DSpace Repository

Удосконалення технології виробництва сиркового продукту з білковим концентратом

Show simple item record

dc.contributor.author Хмелюк, Т. А.
dc.contributor.author Хмелюк, Т. А.
dc.contributor.author Khmelyuk, T. A.
dc.date.accessioned 2020-12-10T08:48:54Z
dc.date.available 2020-12-10T08:48:54Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова uk_UA
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8339
dc.description With the development of and confirmation of the given master's robot, we have learned the following nutrition: perche, develop the technology for preparing fermented milk sir with dormouse isolate; in a different way, to trace the organoleptic, physical and chemical, microbiological indicators of fermented milk and dormouse isolate in the course of technological operations virobniztva and assessment of the indicators of the finished product. uk_UA
dc.description.abstract При розробці та виконанні досліджень даної магістерської роботи, нами було вирішено такі питання: по-перше, розробити технологію виготовлення сиру кисломолочного з соняшниковим ізолятом; по-друге, дослідити органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники сиру кисломолочного з соняшниковим ізолятом в ході технологічних операцій виробництва і оцінити якісні показники готового продукту. При разработке и выполнении исследований данной магистерской работы, нами были решены следующие вопросы: во-первых, разработать технологию изготовления творога с подсолнечным изолятом; во-вторых, исследовать органолептические, физико-химические, микробиологические показатели творога с подсолнечным изолятом в ходе технологических операций производства и оценить качественные показатели готового продукта. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject сир кисломолочний uk_UA
dc.subject функціональна добавка uk_UA
dc.subject соняшниковий ізолят uk_UA
dc.subject творог uk_UA
dc.subject функциональная добавка uk_UA
dc.subject подсолнечный изолят uk_UA
dc.subject fermented milk sir uk_UA
dc.subject functional additive uk_UA
dc.subject dormouse isolate uk_UA
dc.title Удосконалення технології виробництва сиркового продукту з білковим концентратом uk_UA
dc.title.alternative Усовершенствование технологии производства твороженного продукта с белковым концентратом uk_UA
dc.title.alternative Adequate technology for the production of syrup products with alcohol concentrate uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account