Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Browsing by Author Самілик, Марина Михайлівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 29
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Method of obtaining food concentrate from fish meat
Samilyk, Maryna Mikhailovna
;
Guo, Wangwang
;
Самілик, Марина Михайлівна
;
Гуо, Вангванг
2019
Prospects for the use carrotin candieds in the production of cheese mass
Samilyk, Maryna Mykhaylivna
;
Zarubina, Marina Andreevna
;
Самілик, Марина Михайлівна
;
Зарубіна, Марина Андріївна
;
Самилык, Марина Михайловна
;
Зарубина, Марина Андреевна
2022
Scientific substantiation of the use of plant processing derivatives for enrichment of ferrous milk drinks
Samilyk, Maryna
;
Самілик, Марина Михайлівна
2023
Sugar in the hospitality industry
Samilyk, M.
;
Paska, M.
;
Самілик, Марина Михайлівна
;
Паска, Марія Зіновіївна
2022
The influence of dietary fiber in defatted sesame flour on kefir
Qin, Xuanxuan
;
Samilyk, Maryna
;
Luo, Yanghe
;
Цинь, Сюаньсуань
;
Самілик, Марина Михайлівна
;
Луо, Янге
2022
The influence of dietary fiber in rice bran on kefir
Qin, Xuanxuan
;
Samilyk, Maryna
;
Luo, Yanghe
;
Цинь, Сюаньсуань
;
Самілик, Марина Михайлівна
;
Луо, Янге
2022
The Influence of the Introduction of Fibre-rich Bran on the Quality of Kefir
Qin, Xuanxuan
;
Samilyk, Maryna
;
Luo, Yanghe
;
Цинь, Сюаньсуань
;
Самілик, Марина Михайлівна
;
Луо, Янге
2021
The Role of Crafts in the Development of Gastronomic Tourism
Samilyk, Maryna
;
Самілик, Марина Михайлівна
2021
Використання морквяних порошків для збагачення молока
Самілик, Марина Михайлівна
;
Цирулик, Роман Вікторович
;
Samilyk, Maryna Mykhaylivna
;
Tsirulyk, Roman Viktorovych
2022
Вплив локаворства на розвиток гастрономічного туризму Сумщини
Самілик, Марина Михайлівна
;
Samilyk, M.
2022
Вплив осмотичної дегідратації на амінокислотний склад Sorbus aucuparia
Самілик, Марина Михайлівна
;
Samilyk, M.
2020
Дериватографічні дослідження компонентів розроблених молоковмісних термостабільних начинок з желатином та трансглютаміназою
Кошель, Олена Юріївна
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Марченко, Олена Сергіївна
;
Чуйко, Оксана Вікторівна
;
Самілик, Марина Михайлівна
;
Кошель, Елена Юрьевна
;
Перцевой, Федор Всеволодович
;
Марченко, Елена Сергеевна
;
Чуйко, Оксана Викторовна
;
Самилык, Марина Михайловна
;
Koshel, Olena Yuriyivna
;
Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
;
Marchenko, Olena Sergeevna
;
Chuyko, Oksana Viktorivna
;
Samylyk, Maryna Mykhailivna
2024
Дослідження впливу бузинової порошкової харчової добавки на термін зберігання йогуртів
Демидова, Євгенія В’ячеславівна
;
Самілик, Марина Михайлівна
;
Губа, Світлана Олександрівна
;
Demidova, E. V.
;
Samilik, M. M.
;
Guba, S. O.
2020
Залежність екологічної безпеки регіону від ефективного використання природних ресурсів
Самілик, Марина Михайлівна
;
Цьомка, Наталія Віталіївна
;
Самилык, Марина Михайловна
;
Цемка, Наталья Витальевна
;
Samilyk, Maryna Mykhaylivna
;
Tsyomka, Natalia Vitaliyivna
2023
Збагачення цукру продуктами переробки цукатів із плодів дині
Самілик, Марина Михайлівна
;
Ткачук, Михайло Авксентійович
;
Samilуk, M. М.
;
Tkachuk, М. А.
2019
Обгрунтування доцільності використання кунжутного борошна у виробництві кефірів
Самілик, Марина Михайлівна
;
Самилык, Марина Михайловна
;
Samilyk, Maryna
2024
Оцінка якості похідних переробки плодів шовковиці
Самілик, Марина Михайлівна
;
Носик, Микола Іванович
;
Samilyk, М. М.
;
Nosyk, M. І.
2019
Перспективи використання бурякових цукатів у виробництві йогуртів
Самілик, Марина Михайлівна
;
Самилык, Марина Михайловна
;
Samilyk, Maryna
2021
Регулювання якісних показників жирової тканини в передзабійний період
Соколенко, Вікторія Вікторівна
;
Віннікова, Людмила Григорівна
;
Самілик, Марина Михайлівна
;
Болгова, Наталія Вікторівна
;
Соколенко, Виктория Викторовна
;
Винникова, Людмила Григорьевна
;
Самилык, Марина Михайловна
;
Болгова, Наталья Викторовна
;
Sokolenko, Viktоriia
;
Vinnikova, Lyudmila
;
Samilyk, Maryna
;
Bolgova, Natalia
2022
Рекомендації промисловості щодо раціонального ведення процесу кристалізації сахарози охолодженням
Мирончук, Валерій Григорович
;
Самілик, Марина Михайлівна
;
Назаренко, Юлія Валентинівна
;
Сабадаш, Сергій Михайлович
;
Myronchuk, V. G.
;
Samilyk, М. М.
;
Nazarenko, Y. V.
;
Sabadash, S. М.