Browsing by Author Болгова, Н. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 78  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Devising a technique for improving the biological value of А2 milk by adding carrot powderSamilyk, Maryna; Tsyrulyk, Roman; Bolgova, Natalia; Vechorka, Victoriia; Rizhkova, Taisiya; Severin, Raisa; Lysenko, Anna; Geyda, Irina; Самілик, М. М.; Цирулик, Р. В.; Болгова, Н. В.; Вечорка, В. В.; Рижкова, Т. М.; Северин, Р. В.; Лисенко, Г. Л.; Гейда, І. М.
2021Prospects for processing and use of root vegetable waste in food productionSamilyk, M. M.; Bolgova, N. V.; Tsyrulyk, R. V.; Ryzhkova, T. M.; Самілик, М. M.; Болгова, Н. В.; Цирулик, Р. В.; Рижкова, Т. M.
2020The application of osmotic dehydration in the technology of producing candied root vegetablesSamilyk, Maryna; Helikh, Anna; Bolgova, Natalia; Potapov, Vоlоdymyr; Sabadash, Sergei; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. О.; Сабадаш, С. М.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. А.; Сабадаш, С. М.
2023Аналіз використання борошна кіноа сорту квартет в технології виробів макароннихБолгова, Н. В.; Тараненко, Н. В.; Bolgova, N.; Taranenko, N.
2013Аналіз жирнокислотного складу рослинної оліїБолгова, Н. В.; Маренкова, Т. І.; Болгова, Н. В.; Маренкова, Т. И.; Bolgova, N. V.; Marenkova, T. І.
2018Аналіз молочних сумішей на основі козячого молокаБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2023Аналіз технології виробництва твердого сиру з рослинними добавкамиБолгова, Н. В.; Ільченко, Н. О.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Bolgova, N.; Ilchenko, N.; Huba, S.; Sokolenko, V.
2018Аналіз технології виробництва функціональних кисломолочних напоїв з рослинною сировиноюБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2022Безвідходна технологія переробки дикорослої сировиниСамілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Болгова, Н. В.; Samilyk, Marina M.; Demidova, Evgenia V.; Bolgova, Natalia V.
2015Використання молочної сироватки при створенні нових продуктівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2015Витамин Е в яйцах и мясе перепелаГринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Гриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.
2020Влияние активированного угля на показатели качества сыра чеддерСамилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Яременко, И. С.; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Яременко, І. С.; Samilyk, М. М.; Helikh, А. О.; Bolgova, N. V.; Yaremenko, I. S.
2015Вплив активної кислотності та води на технологічний процес виробництва м’ясних ковбасБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2013Вплив пори року на жирнокислотний склад молокаБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2011Вплив сезону року на зміни в складі жирних кислот молока та сируБолгова, Н. В.; Чіванов, В. Д.; Болгова, Н. В.; Чиванов, В. Д.; Bolhova, N. V.; Chivanov, V. D.
2020Вплив структури деяких видів наповнювачів, введених до рецептури йогурту, на зміни його реологічних показниківСамілик, М. М.; Геліх, А. О.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Рыжкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Samilyk, M.; Helikh, A.; Ryzhkova, T.; Bolgova, N.; Nazarenko, Y.
2014Відтворювальна здатність корів української чорно-рябої молочної породиБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2017Деякі аспекти в технології кисломолочних продуктівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2023Дослідження впливу вітамінів на процес ферментації при виробництві йогуртуБолгова, Н. В.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Мажара, А. К.; Bolgova, N.; Huba, S.; Sokolenko, V.; Mazhara, K.
2023Дослідження рівня обізнаності молоді в питаннях впливу екологічної складової на безпечність харчової продукціїГуба, С. О.; Бабенко, Б. В.; Болгова, Н. В.; Соколенко, В. В; Huba, S. O.; Babenko, B. V.; Bolgova, N. V.; Sokolenko, V. V.