Короткий опис(реферат):
В роботі проведено огляд з загальної характеристики сировини та технологічного процесу страв з рибної котлетної маси, запропоновано використання гомогенізованого ядра волоського горіху у складі котлет
рибних, проведено обґрунтування рецептурного складу та удосконалено технологічну схему виробництва нової страви. В работе проведен обзор с общей характеристики сырья и технологического процесса блюд из рыбной котлетной массы, предложено использование гомогенизированный ядра грецкого ореха в составе котлет рыбных, проведено обоснование рецептурного состава и усовершенствована технологическая схема производства нового блюда.
Суть розробки, основні результати:
An overview on the general characteristics of the raw material and technological
process of dishes from the fish cutlet mass was carried out, the use of homogenized
walnut kernel in the fish cutlet was proposed, the rationale of the recipe
composition was made and the technological scheme of the production of the new
dish was improved.