DSpace Repository

Удосконалення технології виробництва желейного десерту на основі молочної сироватки

Show simple item record

dc.contributor.author Сіряченко, Я. А.
dc.contributor.author Сиряченко, Я. А.
dc.contributor.author Siryachenko, Ya. A.
dc.date.accessioned 2020-12-10T08:34:38Z
dc.date.available 2020-12-10T08:34:38Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова uk_UA
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8338
dc.description During the development and implementation of the research of the master's work, we solved the following tasks: first, to improve the technology of making a jelly dessert based on whey with the addition of hemp protein; secondly, to investigate the organoleptic, physicochemical, microbiological characteristics of the product and the basis for its manufacture and to evaluate the quality indicators of the finished product. uk_UA
dc.description.abstract При розробці та виконанні досліджень магістерської роботи, нами були вирішені наступні завдання: по-перше, удосконалити технологію виготовлення желейного десерту на основі сироватки з додаванням конопляного протеїну; по-друге, дослідити органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники продукту та основи для його виготовлення і оцінити якісні показники готового продукту. При разработке и выполнении исследований магистерской работы, нами были решены следующие задачи: во-первых, усовершенствовать технологию изготовления желейного десерта на основе сыворотки с добавлением конопляного протеина; во-вторых, исследовать органолептические, физико-химические, микробиологические показатели продукта и основы для его изготовления и оценить качественные показатели готового продукта. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject сироватка молочна uk_UA
dc.subject конопляний протеїн uk_UA
dc.subject фізико-хімічні показники uk_UA
dc.subject сыворотка молочная uk_UA
dc.subject конопляный протеин uk_UA
dc.subject физико-химические показатели uk_UA
dc.subject whey uk_UA
dc.subject hemp protein uk_UA
dc.subject physical and chemical parameters uk_UA
dc.title Удосконалення технології виробництва желейного десерту на основі молочної сироватки uk_UA
dc.title.alternative Усовершенствование технологии производства желейного десерта на основе молочной сыворотки uk_UA
dc.title.alternative Improvement of the technology for the production of jelly dessert based on milk whey uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account