Короткий опис(реферат):
При розробці та виконанні досліджень магістерської роботи, нами були вирішені наступні завдання: по-перше, удосконалити технологію виготовлення желейного десерту на основі сироватки з додаванням конопляного протеїну; по-друге, дослідити органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники продукту та основи для його виготовлення і оцінити якісні показники готового продукту. При разработке и выполнении исследований магистерской работы, нами были решены следующие задачи: во-первых, усовершенствовать технологию изготовления желейного десерта на основе сыворотки с добавлением конопляного протеина; во-вторых, исследовать органолептические, физико-химические, микробиологические показатели продукта и основы для его изготовления и оценить качественные показатели готового продукта.
Суть розробки, основні результати:
During the development and implementation of the research of the master's work, we solved the following tasks: first, to improve the technology of making a jelly dessert based on whey with the addition of hemp protein; secondly, to investigate the organoleptic, physicochemical, microbiological characteristics of the product and the basis for its manufacture and to evaluate the quality indicators of the finished product.