Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 215
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Розширення асортименту страв із рибної січеної маси та проектування технологічного процесу в ресторані на 50 місць із розрахунком складської групи приміщень | Босак, Д. М.; Bosak, D. M. |
2023 | Розширення асортименту борошняних виробів із дріжджового тіста з використанням борошна насіння розторопші плямистої та проектування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком гарячого цеху | Банчукова, С. В.; Banchukova, S. V. |
2023 | Розширення асортименту страв із круп та проектування технологічного процесу в їдальні на 100 місць із розрахунком складської групи приміщень | Затокін, В. О.; Zatokin, V. O. |
2023 | Розширення асортименту кулінарних страв із прісного тіста з використанням борошна насіння гарбуза та проектування технологічного процесу в ресторані на 100 місць із розрахунком складської групи приміщень | Банчукова, Т. В.; Banchukova, T. V. |
2024 | Удосконалення технології печива підвищеної харчової цінності | Олійник-Карпець, А. С.; Oliynyk-Karpets, A. S. |
2024 | Удосконаленні технології макаронних виробів підвищеної харчової цінності | Харитонов, Дмитро Дмитрович; Kharitonov, Dmytro |
2024 | Удосконалення технології кексів з використанням безглютенових видів борошна | Полятикіна, Юлія Костянтинівна; Poliatykina, Yuliia Kostyantynivna |
2024 | Удосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів | Шульга, Віталій; Shulha, Vitaly |
2024 | Удосконалення технології виробництва варених ковбас | Ольвач, Віталій Володимирович; Olvach, V. V. |
2024 | Удосконалення технології маринадів для виготовлення натуральних м’ясопродуктів та напівфабрикатів | Дубницький, Олександр Віталійович; Dubnytskyi, Oleksandr Vitaliyovych |
2024 | Удосконалення технології тіста для піци | Крутась, Анастасія Вікторівна; Krutass, Anastasiia Viktorivna |
2024 | Удосконалення технології виготовлення напівкопчених ковбас шляхом використання рослинних антиоксидантів | Савенко, Олег; Savenko, O. |
2024 | Удосконалення технології виробництва сиру халумі | Городнюк, Зоряна; Horodnyuk, Zoriana |
2024 | Удосконалення технології виготовлення курячих чипсів | Чорнобой, Олег; Chornoboy, Oleg |
2024 | Розробка технології кисломолочного напою на основі похідних переробки абрикосу | Загородній, Дмитро; Zahorodniy, Dmytro |
2024 | Розробка технології м'якого морозива з покращеним складом | Суханов, Дмитро; Sukhanov, Dmytro |
2024 | Удосконалення технології виробництва сиру моцарела | Кириченко, Микола; Kirichenko, Mykola |
2024 | Удосконалення технології виробництва снекових продуктів з вторинної м’ясної сировини | Бережний, Олександр Вікторович; Berezhnyi, O. |
2024 | Удосконалення технології виробництва морозива функціонального призначення | Бабаєва, Каріна; Babaieva, K. |
2024 | Удосконалення технології хлібобулочних виробів із використанням продуктів переробки амаранту | Джулай, Дмитро Русланович; Dzhulay, Dmytro Ruslanovich |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 215