Патенти: Recent submissions

  • Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Жаровський, Борис Борисович; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич; Тищенко, Василий Иванович; Жаровский, Борис Борисович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichniy, Vasil Mikolaiovich; Tischenko, Vasily Ivanovich; Zharovskyi, Boris Borisovich (Сумський національний аграрний університет, 2020)
    В основу винаходу поставлена задача розробки м'ясомістких посічених напівфабрикатів загального харчування та низькою собівартістю, які мають високу харчову та біологічну цінність, органолептичні та споживчі характеристики, ...
  • Бондарев, Сергій Григорович; Бондарев Сергей Григорьевич, Сергей Григорьевич; Bondarev, Sergii Hryhorovych (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2019)
    Запатентовано оригінальну конструкцію шатунно-поршевого вузла двигуна внутрішнього згоряння, який може бути встановлено практично на будь який двигун, що дасть можливість підвищити питому потужність та збільшити ресурс ...
  • Бондарев, Сергій Григорович; Ребрій, Алла Миколаївна; Рибенко, Ірина Олександрівна; Рясна, Ольга Василівна; Бондарев, Сергей Григорьевич; Ребрий, Алла Николаевна; Рыбенко, Ирина Александровна; Рясна, Ольга Васильевна; Bondarev, Sergii Hryhorovych; Rebriy, Alla Nikolaevna; Rybenko, Irina Alexandrovna; Ryasna, Olga Vasylivna (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2019)
    Запатентовано оригінальну конструкцію шатуна двигуна внутрішнього згоряння, який може бути встановлено практично на будь який двигун, що дасть можливість підвищити питому потужність та збільшити ресурс двигуна. ...
  • Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Кревсун, К. В.; Хмелюк, Т. А.; Болгова, Н. В.; Губа, С. А.; Цигура, В. В.; Кревсун, К. В.; Хмелюк, Т. А.; Bolhova, N. V.; Guba, S. A.; Tsigura, V. V.; Krevsun, K. V.; Khmelyuk, T. A. (Сумський національний аграрний університет, 2020)
    Корисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві плавлених сирів. Спосіб дозволяє розширити асортимент плавлених сирів, підвищити їх харчову цінність та надати продукту функціональних ...
  • Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Галета, Ю. С.; Хмелюк, Т. А.; Болгова, Н. В.; Губа, С. А.; Цигура, В. В.; Галета, Ю. С.; Хмелюк, Т. А.; Bolhova, N. V.; Guba, S. A.; Tsigura, V. V.; Galeta, Yu. S.; Khmelyuk, T. A. (Сумський національний аграрний університет, 2020)
    Корисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві плавлених сирів. Спосіб дозволяє розширити асортимент плавлених сирів, підвищити їх харчову цінність та надати продукту функціональних ...
  • Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Єресь, І. О.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Ересь, И. А.; Bolhova, N. V.; Guba, S. A.; Tsigura, V. V.; Heres, I. A. (Сумський національний аграрний університет, 2020)
    Корисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві сиркових паст на основі сиру кисломолочному. Спосіб дозволяє розширити асортимент сиркових паст, підвищити їх харчову цінність та ...
  • Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Попова, Єлизавета Сергіївна; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич; Тищенко, Василий Иванович; Попова, Eлизавета Cергеевна; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichniy, Vasily Mikolaiovich; Tischenko, Vasily Ivanovich; Popova, Elisaveta Sergiivna (Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент), 2020)
    Винахід стосується м'ясовмісного хліба, який містить шпик боковий, борошно пшеничне, м'ясо качки мускусної, фарш товстолобика, суху молочну сироватку, препарат Апроред, клітковину рослинну Фібра 110, меланж сухий. Изобретение ...
  • Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич; Тищенко, Василий Иванович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichniy, Vasily Mikolaiovich; Tischenko, Vasily Ivanovich (Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент), 2019)
    Спосіб виготовлення ковбаси включає соління м'ясної сировини, бланшування серця та печінки яловичих або свинячих протягом 20 хвилин, їх охолодження, подрібнення на вовчку з діаметром отворів решітки 2-3 мм, підготовку ...
  • Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Яковенко, Ярослава Миколаївна; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич; Тищенко, Василий Иванович; Яковенко, Ярослава Николаевна; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichniy, Vasily Mikolaiovich; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Yakovenko, Yaroslava Mikolaivna (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2020)
    Винахід стосується м'ясовмісних посічених напівфабрикатів-котлет, що містять хліб пшеничний, панірувальні сухарі, цибулю ріпчасту свіжу, яйця, перець чорний мелений, сіль кухонну, воду, м'ясо качки обвалене і м'ясо сріблястого ...
  • Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Pasichniy, Vasil Mikolaiovich (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2020)
    Винахід стосується м'ясовмісної варено-копченої ковбаси з м'ясом качки мускусної, яка містить м'ясо качки мускусної, серце свиняче, шпик боковий, соєвий ізолят, білковий стабілізатор із свинячої шкірки, препарат Апроред, ...
  • Болгова, Н. В.; Байдак, М. О.; Болгова, Н. В.; Байдак, М. А.; Bolgova, N. V.; Baidak, M. O. (ДП "Український інститут інтелектуальної власності України", 2019)
    Корисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві плавлених сирів. Спосіб дозволяє розширити асортимент плавлених сирів, підвищити їх харчову цінність та надати продукту функціональних ...
  • Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Сабадаш, С. М.; Кацов, В. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Сабадаш, С. М.; Кацов, В. М.; Savchenko-Pererva, M. Yu.; Radchuk, O. V.; Sabadash, S. M.; Katsov, V. M. (ДП "Український інститут інтелектуальної власності України", 2019)
    Корисна модель належить до апаратів очищення газів і може бути використана в харчовій промисловості та в інших галузях, де необхідне очищення газів зі збереженням якості вловленого продукту. Полезная модель относится к ...
  • Сабадаш, С. М.; Казаков, Д. Д.; Бало, П. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.; Казаков, Д. Д.; Бало, П. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Sabadash, S. M.; Kazakov, D. D.; Balo, P. M.; Savchenko-Pererva, M. Yu. (СНАУ, 2018)
    Корисна модель належить до техніки сушіння, термообробки дисперсних харчових продуктів і може бути використана у харчовій, мікробіологічній та фармацевтичній промисловості. Полезная модель относится к технике сушки, ...
  • Пилипака, Сергій Федорович; Чепіжний, Андрій Володимирович; Захарова, Тетяна Миколаївна; Захарова, Ірина Олександрівна; Плавинська, Олександра Володимирівна; Пилипака, Сергей Федорович; Чепижный, Андрей Владимирович; Захарова, Татьяна Николаевна; Захарова, Ирина Александровна; Плавинская, Александра Владимировна; Pylypaka, Sergey; Chepyzhniy, Andrey; Zakharova, Tatyana; Zakharova, Iryna; Plavynska, Alexandra (ДП "Український інститут інтелектуальної власності України", 2019)
    Робочий орган для розкидання сипучих матеріалів, що містить диск з лопатками, вісь яких є криволінійною у вигляді дуги кола, дотичної до радіуса диска у його центрі, причому криволінійна вісь випукла у напрямку, протилежному ...
  • Пилипака, Сергій Федорович; Чепіжний, Андрій Володимирович; Захарова, Тетяна Миколаївна; Захарова, Ірина Олександрівна; Плавинська, Олександра Володимирівна; Пилипака, Сергей Федорович; Чепижный, Андрей Владимирович; Захарова, Татьяна Николаевна; Захарова, Ирина Александровна; Плавинская, Александра Владимировна; Pylypaka, Sergey; Chepyzhniy, Andrey; Zakharova, Tatyana; Zakharova, Iryna; Plavynska, Alexandra (ДП "Український інститут інтелектуальної власності України", 2019)
    Робочий орган для розкидання сипучих матеріалів, що містить диск з лопатками, вісь яких є криволінійною у вигляді дуги кола, дотичної до радіуса диска у його центрі, причому криволінійна вісь випукла у напрямку, протилежному ...
  • Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolgova, N. V. (2019)
    Корисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві м'яких сирів з термокислотною коагуляцією білків молока. Спосіб дозволяє розширити асортимент м'яких сирів та підвищити їх харчову ...
  • Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич; Тищенко, Василий Иванович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichniy, Vasil Mikolaiovich; Tishchenko, Vasily Ivanovich (Сумський національний аграрний університет, 2018-03-26)
    У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясо-містку варено-копчену ковбасу, яка містить м'ясо качки мускусної, серце свиняче, шпик боковий, соєвий ізолят, білковий стабілізатор із свинячої шкурки, Апроред (альбумін ...
  • Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич; Тищенко, Василий Иванович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichniy, Vasil Mikolaiovich; Tishchenko, Vasily Ivanovich (Сумський національний аграрний університет, 2018-03-26)
    У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясо-місткі сардельки з м’ясом качки мускусної, які містять яловичину 1 сорту, шпик боковий, сіль кухонну, нітрит натрію, цукор, перець чорний мелений, коріандр мелений, ...
  • Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасичный, Василий Николаевич; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Pasichniy, Vasil Mikolaiovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich (Сумський національний аграрний університет, 2017-10-10)
    У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясо-містку варену ковбасу, яка містить м'ясо качки, м'ясо індика механічного обвалювання, печінку яловичу або свинячу, серце яловиче або свиняче, шпик боковий, крохмаль, ...
  • Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасичный, Василий Николаевич; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Pasichniy, Vasil Mikolaiovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich (Сумський національний аграрний університет, 2017-10-10)
    У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясо-містку варену ковбасу, яка містить м'ясо качки, м'ясо індика механічного обвалювання, печінку яловичу або свинячу, серце яловиче або свиняче, шпик боковий, крохмаль, ...