Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Analysis of innovative technologies of hydrogels from uronate polysaccharides and biodegradable films on their basis | Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.; Chernushenko, O. O.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Чернушенко, О. О.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Чернушенко, Е. А. |
2013 | Research ir spectra pectins and gels on their basis | Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich; Prasol, Dmitro; Krapyvnytska, Irina; Kuznetsova, T.; Перцевой, Федір Всеволодович; Прасол, Дмитро; Крапівницька, Ірина; Кузнєцова, Т.; Перцевой, Федор Всеволодович; Прасол, Дмитрий; Кропивницкая, Ирина; Кузнецова, Т. |
2022 | Scientific and practical aspects of pectin and pectin products | Krapivnytska, I.; Ladyka, V.; Ianchyk, M.; Omelchenko, S.; Melnyk, O.; Pertsevyi, F.; Кропивницька, І.; Ладика, В.; Янчик, М.; Омельченко, С.; Мельник, О.; Перцевой, Ф. |
2015 | Наукове обґрунтування ролі системи «NEApectin–Ca2+» у формуванні асортименту низькокалорійної кулінарної продукції | Степанова, Т. М.; Степанова, Т. М.; Stepanova, T. M. |
2015 | Нові технологічні системи на основі поліфункціонального желюючого напівфабрикату | Степанова, Т. М.; Дубовик, О. В.; Степанова, Т. М.; Дубовик, О. В.; Stepanova, T. M.; Dubovyk, O. V. |
2016 | Особенности разработки технологии низкокалорийных желе на основе полисахаридов | Пивоваров, П. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Пивоваров, П. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Pivovarov, P. P.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M. |
2016 | Пектин у технології виробництва функціональних молочних продуктів | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2013 | Перспективи використання цитрусових плодів у складі гелеподібної десертної продукції на основі системи «альгінат натрію-пробіотичні мікроорганізми» | Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Е. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Pivovarov, P. P.; Pivovarov, E. P.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M. |
2013 | Перспективы использования агаро-пектиновой смеси в технологии желе | Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Е. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Pivovarov, P. P.; Pivovarov, E. P.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M. |
2024 | Розробка технології конфітюру із використанням нетрадиційної сировини | Кучерявенко, Сергій; Kucheryavenko, Serhii |
2013 | Термостійка начинка для кондитерських та кулінарних виробів на основі пектину | Маркович, Я. С.; Любенко, Г. Д.; Перцевой, Ф. В.; Маркович, Я. С.; Любенко, Г. Д.; Перцевой, Ф. В.; Markovic, Y. S.; Lyubenco, G. D.; Pertsevoy, F. V. |
2022 | Технологія виробництва безлактозного йогурту з дотриманням принципів системи НАССР | Болгова, Н.; Самілик, М.; Назаренко, Ю.; Соколенко, В.; Bolgova, N. V.; Samilyk, M. M.; Nazarenko, Y. V.; Sokolenko, V. V. |
2013 | Технологія желе з подовженим строком зберігання на основі пектину | Будаева, А. І.; Любенко, Г. Д.; Перцевой, Ф. В.; Будаєва, А. И.; Любенко, Г. Д.; Перцевой, Ф. В.; Budaeva, A. I.; Lyubenco, G. D.; Pertsevoy, F. V. |
2024 | Удосконалення технології десертів із використанням рослинних полісахаридів | Мусихіна, Катерина Сергіївна; Musykhina, Kateryna Serhiivna |
2016 | Функціональні продукти харчування на основі молочної сироватки | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |