Перегляд зібрання за групою - Автори Bozhko, Natalia
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Research of nutritional and biological value of semi-smoked meat-containing sausage | Bozhko, Natalia; Tischenko, Vasyl; Pasichnyi, Vasyl; Moroz, Olena; Божко, Наталія; Тищенко, Василь; Пасічний, Василь; Мороз, Олена; Божко, Наталья; Тищенко, Василий; Пасичный, Василий; Мороз, Елена |
2022 | Study of efficiency of berry extracts in the technology of semi-smoked sausages | Pasichnyi, Vasyl; Bozhko, Natalia; Tischenko, Vasyl; Marynin, Andriy; Shubina, Yevgeniia; Svyatnenko, Roman; Haschuk, Oleksandra; Moroz, Olena; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Маринін, Андрій Iванович; Шубіна, Євгенія Андріївна; Святненко, Роман Сергійович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Мороз, Олена Олексіївна |
2022 | Studying the influence of berry extracts on the quality and safety indicators of half-smoked sausages | Pasichnyi, Vasyl; Bozhko, Natalia; Tischenko, Vasyl; Marynin, Andriy; Shubina, Yevgeniia; Svyatnenko, Roman; Haschuk, Oleksandra; Moroz, Olena; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Маринін, Андрій Iванович; Шубіна, Євгенія Андріївна; Святненко, Роман Сергійович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Мороз, Олена Олексіївна |
2022 | Оцінка якості м’ясомістких хлібів з регіональними рослинними інгредієнтами | Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Божко, Софія Богданівна; Tischenko, Vasyl; Pasichnyi, Vasyl; Bozhko, Natalia; Bozhko, Sofiia |
2016 | Розробка технології та рецептури виробництва нових видів комбінованих варених ковбас | Божко, Наталія Володимирівна; Божко, Наталья Владимировна; Bozhko, Natalia |
2022 | Удосконалення технології м’ясомістких хлібів | Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Божко, Софія Богданівна; Tischenko, Vasyl; Pasichnyi, Vasyl; Bozhko, Natalia; Bozhko, Sofiia |