Харчових технологій Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 121 до 140 з 215
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Удосконалення технології самбуку з використанням насінням чіаЦигвінцева, Євгенія Олександрівна; Tsygvintseva, Evgenia Oleksandrivna
2022Удосконалення технології соусу «Майонез» з додаванням каротиноїдівКукса, Аліна Олександрівна; Kuksa, Alina Oleksandrivna
2022Удосконалення технології пастили з використанням кріопорошківІлляшенко, Яна Іванівна; Ilyashenko, Yana Ivanіvna
2022Удосконалення технології виробництва вершкового масла з айвоюКоркішко, Андрій Олександрович; Korkishko, Andriy Oleksandrovich
2022Удосконалення технології бісквітів з підвищеним вмістом білкуПанова, Юлія Вікторівна; Panova, Yulia Viktorivna
2022Удосконалення технології мафінівКазбан, Юлія Дмитрівна; Kazban, Yulia
2020Удосконалення технології виробництва сиркового продукту з білковим концентратомХмелюк, Т. А.; Хмелюк, Т. А.; Khmelyuk, T. A.
2020Удосконалення технології виробництва желейного десерту на основі молочної сироваткиСіряченко, Я. А.; Сиряченко, Я. А.; Siryachenko, Ya. A.
2018Технологія виробництва кисломолочних продуктів та технічне переоснащення ТОВ «Богодухівський мол завод» (цех із виробництва кисломолочних продуктів)Авраменко, Аліна Юріївна; Авраменко, Алина Юрьевна; Avramenko, Alina Yuriyivna
2018Удосконалення технології котлет із рибиХоменко, Л. В.; Хоменко, Л. В.; Khomenko, L.
2018Удосконалення технології сирників з горіховою начинкою та проектування технологічного процесу у ресторані на 60 місць із розрахунком гарячого цехуХайлук, О. С.; Хайлук, А. С.; Hajluk, O. S.
2018Удосконалення технології виробництва крему вершкового та проектування технологічного процесу в ресторані на 60 місць із розрахунком холодного цехуПротащук, С. С.; Протащук, С. С.; Protaschuk, S. S.
2018Удосконалення технології булочки здобної та проект технологічного процесу в кафе на 75 місць та розрахунок кондитерського цехуЛяшенко, А. П.; Ляшенко, А. П.; Liashenko, A.
2018Удосконалення технології пряників з використанням кедрового жмихуСитник, А. О.; Сытник, А. А.; Sytnуk, A. О.
2018Удосконалення технології суфле плодового з використанням напівфабрикату сушеного з органічних абрикос та проектування технологічного процесу у ресторані на 80 місць із розрахунком гарячого цехуЗапорізька, А. В.; Запорожская, А. В.; Zaporizka, A. V.
2018Удосконалення технологій оладок з використанням цільнозернового пшеничного борошна та проект технологічного процесу в ресторані на 70 місць з розрахунком гарячого цехуБудаков, Н. О.; Будаков, Н. А.; Budakov, N. O.
2018Технологія виробництва напівкопчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба»Жаровський, Борис Борисович; Жаровський, Борис Борисович; Zharovsky, Boris Borisovich
2018Технологія виробництва варено-копчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху ПО «Сумський виробничий комбінат»Браженко, Володимир Володимирович; Браженко, Владимир Владимирович; Brazhenko, Volodymyr
2018Технологія виробництва сиру твердого та технічне переоснащення ТОВ «Глобинський маслосирзавод» (цех із виробництва сиру)Леонов, Микола Сергійович; Леонов, Николай Сергеевич; Leonov, Mykola
2018Технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех по виробництву незбираномолочної продукції)Риндич, Руслан Володимирович; Рындыч, Руслан Владимирович; Ryndych, Ruslan
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 121 до 140 з 215