Перегляд зібрання за групою - Автори Шубіна, Євгенія Андріївна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Study of efficiency of berry extracts in the technology of semi-smoked sausagesPasichnyi, Vasyl; Bozhko, Natalia; Tischenko, Vasyl; Marynin, Andriy; Shubina, Yevgeniia; Svyatnenko, Roman; Haschuk, Oleksandra; Moroz, Olena; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Маринін, Андрій Iванович; Шубіна, Євгенія Андріївна; Святненко, Роман Сергійович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Мороз, Олена Олексіївна
2022Studying the influence of berry extracts on the quality and safety indicators of half-smoked sausagesPasichnyi, Vasyl; Bozhko, Natalia; Tischenko, Vasyl; Marynin, Andriy; Shubina, Yevgeniia; Svyatnenko, Roman; Haschuk, Oleksandra; Moroz, Olena; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Маринін, Андрій Iванович; Шубіна, Євгенія Андріївна; Святненко, Роман Сергійович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Мороз, Олена Олексіївна
2021The quality characteristics of sausage prepared from different ratios of fish and duck meatBozhko, Nataliia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasyl Mikolayovich; Shubina, Yevgenia Anreevna; Kyselov, Oleksandr Borisovich; Marynin, Andriy Ivanovich; Strashynskyi, Igor Mirislavovich; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Шубіна, Євгенія Андріївна; Кисельов, Олександр Борисович; Маринін, Андрій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Шубина, Евгения Андреевна; Киселев, Александр Борисович; Маринин, Андрей Иванович; Старшинский, Игорь Мирославович
2020Вивчення впливу конопляного борошна на окислення ліпідів варених ковбасТищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Шубіна, Євгенія Андріївна; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Шубина, Евгения Андреевна; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Shubina, Yevgenia Andreevna
2019Використання кунжутного борошна в м’ясній промисловостіЦигура, Вікторія Вікторівна; Шубіна, Євгенія Андріївна; Цигура, Виктория Викторовна; Шубина, Евгения Андреевна; Tsyhura, Viktоriia; Shubina, Yevheniia
2019Дослідження термінів зберігання вареної ковбаси з кунжутним борошномЦигура, Вікторія Вікторівна; Шубіна, Євгенія Андріївна; Цигура, Виктория Викторовна; Шубина, Евгения Андреевна; Tsyhura, Viktоriia; Shubina, Yevheniia
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва мівіни зі смаком сируШубіна, Євгенія Андріївна; Шубина, Евгения Андреевна; Shubina, Yevheniia Andriivna
2019Розробка рецептури варених ковбас з кунжутним борошномЦигура, Вікторія Вікторівна; Шубіна, Євгенія Андріївна; Цигура, Виктория Викторовна; Шубина, Евгения Андреевна; Tsyhura, Viktоriia; Shubina, Yevheniia