Перегляд зібрання за групою - Автори Самілик, Марина Михайлівна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 25  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Method of obtaining food concentrate from fish meatSamilyk, Maryna Mikhailovna; Guo, Wangwang; Самілик, Марина Михайлівна; Гуо, Вангванг
2019Prospects for the use carrotin candieds in the production of cheese massSamilyk, Maryna Mykhaylivna; Zarubina, Marina Andreevna; Самілик, Марина Михайлівна; Зарубіна, Марина Андріївна; Самилык, Марина Михайловна; Зарубина, Марина Андреевна
2022Scientific substantiation of the use of plant processing derivatives for enrichment of ferrous milk drinksSamilyk, Maryna; Самілик, Марина Михайлівна
2022The influence of dietary fiber in defatted sesame flour on kefirQin, Xuanxuan; Samilyk, Maryna; Luo, Yanghe; Цинь, Сюаньсуань; Самілик, Марина Михайлівна; Луо, Янге
2022The influence of dietary fiber in rice bran on kefirQin, Xuanxuan; Samilyk, Maryna; Luo, Yanghe; Цинь, Сюаньсуань; Самілик, Марина Михайлівна; Луо, Янге
2022The Influence of the Introduction of Fibre-rich Bran on the Quality of KefirQin, Xuanxuan; Samilyk, Maryna; Luo, Yanghe; Цинь, Сюаньсуань; Самілик, Марина Михайлівна; Луо, Янге
2021The Role of Crafts in the Development of Gastronomic TourismSamilyk, Maryna; Самілик, Марина Михайлівна
2021Використання морквяних порошків для збагачення молокаСамілик, Марина Михайлівна; Цирулик, Роман Вікторович; Samilyk, Maryna Mykhaylivna; Tsirulyk, Roman Viktorovych
2022Вплив локаворства на розвиток гастрономічного туризму СумщиниСамілик, Марина Михайлівна; Samilyk, M.
2022Вплив осмотичної дегідратації на амінокислотний склад Sorbus aucupariaСамілик, Марина Михайлівна; Samilyk, M.
2020Дериватографічні дослідження компонентів розроблених молоковмісних термостабільних начинок з желатином та трансглютаміназоюКошель, Олена Юріївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Марченко, Олена Сергіївна; Чуйко, Оксана Вікторівна; Самілик, Марина Михайлівна; Кошель, Елена Юрьевна; Перцевой, Федор Всеволодович; Марченко, Елена Сергеевна; Чуйко, Оксана Викторовна; Самилык, Марина Михайловна; Koshel, Olena Yuriyivna; Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich; Marchenko, Olena Sergeevna; Chuyko, Oksana Viktorivna; Samylyk, Maryna Mykhailivna
2020Залежність екологічної безпеки регіону від ефективного використання природних ресурсівСамілик, Марина Михайлівна; Цьомка, Наталія Віталіївна; Самилык, Марина Михайловна; Цемка, Наталья Витальевна; Samilyk, Maryna Mykhaylivna; Tsyomka, Natalia Vitaliyivna
2019Обгрунтування доцільності використання кунжутного борошна у виробництві кефірівСамілик, Марина Михайлівна; Самилык, Марина Михайловна; Samilyk, Maryna
2019Перспективи використання бурякових цукатів у виробництві йогуртівСамілик, Марина Михайлівна; Самилык, Марина Михайловна; Samilyk, Maryna
2021Регулювання якісних показників жирової тканини в передзабійний періодСоколенко, Вікторія Вікторівна; Віннікова, Людмила Григорівна; Самілик, Марина Михайлівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Соколенко, Виктория Викторовна; Винникова, Людмила Григорьевна; Самилык, Марина Михайловна; Болгова, Наталья Викторовна; Sokolenko, Viktоriia; Vinnikova, Lyudmila; Samilyk, Maryna; Bolgova, Natalia
2022Рекомендації промисловості щодо раціонального ведення процесу кристалізації сахарози охолодженнямМирончук, Валерій Григорович; Самілик, Марина Михайлівна; Назаренко, Юлія Валентинівна; Сабадаш, Сергій Михайлович; Myronchuk, V. G.; Samilyk, М. М.; Nazarenko, Y. V.; Sabadash, S. М.
2021Розробка технології желейних цукеркових мас із продуктів переробки морквиСамілик, Марина Михайлівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Топоркова, Юлія Сергіївна; Samilyk, Maryna Mikhailovna; Bolgova, Natalia Victorovna; Toporkova, Julia Sergeevna
2022Розроблення безвідходної технології одержання натуральних барвників із рослинної сировиниСамілик, Марина Михайлівна; Samilyk, M.
2022Розроблення раціонального способу переробки плодів обліпихиСамілик, Марина Михайлівна; Шешеня, Ігор Олексійович; Samilyk, М. М.; Sheshenya, І. О.
2023Розроблення сухих сніданків на основі похідних переробки морквиСамілик, Марина Михайлівна; Назаренко, Юлія Валентинівна; Синенко, Тетяна Павлівна; Кіліпута, Анастасія Віталіївна; Мазний, Юрій Олександрович; Samilyk, М. М.; Nazarenko, Yu. V.; Synenko, T. P.; Kiliputa, A. V.; Maznyi, Yu. O.