості

Show simple item record

dc.contributor.author Казаков, Д. Д.
dc.contributor.author Рожевський, Ю. П.
dc.contributor.author Казаков, Д. Д.
dc.contributor.author Рожевский, Ю. П.
dc.contributor.author Kazakov, D. D.
dc.contributor.author Rozhevsky, Yu. P.
dc.date.accessioned 2019-03-28T09:49:15Z
dc.date.available 2019-03-28T09:49:15Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Казаков Д. Д. Розробка технологічного процесу переробки післяспиртової барди для використання її в харчовій промисловості [Електронний ресурс] / Д. Д. Казаков, Ю. П. Рожевський // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Механізація та автоматизація виробничих процесів" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2017. - Вип. 10 (32). – С. 113-116. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6431
dc.description The article analyses the modern state and prospects of processing distillery stillage. Given the potential of food product. For carrying out scientifically-research works with drying DDGS was developed technological process and a machine aparatura scheme of production. uk_UK
dc.description.abstract У статті проаналізовано сучасний стан та перспективність переробки післяспиртової барди. Наведено харчовий потенціал продукту. Для проведення науково-дослідних робіт із сушіння післяспиртової барди було розроблено технологічний процес та машинно-апаратурну схему виробництва. В статье проанализировано современное состояние и перспективность переработки послеспиртовой барды. Приведен пищевой потенциал продукта. Для проведения научно-исследовательских работ с сушки послеспиртовой барды был разработан технологический процесс и машинно-апаратурная схема производства. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний університет uk_UK
dc.subject післяспиртова барда uk_UK
dc.subject сушіння uk_UK
dc.subject технологічна схема uk_UK
dc.subject послеспиртовая барда uk_UK
dc.subject сушка uk_UK
dc.subject технологическая схема uk_UK
dc.subject post-alcohol bard uk_UK
dc.subject drying uk_UK
dc.subject technological scheme uk_UK
dc.title Розробка технологічного процесу переробки післяспиртової барди для використання її в харчовій промисловості uk_UK
dc.title.alternative Разработка технологического процесса переработки послеспиртовой барды для использования ее в пищевой промышленности uk_UK
dc.title.alternative Development of the technological process of processing after-alcoholic bards for its use in the food industry uk_UK
dc.type Other uk_UK


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account