| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2014-11-01 | Альтернативи у виробництві ковбас | Нечипоренко, М. О.; Приходько, М. Ф.; Нечипоренко, М. А.; Приходько, Н. Ф. |
| 2015 | Аналіз показників якості м’яса забійних свиней | Чех, О. О.; Приходько, М. Ф.; Чех, А. А.; Приходько, Н. Ф. |
| 2016 | Биологическая ценность молочного жира коров украинской бурой молочной породы и сумского внутрипородного типа украинской черно-пестрой молочной породы | Приходько, Н. Ф.; Приходько, М. Ф.; Prikhodko, N. F. |
| 2014 | Використання курячого м’яса при виробництві варених ковбас на ПрАТ "Прилуцький Птахокомбінат" ТМ "М’ясолюб" | Приходько, М. Ф.; Чех, О. О.; Приходько, Н. Ф.; Чех, А. А. |
| 2015 | Влияние состава белков молока коров на его биологическую ценность | Приходько, Н. Ф.; Приходько, М. Ф.; Prikhodko, N. F. |
| 2017 | Вплив складу жиру молока корів на його біологічну цінність | Приходько, М. Ф.; Приходько, Н. Ф.; Prikhodko, N. F. |
| 2016 | Довгострокова оцінка прогнозування лісових пожеж | Приходько, М. Ф.; Михалко, О. Г.; Приходько, Н. Ф.; Михалко, А. Г.; Prikhodko, M. F.; Мichalko, О. G. |
| 2014-11-01 | Дозрівання сиру та його вплив на якість продукту | Приходько, М. Ф.; Рябік, С. В.; Приходько, Н. Ф.; Рябик, С. В. |
| 2015-04-20 | Консервуюча дія коптіння на ковбасні вироби | Нечипоренко, М. О.; Приходько, М. Ф.; Нечипоренко, М. А.; Приходько, Н. Ф. |
| 2016 | Ліквідація пожеж у висотних будівлях | Приходько, М. Ф.; Михалко, О. Г.; Приходько, Н. Ф.; Михалко, А. Г.; Prikhodko, M. F.; Mikhalko, O. G. |
| 2015 | Методи зберігання і консервування м’ясних консервів | Душина, В. О.; Приходько, М. Ф.; Душина, В. А.; Приходько, Н. Ф. |
| 2015-04-20 | Навіщо виготовляти масло взагалі | Сухотепла, К. В.; Приходько, М. Ф.; Сухотепла, К. В.; Приходько, Н. Ф. |
| 2014-11-01 | Новітні технологічні впровадження у сировиробництві | Дегтярьова, Ю. М.; Приходько, М. Ф.; Дегтярева, Ю. Н.; Приходько, Н. Ф. |
| 2016 | Оцінка біологічної цінності молочного жиру худоби північно-східного регіону України | Приходько, М. Ф.; Приходько, Н. Ф.; Prikhodko, N. F. |
| 2016 | Поверхневе зміцнення нікелевого сплаву хн58мбюд при електроерозійному легуванні твердими зносостійкими матеріалами | Приходько, М. Ф.; Думанчук, М. Ю.; Приходько, Н. Ф.; Думанчук, М. Ю.; Prikhodko, N. F.; Dumanchuk, M. Yu. |
| 2018 | Породні особливості жирнокислотного складу молока корів північно-східного регіону України та його вплив на технологічні ознаки молочного жиру | Приходько, М. Ф.; Приходько, Н. Ф.; Prihodko, N. F. |
| 2021 | Пчеловодство в аспекте биотехнических систем | Остапенко, В. И.; Приходько, Н. Ф.; Остапенко, В. І.; Приходько, М. Ф.; Ostapenko, V. I.; Prikhodko, N. F. |
| 2021 | Системный подход в исследованиях и использовании биологических объектов | Остапенко, В. И.; Приходько, Н. Ф.; Остапенко, В. І.; Приходько, М. Ф.; Ostapenko, V. I.; Prikhodko, N. F. |
| 2016 | Сравнение систем гражданской защиты Украины и Дании | Михалко, О. Г.; Приходько, Н. Ф.; Михалко, О. Г.; Приходько, М. Ф.; Мichalko, E. G.; Prikhodko, M. F. |
| 2015-04 | Технологічні особливості виготовлення сичужного сиру "Король Артур" | Карпенко, Б. М.; Приходько, М. Ф.; Карпенко, Б. М.; Приходько, Н. Ф. |