Перегляд зібрання за групою - Автори Obozna, M. V.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Жири у виробництві харчової продукціїШильман, Л. З.; Сімакова, І. В.; Камсуліна, Н. В.; Федак, Н. В.; Обозна, М. В.; Перцевой, М. Ф.; Бідюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бірка, А.; Усатюк, С. І.; Перцевой, Ф. В.; Шильман, Л. З.; Симакова, И. В.; Камсулина, Н. В.; Федак, Н. В.; Обозная, М. В.; Перцевой, Н. Ф.; Бидюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бирка, А.; Усатюк, С. И.; Перцевой, Ф. В.; Shilman, L. Z.; Simakova, I. V.; Kamsulina, N. V.; Fedak, N. V.; Obozna, M. V.; Pertsevoy, N. F.; Biduk, D. O.; Harntsarek, B. Ch.; Harntsarek, Z. E.; Birka, A.; Usatyuk, S. I.; Pertsevoy, F. V.
2016Использование концентрата семян кунжута в термостойкой молокосодержащей начинкеОбозная, М. В.; Шильман, Л. З.; Любенко, Г. Д.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Шильман, Л. З.; Любенко, Г. Д.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Obozna, M. V.; Shilman, L. Z.; Lubenko, G. D.; Biduk, D. О.; Pertsevoy, F. V.
2016Использование растительных белковых концентратов в комбинированных пищевых продуктахОбозная, М. В.; Шильман, Л. З.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Шильман, Л. З.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Obozna, M. V.; Shilman, L. Z.; Biduk, D. О.; Pertsevoy, F. V.
2014Особливості технології термостійкості молоковмісної начинки замороженої з використанням пектинуЛюбенко, Г. Д.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Любенко, Г. Д.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Lyubenco, G. D.; Obozna, M. V.; Pertsevoy, F. V.
2016Разработка принципиальной технологической схемы производства растительного наполнителя на основе ядра подсолнечникового семениБидюк, Д. О.; Гурский, П. В.; Шильман, Л. З.; Обозная, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Гурський, П. В.; Шильман, Л. З.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Bidyuk, D. O.; Gurskiy, P. V.; Shilman, L. Z.; Obozna, M. V.; Pertsevoy, F. V.
2016Технологія сирного продукту замороженого з концентратом ядра арахісуОбозна, М. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, М. Ф.; Гурський, П.; Шильман, Л. З.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бірка, А.; Перцевой, Ф. В.; Обозная, М. В.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Н. Ф.; Гурский, П.; Шильман, Л. З.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бирка, А.; Перцевой, Ф. В.; Obozna, M. V.; Biduk, D.; Pertsevoy, N. F.; Gurskyi, P.; Shilman, L. Z.; Garntsarek, В. С.; Garntsarek, Z. E.; Birka, А.; Pertsevoy, F. V.
2014Технологія термостійкості молоковмісної начинки з використанням пектинуЛюбенко, Г. Д.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Писичніченко, В. Ю.; Любенко, Г. Д.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Писичниченко, В. Ю.; Lyubenco, G. D.; Obozna, M. V.; Pertsevoy, F. V.; Pysychnichenko, V. U.
2016Усовершенствование вафельных начинок с использованием концентрата ядра грецкого орехаОбозная, М. В.; Шильман, Л. З.; Кошель, Е. Ю.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Шильман, Л. З.; Кошель, О. Ю.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Obozna, M. V.; Shilman, L. Z.; Koshel, E. Y.; Biduk, D. О.; Pertsevoy, F. V.