Перегляд зібрання за групою - Теми technology

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 103  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Development of a fuel element technology to reduce the technogenic load of the environmentBarsukova, Ganna; Барсукова, Ганна Володимирівна; Барсукова, Анна Владимировна
2024Factors that Influence Instructor’s Decision to Incorporate Technology into Educational ProcessBerestok, Olha Volodymyrivna; Бересток, Ольга Володимирівна
2022Improving the quality of bean dregs by physical methods during its use in bakery technologyWang, Fang; Ван, Фань
2025The Psychology and Pedagogy Behind Effective Language Learning With TechnologyKurinnyi, Oleksii Viacheslavovych; Курінний, Олексій Вячеславович
2025The role of assessment in technology-enhanced language learningRidel, Tetiana Mykolaivna; Рідель, Тетяна Миколаївна
2020Zoohygienic characteristics of biotechnological methods of metabolism regulating of chickens embryo in the process of incubationBordunova, Olga Georgievna; Samokhina, Evgeniya Anatoliyivna; Khmelnychyi, Leontiі Mykhailovych; Povod, Mykola Grigorovich; Vechorka, Victoria Viktorivna; Бордунова, Ольга Георгіївна; Самохіна, Євгенія Анатоліївна; Хмельничий, Леонтій Михайлович; Повод, Микола Григорович; Вечорка, Вікторія Вікторівна; Бордунова, Ольга Георгиевна; Самохина, Евгения Анатольевна; Хмельничий, Леонтий Михайлович; Повод, Николай Григорьевич; Вечорка, Виктория Викторовна
2018Аналіз технології виробництва функціональних кисломолочних напоїв з рослинною сировиноюБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2025Аналіз технології дорощування поросят в ТОВ «НВП «Глобинський свинокомплекс» та шляхи його удосконаленняКобзарь, Максим Володимирович; Kobzar, Maksym Volodymyrovych
2021Аналіз технології переробки продуктів забою і виробництва варених ковбас в умовах ТОВ "Ворожба" Білопільського району Сумської областіПетрак, Максим Володимирович; Петрак, Максим Владимирович; Petrak, Maxim Vladimirovich
2020Біотехнологічні основи технології конструювання «green article» для управління характеристиками біокерамічного захисного шару шкаралупи яєць курей в технологічному процесі інкубаціїБордунова, Ольга Георгіївна; Самохіна, Євгенія Анатоліївна; Хмельничий, Леонтій Михайлович; Повод, Микола Григорович; Вечорка, Вікторія Вікторівна; Попсуй, В’ячеслав Васильович; Бордунова, Ольга Георгиевна; Самохина, Евгения Анатольевна; Хмельничий, Леонтий Михайлович; Повод, Николай Григорьевич; Вечерка, Виктория Викторовна; Попсуй, Вячеслав Васильевич; Bordunova, Olga Georgievna; Samokhina, Evgeniya Anatoliyivna; Khmelnychyi, Leontiy Mykhailovych; Povod, Mykola Hryhorovych; Vechorka, Victoria Viktorivna; Popsuy, Vyacheslav Vasilyevich
2015Вдосконалення принципів проектування технологічних процесів на базі модульної технологіїДуманчук, М. Ю.; Думанчук, М. Ю.; Dumanchuk, M.
2018Вдосконалення технології сардельок з використанням сушеного кабачкаСніжко, Марина; Снижко, Марина; Snigko, Maryna
2022Вивчення впливу годівлі курей на якісні параметри біокерамічного захисного шару яєцьПетренко, Ганна Олександрівна; Бордунова, Ольга Георгіївна; Черненко, Олександр Миколайович; Petrenko, G. O.; Bordunova, O. G.; Chernenko, O. М.
2021Вивчення впливу дезінфектантів на основі хімічних речовин на шкаралупу яєць сільськогосподарської птиціПетренко, Ганна Олександрівна; Бордунова, Ольга Георгієвна; Petrenko, Hanna Oleksandrivna; Bordunova, Olga Georgievna
2025Вивчення технологічних особливостей виробництва молока в умовах ПСП «Лукново» Чернігівської областіСмалевська, Євгенія; Smalevska, Yevheniia
2023Використання кіноа у виробництві м’яких сирівБолгова, Наталія Вікторівна; Опімах, Тетяна Сергіївна; Соколенко, Вікторія Вікторівна; Bolgova, N. V.; Opimakh, Т. S.; Sokolenko, V. V.
2018Використання напівфабрикату «Перепілочка» у технології сардельокШостак, Артур; Шостак, Артур; Shostak, Artur
2018Використання рослинної сировини у виробництві комбінованих м’ясних продуктівШлик, Анастасія; Шлык, Анастасия; Shlyk, Anastasia
2023Використання фітоекстрактів для фортифікації безалкогольних напоїв функціонального призначенняТищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Bozhko, Natalia Volodymyrivna
2024Вплив бактеріальних добрив на формування урожаю сої в умовах Сумської областіКалітаєв, Станіслав Павлович; Kalitaev, S. P.