Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 49.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014Упаковка м’яса в модифіковану атмосферуБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2016Функціональні продукти харчуванняБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.; Уханова, І. М.; Уханова, И. Н.; Ukhanova, I. M.
2016Напій на основі молочної сироваткиБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2016Функціональні продукти харчування на основі молочної сироваткиБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2015Вплив активної кислотності та води на технологічний процес виробництва м’ясних ковбасБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2015Роль семейств в разведении бурого скотаБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2015Казеїнат натрію в складі емульсованих м'ясних продуктівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2015Витамин Е в яйцах и мясе перепелаГринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Гриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.
2015Перспективные виды сырья при производстве мясных продуктовБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2015-03-24Шляхи збільшення строків зберігання сирокопчених ковбасБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.