Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Scientific substantiation of technology of pasta based on freshwater mussels enriched with selenium | Holovko, T.; Helikh, А.; Holovko, M.; Prymenko, V.; Zherebkin, M.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, М. П.; Применко, В. Г.; Жеребкін, М. В.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Головко, Н. П.; Применко, В. Г.; Жеребкін, М. В. |
2017 | Вплив часу теплової обробки м’якого тіла молюска роду Anodonta на його консистенцію | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А. |
2018 | Дослідження акумуляції важких металів в м’якому тілі прісноводних молюсків роду Anodonta | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А. |
2017 | Дослідження змін м’якого тіла молюска прісноводного під впливом термічної обробки в технології напівфабрикату варено-замороженого | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, N. P.; Golovko, T. M.; Gelikh, А. O. |
2018 | Дослідження оптимальних термінів зберігання напівфабрикату на основі молюска прісноводного | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, M.; Golovko, T.; Helikh, A. |
2017 | Дослідження показників безпечності напівфабрикату з молюска прісноводного під час зберігання | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, M.; Golovko, T.; Helikh, A. |
2019 | Дослідження показників якості страв та кулінарних виробів на основі напівфабрикату з молюска прісноводного та їх змін під час зберігання | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Применко, В. Г.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Применко, В. Г.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А.; Prymenko, V. |
2017 | Дослідження структурних і біохімічних змін при заморожуванні та зберіганні напівфабрикату з молюсків прісноводних | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А. |
2015 | Дослідження якісного складу мінеральних речовин м’якого тіла прісноводних двостулкових молюсків роду Anodonta та їх морських аналогів – молюсків роду Mytilus | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, M. Р.; Golovko, T. N.; Gelikh, A. А. |
2020 | Зміна показників якості фаршу із прісноводних гідробіонтів з рослинними компонентами | Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Применко, В. Г.; Головко, М. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Применко, В. Г.; Головко, Н. П.; Golovko, N.; Golovko, T.; Helikh, А.; Prymenko, V. |
2018 | Медико-біологічні дослідження напівфабрикату варено-замороженого з молюска прісноводного | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А. |
2013-11-19 | Можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків роду Anodonta для ресторанного господарства | Головко, Т. М.; Головко, М. П.; Геліх, А. О.; Головко, Т. М.; Головко, М. П.; Геліх, А. О. |
2018 | Оптимізація рецептури фаршевих виробів на основі молюсків роду Anodonta | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, M.; Golovko, T.; Helikh, A. |
2018 | Оптимізація рецептурного складу фаршевих виробів на основі молюсків роду Anodonta по критерію харчової збалансованості за основними поживними речовинами | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Жеребкін, М. В.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Жеребкин, М. В.; Гелих, А. А.; Golovko, N.; Golovko, T.; Zherebkin, M.; Gelikh, А. |
2013 | Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарстві | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О. |
2013 | Підвищення обізнаності та компетентності споживачів у виборі харчових продуктів | Головко, М. П.; Василенко, О. О.; Геліх, А. О.; Головко, М. П.; Василенко, О. А.; Геліх, А. О. |
2018 | Технологічні втрати при тепловії обробці напівфабрикату з молюска роду Anodonta | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Крикуненко, Л. О.; Головко, Н. П.; Гелих, А. А.; Крикуненко, Л. А.; Golovko N., N.; Golovko, T.; Gelikh, А.; Kricunenko, L. |
2020 | Технологія виробництва гірчиці, збагаченої селеном | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Применко, В. Г.; Гелих, А. А.; Golovko, M. Р.; Golovko, T. М.; Prymenko, V. Н.; Gelikh, А. О. |