Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 215
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Удосконалення технології напоїв для дітей на основі вторинної сировини | Табак, Олександр; Tabak, Oleksandr |
2024 | Розробка технології пива спеціального на основі продуктів переробки чорноплідної горобини | Рудіченко, Євген; Rudychenko, Yevhen |
2024 | Розробка технології харчових барвників на основі похідних переробки шовковиці | Павленко, Сергій; Pavlenko, Serhiy |
2024 | Розробка технології молочного напою для дітей | Кобрин, Тетяна; Kobryn, Tatyana |
2024 | Розробка технології сидру на основі похідних переробки чорноплідної горобини | Захаров, Андрій; Zakharov, Andriy |
2024 | Розробка технології відновленого молочного продукту з підвищеною біологічною цінністю | Дзеркаль, Олег; Dzerkal, Oleg |
2024 | Розробка технології м'ясних напівфабрикатів з подовженим терміном придатності | Головко, Максим; Holovko, Maksym |
2024 | Розробка технології виготовлення сиркових десертів із використанням похідних переробки обліпихи | Нечепоренко, Олександр; Necheporenko, Oleksandr |
2024 | Розробка технології натуральних харчових барвників на основі бузини чорної | Омеляненко, Олександр; Omelyanenko, Oleksandr |
2024 | Розробка технології виготовлення сиркових десертів із використанням похідних переробки бузини | Рябокінь, Олександр; Ryabokin, Oleksandr |
2024 | Удосконалення технології виробництва снеків з м’яса птиці | Тесленко, Дмитро; Teslenko, Dmytro |
2024 | Розробка технології виробництва напівфабрикатів для дітей (равіолі) з м’яса птиці | Наконечний, Олександр; Nakonechnyi, Oleksandr |
2024 | Розробка технології та рецептури комбінованих м'ясопродуктів функціонального призначення із залученням нетрадиційної регіональної сировини | Максименко, Анатолій Олексійович; Maksymenko, A. O. |
2024 | Розробка технології конфітюру із використанням нетрадиційної сировини | Кучерявенко, Сергій; Kucheryavenko, Serhii |
2024 | Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів (гречаників) з м’яса птиці | Незгода, Артур; Nezhoda, Artur |
2024 | Розробка технології виготовлення м’яких сирів із використанням нетрадиційної сировини | Шаклеін, Євген; Shaklein, Evgeny |
2024 | Удосконалення технології виготовлення Адигейського сиру | Дмитраков, Андрій Михайлович; Dmitrakov, A. M. |
2024 | Розробка технології молочного напою збагаченого вітаміном Е | Козачок, Ігор; Kozachok, Ihor |
2024 | Удосконалення технології отримання соняшникової олії | Білоус, Богдан; Bilous, Bohdan |
2024 | Розробка технології хлібців із підвищеним вмістом харчових волокон | Шимка, Денис; Shymka, Denys |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 215