Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Актуальність розробки технології сиркової пасти з базиліком | Губа, С. О.; Саєнко, Т. В.; Губа, С. О.; Саенко, Т. В.; Huba, S. О.; Saenko, T. V. |
2023 | Аналіз технології виробництва твердого сиру з рослинними добавками | Болгова, Н. В.; Ільченко, Н. О.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Bolgova, N.; Ilchenko, N.; Huba, S.; Sokolenko, V. |
2023 | Дослідження рівня обізнаності молоді в питаннях впливу екологічної складової на безпечність харчової продукції | Губа, С. О.; Бабенко, Б. В.; Болгова, Н. В.; Соколенко, В. В; Huba, S. O.; Babenko, B. V.; Bolgova, N. V.; Sokolenko, V. V. |
2019 | Залежність процесу виробництва сичужних напівтвердих сирів від якісних показників молока-сировини | Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Скляренко, Ю. І.; Цигура, В. В.; Марченко, М. М.; Болгова, Н. В.; Губа, С. А.; Скляренко, Ю. И.; Цигура, В. В.; Марченко, М. М.; Bolgova, N.; Huba, S.; Sklyarenko, Y.; Tsyhura, V.; Marchenko, M. |
2022 | Наукове обґрунтування використання насіння маку при виробництві сирків кисломолочних | Петрова, О. І.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Доденко, А. В.; Petrova, O. I.; Bolhova, N. V.; Huba, S. O.; Sokolenko, V. V.; Dodenko, A. V. |
2020 | Спосіб виробництва плавленого сиру з йодказеїном | Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Галета, Ю. С.; Хмелюк, Т. А.; Болгова, Н. В.; Губа, С. А.; Цигура, В. В.; Галета, Ю. С.; Хмелюк, Т. А.; Bolhova, N. V.; Guba, S. A.; Tsigura, V. V.; Galeta, Yu. S.; Khmelyuk, T. A. |
2020 | Спосіб виробництва плавленого сиру з сухим харчовим екстрактом листя волоського горіха | Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Кревсун, К. В.; Хмелюк, Т. А.; Болгова, Н. В.; Губа, С. А.; Цигура, В. В.; Кревсун, К. В.; Хмелюк, Т. А.; Bolhova, N. V.; Guba, S. A.; Tsigura, V. V.; Krevsun, K. V.; Khmelyuk, T. A. |
2020 | Спосіб виробництва сиркової пасти «Часничок» | Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Єресь, І. О.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Ересь, И. А.; Bolhova, N. V.; Guba, S. A.; Tsigura, V. V.; Heres, I. A. |
2022 | Удосконалення технології сиркових мас із використанням порошку калини | Рижкова, Т. М.; Самілик, М. М.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Ryzhkova, T. M.; Samilyk, M. M.; Bolgova, N. V.; Huba, S. O.; Sokolenko, V. V. |
2019 | Інноваційні напрями розвитку технології розсільних сирів | Марченко, М. М.; Губа, С. О.; Марченко, М. М.; Губа, С. О.; Marchenko, M. М.; Huba, S. О. |