dc.contributor.author |
Казаков, Д. Д. |
|
dc.contributor.author |
Рожевський, Ю. П. |
|
dc.contributor.author |
Казаков, Д. Д. |
|
dc.contributor.author |
Рожевский, Ю. П. |
|
dc.contributor.author |
Kazakov, D. D. |
|
dc.contributor.author |
Rozhevsky, Yu. P. |
|
dc.date.accessioned |
2019-03-28T09:49:15Z |
|
dc.date.available |
2019-03-28T09:49:15Z |
|
dc.date.issued |
2017 |
|
dc.identifier.citation |
Казаков Д. Д. Розробка технологічного процесу переробки післяспиртової барди для використання її в харчовій промисловості [Електронний ресурс] / Д. Д. Казаков, Ю. П. Рожевський // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Механізація та автоматизація виробничих процесів" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2017. - Вип. 10 (32). – С. 113-116. |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6431 |
|
dc.description |
The article analyses the modern state and prospects of processing distillery stillage. Given the potential of food product. For carrying out scientifically-research works with drying DDGS was developed technological process and a machine aparatura scheme of production. |
uk_UK |
dc.description.abstract |
У статті проаналізовано сучасний стан та перспективність переробки післяспиртової барди. Наведено харчовий потенціал продукту. Для проведення науково-дослідних робіт із сушіння післяспиртової барди було розроблено технологічний процес та машинно-апаратурну схему виробництва. В статье проанализировано современное состояние и перспективность переработки послеспиртовой барды. Приведен пищевой потенциал продукта. Для проведения научно-исследовательских работ с сушки послеспиртовой барды был разработан технологический процесс и машинно-апаратурная схема производства. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний університет |
uk_UK |
dc.subject |
післяспиртова барда |
uk_UK |
dc.subject |
сушіння |
uk_UK |
dc.subject |
технологічна схема |
uk_UK |
dc.subject |
послеспиртовая барда |
uk_UK |
dc.subject |
сушка |
uk_UK |
dc.subject |
технологическая схема |
uk_UK |
dc.subject |
post-alcohol bard |
uk_UK |
dc.subject |
drying |
uk_UK |
dc.subject |
technological scheme |
uk_UK |
dc.title |
Розробка технологічного процесу переробки післяспиртової барди для використання її в харчовій промисловості |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Разработка технологического процесса переработки послеспиртовой барды для использования ее в пищевой промышленности |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Development of the technological process of processing after-alcoholic bards for its use in the food industry |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |