DSpace Repository

Придатність до промислової переробки селекційного матеріалу картоплі

Show simple item record

dc.contributor.author Авраменко, В. І.
dc.contributor.author Авраменко, В. И.
dc.contributor.author Avramenko, V. I.
dc.date.accessioned 2019-04-24T11:00:09Z
dc.date.available 2019-04-24T11:00:09Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Авраменко В. І. Придатність до промислової переробки селекційного матеріалу картоплі [Електронний ресурс] / В. І. Авраменко // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Агрономія і біологія" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2018. - Вип. 3 (35). – С. 90-93. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6565
dc.description The availability to the industrial processing due to dry matter content of 15 samples the breeding potatoes’ of the Institute of Potato Problems, SNAU was determined. The most dry matter content with average 24,4 % have got 20 % samples with high content – 33,3 %, with average – 23,4 %. The breeding samples that have got the average content of dry matter comprise 26,7 %, with average – 22,6 %. The low content have got 20 % samples with average 21,2 %. The numbers with the highest and high content of dry matter are the most suitable to the industrial processing and give the significant yield of the end-product. uk_UK
dc.description.abstract Визначена придатність до промислової переробки за вмістом сухої речовини у 15 зразків селекційного матеріалу картоплі Інституту проблем картоплярства Сумського національного аграрного університету. Найбільший вміст сухої речовини з середнім показником 24,4 % – мають 20 % номерів, з високим вмістом – 33,3 %, з середнім показником 23,4 %. Селекційні номери, що мають середній вміст сухої речовини складають 26,7 %, з середнім показником 22,6 %. Низький вміст показали 20 % номерів з середнім показником 21,2 %. Определена пригодность к промышленной переработке по содержанию сухого вещества в 15 образцах селекционного материала картофеля Института проблем картофелеводства Сумского национального аграрного университета. Наибольшее содержание сухого вещества со средним показателем 24,4 % имеют 20 % образцов, с высоким содержанием – 33,3 %, со средним показателем - 23,4 %. Селекционные номера, имеющие среднее содержание сухого вещества, составляют 26,7 % со средним показателем 22,6 %. Низкое содержание показали 20 % образцов со средним показателем 21,2 %. Образцы с повышенным и высоким содержанием сухого вещества более всего пригодны к промышленной переработке и дают выше выход готового продукта. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний університет uk_UK
dc.subject картопля uk_UK
dc.subject селекційний матеріал uk_UK
dc.subject суха речовина uk_UK
dc.subject картофель uk_UK
dc.subject селекционный материал uk_UK
dc.subject сухое вещество uk_UK
dc.subject potatoes uk_UK
dc.subject breeding material uk_UK
dc.subject dry matter uk_UK
dc.title Придатність до промислової переробки селекційного матеріалу картоплі uk_UK
dc.title.alternative Пригодность к промышленной переработки селекционного материала картофеля uk_UK
dc.title.alternative Suitability for industrial processing of potato breeding material uk_UK
dc.type Other uk_UK


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account