Харчових технологій Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 218
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Розширення асортименту тіста для вареників та проектування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком гарячого цехуМиргородська, В. В.; Mirgorodska, V. V.
2024Розширення асортименту страв із січеної маси птиці та проектування технологічного процесу в ресторані на 50 місць із розрахунком складської групи приміщеньКороткий, Я. С.; Korotkyi, Ya. S.
2023Розширення асортименту млинців та проектування технологічного процесу у їдальні на 100 місць із розрахунком гарячого цехуКористов, В. Л.; Koristov, V. L.
2023Розширення асортименту страв із рибної січеної маси та проектування технологічного процесу в ресторані на 50 місць із розрахунком складської групи приміщеньБосак, Д. М.; Bosak, D. M.
2023Розширення асортименту борошняних виробів із дріжджового тіста з використанням борошна насіння розторопші плямистої та проектування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком гарячого цехуБанчукова, С. В.; Banchukova, S. V.
2023Розширення асортименту страв із круп та проектування технологічного процесу в їдальні на 100 місць із розрахунком складської групи приміщеньЗатокін, В. О.; Zatokin, V. O.
2023Розширення асортименту кулінарних страв із прісного тіста з використанням борошна насіння гарбуза та проектування технологічного процесу в ресторані на 100 місць із розрахунком складської групи приміщеньБанчукова, Т. В.; Banchukova, T. V.
2024Удосконалення технології печива підвищеної харчової цінностіОлійник-Карпець, А. С.; Oliynyk-Karpets, A. S.
2024Удосконаленні технології макаронних виробів підвищеної харчової цінностіХаритонов, Дмитро Дмитрович; Kharitonov, Dmytro
2024Удосконалення технології кексів з використанням безглютенових видів борошнаПолятикіна, Юлія Костянтинівна; Poliatykina, Yuliia Kostyantynivna
2024Удосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатівШульга, Віталій; Shulha, Vitaly
2024Удосконалення технології виробництва варених ковбасОльвач, Віталій Володимирович; Olvach, V. V.
2024Удосконалення технології маринадів для виготовлення натуральних м’ясопродуктів та напівфабрикатівДубницький, Олександр Віталійович; Dubnytskyi, Oleksandr Vitaliyovych
2024Удосконалення технології тіста для піциКрутась, Анастасія Вікторівна; Krutass, Anastasiia Viktorivna
2024Удосконалення технології виготовлення напівкопчених ковбас шляхом використання рослинних антиоксидантівСавенко, Олег; Savenko, O.
2024Удосконалення технології виробництва сиру халуміГороднюк, Зоряна; Horodnyuk, Zoriana
2024Удосконалення технології виготовлення курячих чипсівЧорнобой, Олег; Chornoboy, Oleg
2024Розробка технології кисломолочного напою на основі похідних переробки абрикосуЗагородній, Дмитро; Zahorodniy, Dmytro
2024Розробка технології м'якого морозива з покращеним складомСуханов, Дмитро; Sukhanov, Dmytro
2024Удосконалення технології виробництва сиру моцарелаКириченко, Микола; Kirichenko, Mykola
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 218