Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Development of the production technology of cooked sausages with the use of plant raw materials | Shang, Feifei; Шань, Фейфей |
2022 | Formation of functional and technological properties of pork by the influence of vitamin d3 on the differential maternal level of pigs | Guo, Liping; Гуо, Ліпінь |
2020 | Particularity of sensory evaluation of “boar taint” in the pork by consumers | Povod, Mykola Hryhorovych; Bankovska, Iryna Bronislavivna; Shpetny, Nikolay Bоrisovich; Mykhalko, Oleksandr Hryhorovych; Повод, Микола Григорович; Баньковська, Ірина Броніславівна; Шпетний, Микола Борисович; Михалко, Олександр Григорович; Повод, Николай Григорьевич; Баньковская, Ирина Брониславовна; Шпетный, Николай Борисович; Михалко, Александр Григорьевич |
2016 | Виробництво та збут м’яса (яловичини, свинини, м’ясо птиці) на вітчизняному та світовому ринках | Бричко, А. М.; Бричко, А. М.; Brychko, A. M. |
2018 | Дослідження автолітичних процесів в м'ясі свиней різних вагових категорій | Цигура, Вікторія Вікторівна; Цигура, Виктория Викторовна; Tsyhura, Viktоriia |
2018 | Дослідження впливу передзабійної маси свиней на вихід великошматкових напівфабрикатів | Цигура, Вікторія Вікторівна; Цигура, Виктория Викторовна; Tsyhura, Viktоriia |
2018 | Дослідження морфологічного та хімічного складу свинини отриманої від різних вагових категорій | Цигура, Вікторія Вікторівна; Віннікова, Людмила Григорівна; Цигура, Виктория Викторовна; Винникова, Людмила Григорьевна; Tsyhura, Viktоriia; Vinnikova, Lyudmila |
2015 | Дослідження фізико-хімічних показників якості свинини | Цигура, Вікторія Вікторівна; Цигура, Виктория Викторовна; Tsyhura, ViktoriiaVictorovna |
2014 | Залежність якості свинини від умов транспортування та тривалості витримки свиней перед забоєм | Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna |
2015 | Зменшення втрат живої маси та збереження якості м’яса в процесі транспортування та забою свиней | Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich |
2018 | Исследования качества жировой ткани свиней | Цигура, Виктория Викторовна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Tsyhura, Viktоriia |
2019 | Оптимізація технології виробництва свинини | Михалко, О. Г.; Михалко, А. Г.; Michalko, O. G. |
2017 | Продовження термінів зберігання м’яса шляхом підвищення стресостійкості свиней | Цигура, Вікторія Вікторівна; Віннікова, Людмила Григорівна; Цигура, Виктория Викторовна; Винникова, Людмила Григорьевна; Tsyhura, Viktоriia; Vinnikova, Lyudmila |
2022 | Стан свинарської галузі Сумської області | Михалко, Олександр Григорович; Левченко, Ірина Володимирівна; Mykhalko, O. H.; Levchenko, I. V. |
2012 | Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса | Тищенко, В. І.; Божко, Н. В.; Тищенко, В. И.; Божко, Н. В.; Tischenkо, V. I.; Bozhko, N. V. |