Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 121 до 140 з 215
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Удосконалення технології самбуку з використанням насінням чіа | Цигвінцева, Євгенія Олександрівна; Tsygvintseva, Evgenia Oleksandrivna |
2022 | Удосконалення технології соусу «Майонез» з додаванням каротиноїдів | Кукса, Аліна Олександрівна; Kuksa, Alina Oleksandrivna |
2022 | Удосконалення технології пастили з використанням кріопорошків | Ілляшенко, Яна Іванівна; Ilyashenko, Yana Ivanіvna |
2022 | Удосконалення технології виробництва вершкового масла з айвою | Коркішко, Андрій Олександрович; Korkishko, Andriy Oleksandrovich |
2022 | Удосконалення технології бісквітів з підвищеним вмістом білку | Панова, Юлія Вікторівна; Panova, Yulia Viktorivna |
2022 | Удосконалення технології мафінів | Казбан, Юлія Дмитрівна; Kazban, Yulia |
2020 | Удосконалення технології виробництва сиркового продукту з білковим концентратом | Хмелюк, Т. А.; Хмелюк, Т. А.; Khmelyuk, T. A. |
2020 | Удосконалення технології виробництва желейного десерту на основі молочної сироватки | Сіряченко, Я. А.; Сиряченко, Я. А.; Siryachenko, Ya. A. |
2018 | Технологія виробництва кисломолочних продуктів та технічне переоснащення ТОВ «Богодухівський мол завод» (цех із виробництва кисломолочних продуктів) | Авраменко, Аліна Юріївна; Авраменко, Алина Юрьевна; Avramenko, Alina Yuriyivna |
2018 | Удосконалення технології котлет із риби | Хоменко, Л. В.; Хоменко, Л. В.; Khomenko, L. |
2018 | Удосконалення технології сирників з горіховою начинкою та проектування технологічного процесу у ресторані на 60 місць із розрахунком гарячого цеху | Хайлук, О. С.; Хайлук, А. С.; Hajluk, O. S. |
2018 | Удосконалення технології виробництва крему вершкового та проектування технологічного процесу в ресторані на 60 місць із розрахунком холодного цеху | Протащук, С. С.; Протащук, С. С.; Protaschuk, S. S. |
2018 | Удосконалення технології булочки здобної та проект технологічного процесу в кафе на 75 місць та розрахунок кондитерського цеху | Ляшенко, А. П.; Ляшенко, А. П.; Liashenko, A. |
2018 | Удосконалення технології пряників з використанням кедрового жмиху | Ситник, А. О.; Сытник, А. А.; Sytnуk, A. О. |
2018 | Удосконалення технології суфле плодового з використанням напівфабрикату сушеного з органічних абрикос та проектування технологічного процесу у ресторані на 80 місць із розрахунком гарячого цеху | Запорізька, А. В.; Запорожская, А. В.; Zaporizka, A. V. |
2018 | Удосконалення технологій оладок з використанням цільнозернового пшеничного борошна та проект технологічного процесу в ресторані на 70 місць з розрахунком гарячого цеху | Будаков, Н. О.; Будаков, Н. А.; Budakov, N. O. |
2018 | Технологія виробництва напівкопчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба» | Жаровський, Борис Борисович; Жаровський, Борис Борисович; Zharovsky, Boris Borisovich |
2018 | Технологія виробництва варено-копчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху ПО «Сумський виробничий комбінат» | Браженко, Володимир Володимирович; Браженко, Владимир Владимирович; Brazhenko, Volodymyr |
2018 | Технологія виробництва сиру твердого та технічне переоснащення ТОВ «Глобинський маслосирзавод» (цех із виробництва сиру) | Леонов, Микола Сергійович; Леонов, Николай Сергеевич; Leonov, Mykola |
2018 | Технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех по виробництву незбираномолочної продукції) | Риндич, Руслан Володимирович; Рындыч, Руслан Владимирович; Ryndych, Ruslan |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 121 до 140 з 215