Перегляд зібрання за групою - Автори Приходько, М. Ф.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 2 до 21 із 29 < назад   далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Influence of cattle breed combinations on milk production : results of the Analysis of VariancePalii, А. P.; Osipenko, T. L.; Syromiatnikov, P. S.; Boyko, Y. A.; Nechyporenko, V. V.; Levchenko, I. V.; Ostapenko, V. I.; Prykhodko, M. F.; Korzh, O. V.; Popsuy, V. V.; Палій, А. П.; Осипенко, Т. Л.; Сиромятников, П. С.; Бойко, Ю. А.; Нечипоренко, В. В.; Левченко, І. В.; Остапенко, В. І.; Приходько, М. Ф.; Корж, О. В.; Попсуй, В. В.; Палий, А. П.; Осипенко, Т. Л.; Сыромятников, П. С.; Бойко, Ю. А.; Нечипоренко, В. В.; Левченко, И. В.; Остапенко, В. И.; Приходько, М. Ф.; Корж, О. В.; Попсуй, В. В.
2014-11-01Альтернативи у виробництві ковбасНечипоренко, М. О.; Приходько, М. Ф.; Нечипоренко, М. А.; Приходько, Н. Ф.
2015Аналіз показників якості м’яса забійних свинейЧех, О. О.; Приходько, М. Ф.; Чех, А. А.; Приходько, Н. Ф.
2016Биологическая ценность молочного жира коров украинской бурой молочной породы и сумского внутрипородного типа украинской черно-пестрой молочной породыПриходько, Н. Ф.; Приходько, М. Ф.; Prikhodko, N. F.
2014Використання курячого м’яса при виробництві варених ковбас на ПрАТ "Прилуцький Птахокомбінат" ТМ "М’ясолюб"Приходько, М. Ф.; Чех, О. О.; Приходько, Н. Ф.; Чех, А. А.
2015Влияние состава белков молока коров на его биологическую ценностьПриходько, Н. Ф.; Приходько, М. Ф.; Prikhodko, N. F.
2017Вплив складу жиру молока корів на його біологічну цінністьПриходько, М. Ф.; Приходько, Н. Ф.; Prikhodko, N. F.
2014Вплив тривалості міжотельного періоду на продуктивність та відтворювальну здатність корів української бурої молочної породи та внутріпородного типу української чорно-рябої молочної породиПриходько, М. Ф.; Приходько, М. Ф.; Pryhodko, M. F.
2016Довгострокова оцінка прогнозування лісових пожежПриходько, М. Ф.; Михалко, О. Г.; Приходько, Н. Ф.; Михалко, А. Г.; Prikhodko, M. F.; Мichalko, О. G.
2014-11-01Дозрівання сиру та його вплив на якість продуктуПриходько, М. Ф.; Рябік, С. В.; Приходько, Н. Ф.; Рябик, С. В.
2011Жирнокислотний склад молочного жиру корів-дочок бугаїв-плідників української бурої молочної породи і сумського внутріпородного типу української чорно-рябої молочної породиПриходько, М. Ф.; Приходько, М. Ф.; Prikhodko, M. F.
2015-04-20Консервуюча дія коптіння на ковбасні виробиНечипоренко, М. О.; Приходько, М. Ф.; Нечипоренко, М. А.; Приходько, Н. Ф.
2016Ліквідація пожеж у висотних будівляхПриходько, М. Ф.; Михалко, О. Г.; Приходько, Н. Ф.; Михалко, А. Г.; Prikhodko, M. F.; Mikhalko, O. G.
2015Методи зберігання і консервування м’ясних консервівДушина, В. О.; Приходько, М. Ф.; Душина, В. А.; Приходько, Н. Ф.
2011Методи підвищення ефективності селекції корів-первісток за відтворювальними якостями при використанні бугаїв-плідників світового генофондуКотенджи, Г. П.; Левченко, І. В.; Бурнатний, С. В.; Приходько, М. Ф.; Кисельов, О. Б.; Ладика, Л. М.; Котенджи, Г. П.; Левченко, И. В.; Бурнатный, С. В.; Приходько, М. Ф.; Киселёв, О. Б.; Ладыка, Л. М.; Kotendzhi, G. P.; Levchenko, I. V.; Burnatnyi, S. V.; Prihodko, M. F.; Kiseliov, O. B.; Ladyka, L. M.
2015-04-20Навіщо виготовляти масло взагаліСухотепла, К. В.; Приходько, М. Ф.; Сухотепла, К. В.; Приходько, Н. Ф.
2014-11-01Новітні технологічні впровадження у сировиробництвіДегтярьова, Ю. М.; Приходько, М. Ф.; Дегтярева, Ю. Н.; Приходько, Н. Ф.
2013Оцінка бугаїв-плідників української бурої молочної худоби за якісними показниками молока їх дочокПриходько, М. Ф.; Приходько, М. Ф.; Prikhodko, M. F.
2016Оцінка біологічної цінності молочного жиру худоби північно-східного регіону УкраїниПриходько, М. Ф.; Приходько, Н. Ф.; Prikhodko, N. F.
2016Поверхневе зміцнення нікелевого сплаву хн58мбюд при електроерозійному легуванні твердими зносостійкими матеріаламиПриходько, М. Ф.; Думанчук, М. Ю.; Приходько, Н. Ф.; Думанчук, М. Ю.; Prikhodko, N. F.; Dumanchuk, M. Yu.