Browsing by Subject свинина

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Development of the production technology of cooked sausages with the use of plant raw materialsShang, Feifei; Шань, Фейфей
2022Formation of functional and technological properties of pork by the influence of vitamin d3 on the differential maternal level of pigsGuo, Liping; Гуо, Ліпінь
2020Particularity of sensory evaluation of “boar taint” in the pork by consumersPovod, Mykola Hryhorovych; Bankovska, Iryna Bronislavivna; Shpetny, Nikolay Bоrisovich; Mykhalko, Oleksandr Hryhorovych; Повод, Микола Григорович; Баньковська, Ірина Броніславівна; Шпетний, Микола Борисович; Михалко, Олександр Григорович; Повод, Николай Григорьевич; Баньковская, Ирина Брониславовна; Шпетный, Николай Борисович; Михалко, Александр Григорьевич
2016Виробництво та збут м’яса (яловичини, свинини, м’ясо птиці) на вітчизняному та світовому ринкахБричко, А. М.; Бричко, А. М.; Brychko, A. M.
2018Дослідження автолітичних процесів в м'ясі свиней різних вагових категорійЦигура, Вікторія Вікторівна; Цигура, Виктория Викторовна; Tsyhura, Viktоriia
2018Дослідження впливу передзабійної маси свиней на вихід великошматкових напівфабрикатівЦигура, Вікторія Вікторівна; Цигура, Виктория Викторовна; Tsyhura, Viktоriia
2018Дослідження морфологічного та хімічного складу свинини отриманої від різних вагових категорійЦигура, Вікторія Вікторівна; Віннікова, Людмила Григорівна; Цигура, Виктория Викторовна; Винникова, Людмила Григорьевна; Tsyhura, Viktоriia; Vinnikova, Lyudmila
2015Дослідження фізико-хімічних показників якості свининиЦигура, Вікторія Вікторівна; Цигура, Виктория Викторовна; Tsyhura, ViktoriiaVictorovna
2014Залежність якості свинини від умов транспортування та тривалості витримки свиней перед забоємТищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna
2015Зменшення втрат живої маси та збереження якості м’яса в процесі транспортування та забою свинейБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich
2018Исследования качества жировой ткани свинейЦигура, Виктория Викторовна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Tsyhura, Viktоriia
2019Оптимізація технології виробництва свининиМихалко, О. Г.; Михалко, А. Г.; Michalko, O. G.
2017Продовження термінів зберігання м’яса шляхом підвищення стресостійкості свинейЦигура, Вікторія Вікторівна; Віннікова, Людмила Григорівна; Цигура, Виктория Викторовна; Винникова, Людмила Григорьевна; Tsyhura, Viktоriia; Vinnikova, Lyudmila
2022Стан свинарської галузі Сумської областіМихалко, Олександр Григорович; Левченко, Ірина Володимирівна; Mykhalko, O. H.; Levchenko, I. V.
2012Технологія зберігання, консервування та переробки м’ясаТищенко, В. І.; Божко, Н. В.; Тищенко, В. И.; Божко, Н. В.; Tischenkо, V. I.; Bozhko, N. V.