Перегляд зібрання за групою - Теми функциональные продукты

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 10 із 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Scientific substantiation of technology of pasta based on freshwater mussels enriched with seleniumHolovko, T.; Helikh, А.; Holovko, M.; Prymenko, V.; Zherebkin, M.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, М. П.; Применко, В. Г.; Жеребкін, М. В.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Головко, Н. П.; Применко, В. Г.; Жеребкін, М. В.
2017Деякі аспекти в технології кисломолочних продуктівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2019Дослідження показників якості січених виробів на основі прісноводних гідробіонтів та порошку гінкго-білобаГеліх, А. О.; Гелих, А. А.; Helikh, А.
2017Кисломолочные продукты функционального назначенияБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2015Конструювання мясних виробів із застосуванням рослинних інгредієнтівБаштова, Н. К.; Баштовая, Н. К.; Bashtovаjа, N. К.
2016Пектин у технології виробництва функціональних молочних продуктівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2017Пребіотіки у виробництві кисломолочних продуктівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2020Розробка рецептури січених напівфабрикатів функціонального призначенняСоколенко, Вікторія Вікторівна; Богатирьов, Ілля Ігорович; Соколенко, Виктория Викторовна; Богатырев, Илья Игоревич; Sokolenko, Viktоriia; Bogatyrev, Ilya
2017Інноваційні в технології виробництва йогуртівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2017Інновації в технології виробництва йогуртівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.