Харчових технологій Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 215
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Удосконалення технології виробництва пельменів з м’яса птиціМигулько, Олександр; Mygulko, Oleksandr
2024Удосконалення технології рафінованої соняшникової оліїБілан, Ю. М.; Bilan, Yury
2024Розробка технології виготовлення сирних снеків збагачених горіхамиРозлуцький, М. В.; Rozlutsky, Maksym
2024Удосконалення технології м’ясних маринованих напівфабрикатів в умовах ПрАТ "Миронівська птахофабрика"Рева, Євгеній Іванович; Reva, E. I.
2024Удосконалення технології заморожених напівфабрикатів для бургерів з використанням рослинної сировиниСпицький, Віктор Володимирович; Spitsky, Viktor
2023Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів із додаванням рослинної сировиниБездідько, Альбіна Віталіївна; Bezdydko, Albina Vitalyivna
2023Удосконалення технології десертів для низькотемпературного заморожуванняЦьомка, Наталія Віталіївна; Tsomka, N. V.
2023Удосконалення м’ясних січених виробів із птиці з додаванням культивованої грибної сировиниПанасенко, Анастасія Віталіївна; Panasenko, Anastasia Vitalyivna
2023Удосконалення технології тіста для піци з використанням порошків пряних травМоскаленко, Аліна Олександрівна; Moskalenko, Alina Oleksandrivna
2023Удосконалення технології борошняних страв з використанням хлорелиКалініченко, Ярослав Ігорович; Kalinichenko, Yaroslav Ihorovych
2023Удосконалення технології начинок з використанням пюреКрупська, Альона Вікторівна; Krupska, Alyona Viktorivna
2023Удосконалення технології збивних борошняних виробів збагачених нетрадиційними видами борошнаБогомолова, Каріна Євгеніївна; Bogomolova, Karina Yevgenievna
2023Удосконалення технології печива з начинкамиАщаулова, Наталія Сергіївна; Aschaulova, Nataliya Sergiivna
2023Удосконалення технології макаронних виробів із використанням рослинної сировиниДеуленко, Анатолій Борисович; Deulenko, A. B.
2023Удосконалення технології маффінів з використанням безглютенового борошнаТолста, Оксана Петрівна; Tolsta, Oksana Petrivna
2023Удосконалення технології круп підвищеної харчової цінностіСінявіна, Аліна Олександрівна; Siniavina, Alina Oleksandrivna
2022Удосконалення технології сиркових десертів із використанням похідних продуктів переробки бузиниЦиганій, В. О.; Tsyganii, V. O.
2022Розробка технології виготовлення морквяного мармеладу на основі відходів виробництва цукатівТопоркова, Юлія Сергіївна; Toporkova, Yuliya Serhiivna
2022Розробка технології кисломолочного напою на основі хмелевої закваскиПігуль, Анна Володимирівна; Pigul, Anna Volodymyrivna
2022Удосконалення технології січених виробів із птиці з використанням культивованої грибної сировиниЧерняков, Валентин Анатолійович; Cherniakov, Valentin Anatoliiovych
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 215