Browsing by Author Головко, Н. П.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Scientific substantiation of technology of pasta based on freshwater mussels enriched with seleniumHolovko, T.; Helikh, А.; Holovko, M.; Prymenko, V.; Zherebkin, M.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, М. П.; Применко, В. Г.; Жеребкін, М. В.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Головко, Н. П.; Применко, В. Г.; Жеребкін, М. В.
2017Вплив часу теплової обробки м’якого тіла молюска роду Anodonta на його консистенціюГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А.
2018Дослідження акумуляції важких металів в м’якому тілі прісноводних молюсків роду AnodontaГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А.
2017Дослідження змін м’якого тіла молюска прісноводного під впливом термічної обробки в технології напівфабрикату варено-замороженогоГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, N. P.; Golovko, T. M.; Gelikh, А. O.
2018Дослідження оптимальних термінів зберігання напівфабрикату на основі молюска прісноводногоГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, M.; Golovko, T.; Helikh, A.
2017Дослідження показників безпечності напівфабрикату з молюска прісноводного під час зберіганняГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, M.; Golovko, T.; Helikh, A.
2019Дослідження показників якості страв та кулінарних виробів на основі напівфабрикату з молюска прісноводного та їх змін під час зберіганняГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Применко, В. Г.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Применко, В. Г.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А.; Prymenko, V.
2017Дослідження структурних і біохімічних змін при заморожуванні та зберіганні напівфабрикату з молюсків прісноводнихГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А.
2015Дослідження якісного складу мінеральних речовин м’якого тіла прісноводних двостулкових молюсків роду Anodonta та їх морських аналогів – молюсків роду MytilusГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, M. Р.; Golovko, T. N.; Gelikh, A. А.
2020Зміна показників якості фаршу із прісноводних гідробіонтів з рослинними компонентамиГоловко, Т. М.; Геліх, А. О.; Применко, В. Г.; Головко, М. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Применко, В. Г.; Головко, Н. П.; Golovko, N.; Golovko, T.; Helikh, А.; Prymenko, V.
2018Медико-біологічні дослідження напівфабрикату варено-замороженого з молюска прісноводногоГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А.
2018Оптимізація рецептури фаршевих виробів на основі молюсків роду AnodontaГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, M.; Golovko, T.; Helikh, A.
2018Оптимізація рецептурного складу фаршевих виробів на основі молюсків роду Anodonta по критерію харчової збалансованості за основними поживними речовинамиГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Жеребкін, М. В.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Жеребкин, М. В.; Гелих, А. А.; Golovko, N.; Golovko, T.; Zherebkin, M.; Gelikh, А.
2018Технологічні втрати при тепловії обробці напівфабрикату з молюска роду AnodontaГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Крикуненко, Л. О.; Головко, Н. П.; Гелих, А. А.; Крикуненко, Л. А.; Golovko N., N.; Golovko, T.; Gelikh, А.; Kricunenko, L.
2020Технологія виробництва гірчиці, збагаченої селеномГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Применко, В. Г.; Гелих, А. А.; Golovko, M. Р.; Golovko, T. М.; Prymenko, V. Н.; Gelikh, А. О.