Короткий опис(реферат):
В проекті проаналізовано стан розвитку ресторанного господарства, описані технології виготовлення крему, розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції, також підібрано обладнання для ефективної роботи цеху, визначені виробничі площі та проведений розрахунок виробничих працівників. В проекте проанализировано состояние развития ресторанного хозяйства, описаны технологии изготовления крема, рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции, также подобрано оборудование для эффективной работы цеха, определенные производственные площади и произведен расчет производственных работников.
Суть розробки, основні результати:
The project analyzes the state of the development of the restaurant industry, describes the technologies for making the cream, considers technological production schemes and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products, also selected equipment for the efficient work of the workshop, certain production areas and the calculation of production workers.