Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 215
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки калини | Юнак, Владислав Максимович; Yunak, Vladislav Maksymovych |
2024 | Удосконалення технології бісквітного напівфабрикату за рахунок додавання борошна горіхового | Марченко, Дар’я Владиславівна; Marchenko, Darya Vladyslavivna |
2024 | Удосконалення технології цукрового печива з використанням горіхових шротів | Користов, Віталій Леонідович; Koristov, Vitaly Leonidovich |
2024 | Удосконалення технології хлібних виробів з використанням кріопорошків та харчових волокон | Волощук, Катерина Ігорівна; Voloshchuk, Kateryna |
2024 | Удосконалення технології холодних страв із риби з використанням порошку кунжуту | Кіяшко, Максим Вікторович; Kiyashko, Maksym Viktorovych |
2024 | Удосконалення технології здобних булочок із використанням порошку абрикосу | Ворожко, Ігор Русланович; Vorozhko, Igor Ruslanovych |
2024 | Удосконалення технології сиркових паст з підвищеною біологічною цінністю | Фещенко, Дар’я; Feshchenko, D. |
2024 | Удосконалення технології кексів збагачених харчовими волокнами нетрадиційної сировини | Юрченко, Василь; Yurchenko, V. |
2024 | Удосконалення технології молочних продуктів із вторинної сировини | Костель, Антон; Kostel, A. |
2024 | Удосконалення технології печива збагаченого харчовими волокнами | Мартиненко, Дмитро; Martynenko, D. |
2024 | Розробка технології сидру з дикорослих ягід | Горбатюк, Ольга; Horbatiuk, O. |
2024 | Удосконалення технології м’яких сирів із використанням білків рослинного походження | Голов, Костянтин; Golov, K. |
2024 | Удосконалення технології йогурту збагаченого харчовими волокнами | Гаврилюк, Олександр; Gavryliuk, O. |
2024 | Удосконалення технології сирів на основі вторинної сировини | Барабанова, Любов; Barabanova, L. |
2024 | Удосконалення технології виробництва січених м'ясних напівфабрикатів із використанням регіональних рослинних інгредієнтів | Кирилін, Руслан Анатолійович; Kyrylin, Ruslan Anatoliiovych |
2024 | Удосконалення технології десертів із використанням рослинних полісахаридів | Мусихіна, Катерина Сергіївна; Musykhina, Kateryna Serhiivna |
2024 | Удосконалення технології булочних виробів із використанням рослинної сировини | Мельніков, Сергій Іванович; Melnikov, Serhii Ivanovych |
2024 | Удосконалення технології снекової продукції з використанням лляного борошна | Наливайко, Владислав Юрійович; Nalyvaiko, Vladyslav Yuriiovych |
2024 | Удосконалення технології батончиків з використанням горіхів кеш'ю | Волков, Ярослав Романович; Volkov, Yaroslav Romanovych |
2024 | Удосконалення технології приготування стейків | Слободян, Євгеній; Slobodyan, Yevgeniy |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 215