Перегляд зібрання за групою - Автори Приходько, Н. Ф.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 22  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014-11-01Альтернативи у виробництві ковбасНечипоренко, М. О.; Приходько, М. Ф.; Нечипоренко, М. А.; Приходько, Н. Ф.
2015Аналіз показників якості м’яса забійних свинейЧех, О. О.; Приходько, М. Ф.; Чех, А. А.; Приходько, Н. Ф.
2016Биологическая ценность молочного жира коров украинской бурой молочной породы и сумского внутрипородного типа украинской черно-пестрой молочной породыПриходько, Н. Ф.; Приходько, М. Ф.; Prikhodko, N. F.
2014Використання курячого м’яса при виробництві варених ковбас на ПрАТ "Прилуцький Птахокомбінат" ТМ "М’ясолюб"Приходько, М. Ф.; Чех, О. О.; Приходько, Н. Ф.; Чех, А. А.
2015Влияние состава белков молока коров на его биологическую ценностьПриходько, Н. Ф.; Приходько, М. Ф.; Prikhodko, N. F.
2017Вплив складу жиру молока корів на його біологічну цінністьПриходько, М. Ф.; Приходько, Н. Ф.; Prikhodko, N. F.
2016Довгострокова оцінка прогнозування лісових пожежПриходько, М. Ф.; Михалко, О. Г.; Приходько, Н. Ф.; Михалко, А. Г.; Prikhodko, M. F.; Мichalko, О. G.
2014-11-01Дозрівання сиру та його вплив на якість продуктуПриходько, М. Ф.; Рябік, С. В.; Приходько, Н. Ф.; Рябик, С. В.
2015-04-20Консервуюча дія коптіння на ковбасні виробиНечипоренко, М. О.; Приходько, М. Ф.; Нечипоренко, М. А.; Приходько, Н. Ф.
2016Ліквідація пожеж у висотних будівляхПриходько, М. Ф.; Михалко, О. Г.; Приходько, Н. Ф.; Михалко, А. Г.; Prikhodko, M. F.; Mikhalko, O. G.
2015Методи зберігання і консервування м’ясних консервівДушина, В. О.; Приходько, М. Ф.; Душина, В. А.; Приходько, Н. Ф.
2015-04-20Навіщо виготовляти масло взагаліСухотепла, К. В.; Приходько, М. Ф.; Сухотепла, К. В.; Приходько, Н. Ф.
2014-11-01Новітні технологічні впровадження у сировиробництвіДегтярьова, Ю. М.; Приходько, М. Ф.; Дегтярева, Ю. Н.; Приходько, Н. Ф.
2016Оцінка біологічної цінності молочного жиру худоби північно-східного регіону УкраїниПриходько, М. Ф.; Приходько, Н. Ф.; Prikhodko, N. F.
2016Поверхневе зміцнення нікелевого сплаву хн58мбюд при електроерозійному легуванні твердими зносостійкими матеріаламиПриходько, М. Ф.; Думанчук, М. Ю.; Приходько, Н. Ф.; Думанчук, М. Ю.; Prikhodko, N. F.; Dumanchuk, M. Yu.
2018Породні особливості жирнокислотного складу молока корів північно-східного регіону України та його вплив на технологічні ознаки молочного жируПриходько, М. Ф.; Приходько, Н. Ф.; Prihodko, N. F.
2021Пчеловодство в аспекте биотехнических системОстапенко, В. И.; Приходько, Н. Ф.; Остапенко, В. І.; Приходько, М. Ф.; Ostapenko, V. I.; Prikhodko, N. F.
2021Системный подход в исследованиях и использовании биологических объектовОстапенко, В. И.; Приходько, Н. Ф.; Остапенко, В. І.; Приходько, М. Ф.; Ostapenko, V. I.; Prikhodko, N. F.
2016Сравнение систем гражданской защиты Украины и ДанииМихалко, О. Г.; Приходько, Н. Ф.; Михалко, О. Г.; Приходько, М. Ф.; Мichalko, E. G.; Prikhodko, M. F.
2015-04Технологічні особливості виготовлення сичужного сиру "Король Артур"Карпенко, Б. М.; Приходько, М. Ф.; Карпенко, Б. М.; Приходько, Н. Ф.