Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | The application of osmotic dehydration in the technology of producing candied root vegetables | Samilyk, Maryna; Helikh, Anna; Bolgova, Natalia; Potapov, Vоlоdymyr; Sabadash, Sergei; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. О.; Сабадаш, С. М.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. А.; Сабадаш, С. М. |
2020 | Використання порошку пастернаку у виробництві збалансованих кисломолочних напоїв | Риндич, Р. В.; Самілик, М. М.; Рындич, Р. В.; Самилык, М. М.; Rindich, R. W.; Samilyk, M. М. |
2020 | Влияние активированного угля на показатели качества сыра чеддер | Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Яременко, И. С.; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Яременко, І. С.; Samilyk, М. М.; Helikh, А. О.; Bolgova, N. V.; Yaremenko, I. S. |
2020 | Вплив структури деяких видів наповнювачів, введених до рецептури йогурту, на зміни його реологічних показників | Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Рыжкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Samilyk, M.; Helikh, A.; Ryzhkova, T.; Bolgova, N.; Nazarenko, Y. |
2020 | Застосування осмотичної дегідратації у технології цукатів із коренеплідних овочів | Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. О.; Сабадаш, С. М.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. А.; Сабадаш, С. М.; Samilyk, M.; Helikh, A.; Bolgova, N.; Potapov, V.; Sabadash, S. |
2020 | Молоко А2 як альтернатива козиному у виробництві йогуртів | Ладика, В. І.; Самілик, М. М.; Ладика, Л. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Ладыка, В. И.; Самилык, М. М.; Ладыка, Л. Н.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Ladyka, V. I.; Samilik, M. M.; Ladyka, L. M.; Helikh, A. O.; Bolgova, N. V. |
2019 | Перспективи виробництва кисломолочного напою, збагаченого борошном кунжуту | Самілик, М. М.; Сюаньсюань, Цзін; Івченко, С. С.; Самилык, М. М.; Сюаньсюань, Цзин; Ивченко, С. С.; Samilyk, M. М.; Xuanxuan, Jing; Ivchenko, S. S. |
2021 | Розширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировини | Самілик, М. М.; Болгова, Н. В.; Перцевий, Ф. В.; Биков, О. П.; Самилык, М. М.; Болгова, Н. В.; Перцевой, Ф. В.; Быков, О. П.; Samilik, M. M.; Bolgova, N. V.; Pertsevy, F. V.; Bykov, O. P. |
2019 | Створення функціональних кисломолочних продуктів | Самілик, М. М.; Цирулик, Р. В.; Самилык, М. М.; Цирулик, Р. В.; Samilyk, M.M.; Tsyrulyk, R. V. |
2020 | Іnfluence of the structure of some types of fillers introduced to the yogurt recipe on changes in its rheological indicators | Samilyk, M.; Helikh, A.; Ryzhkova, T.; Bolgova, N.; Nazarenko, Y.; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Рыжкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В. |