Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Browsing by Author Bolhova, N. V.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 42
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Аналіз молочних сумішей на основі козячого молока
Болгова, Н. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Bolhova, N. V.
2018
Аналіз технології виробництва функціональних кисломолочних напоїв з рослинною сировиною
Болгова, Н. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Bolhova, N. V.
2015
Використання молочної сироватки при створенні нових продуктів
Болгова, Н. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Bolhova, N. V.
2015
Вплив активної кислотності та води на технологічний процес виробництва м’ясних ковбас
Болгова, Н. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Bolhova, N. V.
2013
Вплив пори року на жирнокислотний склад молока
Болгова, Н. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Bolhova, N. V.
2011
Вплив сезону року на зміни в складі жирних кислот молока та сиру
Болгова, Н. В.
;
Чіванов, В. Д.
;
Болгова, Н. В.
;
Чиванов, В. Д.
;
Bolhova, N. V.
;
Chivanov, V. D.
2014
Відтворювальна здатність корів української чорно-рябої молочної породи
Болгова, Н. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Bolhova, N. V.
2017
Деякі аспекти в технології кисломолочних продуктів
Болгова, Н. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Bolhova, N. V.
2018
Збагачення м’якого сиру йодом за рахунок додавання ламінарії
Болгова, Н. В.
;
Байдак, М. О.
;
Приходько, В. П.
;
Болгова, Н. В.
;
Байдак, М. А.
;
Приходько, В. П.
;
Bolhova, N. V.
;
Baidak, M. O.
;
Prikhodko, V. P.
2019
Йодказеїн у виробництві плавлених сирів
Болгова, Н. В.
;
Галета, Ю. С.
;
Болгова, Н. В.
;
Галета, Ю. С.
;
Bolhova, N. V.
;
Galeta, J. S.
2015
Казеїнат натрію в складі емульсованих м'ясних продуктів
Болгова, Н. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Bolhova, N. V.
2017
Кисломолочные продукты функционального назначения
Болгова, Н. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Bolhova, N. V.
2018
Ламінарія у виробництві плавлених сирів
Болгова, Н. В.
;
Байдак, М. О.
;
Болгова, Н. В.
;
Байдак, М. А.
;
Bolhova, N. V.
;
Baidak, M. A.
2016
Молоко питьевое
Болгова, Н. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Bolhova, N. V.
2012
Молочна продуктивність корів української чорно-рябої молочної породи різних генотипів
Болгова, Н. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Bolhova, N. V.
2014
Морфологические признаки и функциональные свойства вымени коров
Болгова, Н. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Bolhova, N. V.
2016
Напій на основі молочної сироватки
Болгова, Н. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Bolhova, N. V.
2018
Обґрунтування технології виробництва м’якого сиру з кмином
Болгова, Н. В.
;
Бондар, Ж. І.
;
Болгова, Н. В.
;
Бондарь, Ж. И.
;
Bolhova, N. V.
;
Bondar, J. I.
2018
Обґрунтування технології виробництва напою на основі молочниї сироватки з рослинними наповнювачами
Бондар, Р. О.
;
Болгова, Н. В.
;
Бондарь, Р. А.
;
Болгова, Н. В.
;
Bondar, R. А.
;
Bolhova, N. V.
2017
Органолептична характеристика йогурту з рослинною добавкою
Болгова, Н. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Bolhova, N. V.