Харчових технологій Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 215
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки калиниЮнак, Владислав Максимович; Yunak, Vladislav Maksymovych
2024Удосконалення технології бісквітного напівфабрикату за рахунок додавання борошна горіховогоМарченко, Дар’я Владиславівна; Marchenko, Darya Vladyslavivna
2024Удосконалення технології цукрового печива з використанням горіхових шротівКористов, Віталій Леонідович; Koristov, Vitaly Leonidovich
2024Удосконалення технології хлібних виробів з використанням кріопорошків та харчових волоконВолощук, Катерина Ігорівна; Voloshchuk, Kateryna
2024Удосконалення технології холодних страв із риби з використанням порошку кунжутуКіяшко, Максим Вікторович; Kiyashko, Maksym Viktorovych
2024Удосконалення технології здобних булочок із використанням порошку абрикосуВорожко, Ігор Русланович; Vorozhko, Igor Ruslanovych
2024Удосконалення технології сиркових паст з підвищеною біологічною цінністюФещенко, Дар’я; Feshchenko, D.
2024Удосконалення технології кексів збагачених харчовими волокнами нетрадиційної сировиниЮрченко, Василь; Yurchenko, V.
2024Удосконалення технології молочних продуктів із вторинної сировиниКостель, Антон; Kostel, A.
2024Удосконалення технології печива збагаченого харчовими волокнамиМартиненко, Дмитро; Martynenko, D.
2024Розробка технології сидру з дикорослих ягідГорбатюк, Ольга; Horbatiuk, O.
2024Удосконалення технології м’яких сирів із використанням білків рослинного походженняГолов, Костянтин; Golov, K.
2024Удосконалення технології йогурту збагаченого харчовими волокнамиГаврилюк, Олександр; Gavryliuk, O.
2024Удосконалення технології сирів на основі вторинної сировиниБарабанова, Любов; Barabanova, L.
2024Удосконалення технології виробництва січених м'ясних напівфабрикатів із використанням регіональних рослинних інгредієнтівКирилін, Руслан Анатолійович; Kyrylin, Ruslan Anatoliiovych
2024Удосконалення технології десертів із використанням рослинних полісахаридівМусихіна, Катерина Сергіївна; Musykhina, Kateryna Serhiivna
2024Удосконалення технології булочних виробів із використанням рослинної сировиниМельніков, Сергій Іванович; Melnikov, Serhii Ivanovych
2024Удосконалення технології снекової продукції з використанням лляного борошнаНаливайко, Владислав Юрійович; Nalyvaiko, Vladyslav Yuriiovych
2024Удосконалення технології батончиків з використанням горіхів кеш'юВолков, Ярослав Романович; Volkov, Yaroslav Romanovych
2024Удосконалення технології приготування стейківСлободян, Євгеній; Slobodyan, Yevgeniy
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 215