Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2018 | Аналіз молочних сумішей на основі козячого молока | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2018 | Аналіз технології виробництва функціональних кисломолочних напоїв з рослинною сировиною | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2015 | Використання молочної сироватки при створенні нових продуктів | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2015 | Вплив активної кислотності та води на технологічний процес виробництва м’ясних ковбас | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2013 | Вплив пори року на жирнокислотний склад молока | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2011 | Вплив сезону року на зміни в складі жирних кислот молока та сиру | Болгова, Н. В.; Чіванов, В. Д.; Болгова, Н. В.; Чиванов, В. Д.; Bolhova, N. V.; Chivanov, V. D. |
2014 | Відтворювальна здатність корів української чорно-рябої молочної породи | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2017 | Деякі аспекти в технології кисломолочних продуктів | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2018 | Збагачення м’якого сиру йодом за рахунок додавання ламінарії | Болгова, Н. В.; Байдак, М. О.; Приходько, В. П.; Болгова, Н. В.; Байдак, М. А.; Приходько, В. П.; Bolhova, N. V.; Baidak, M. O.; Prikhodko, V. P. |
2019 | Йодказеїн у виробництві плавлених сирів | Болгова, Н. В.; Галета, Ю. С.; Болгова, Н. В.; Галета, Ю. С.; Bolhova, N. V.; Galeta, J. S. |
2015 | Казеїнат натрію в складі емульсованих м'ясних продуктів | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2017 | Кисломолочные продукты функционального назначения | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2018 | Ламінарія у виробництві плавлених сирів | Болгова, Н. В.; Байдак, М. О.; Болгова, Н. В.; Байдак, М. А.; Bolhova, N. V.; Baidak, M. A. |
2016 | Молоко питьевое | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2012 | Молочна продуктивність корів української чорно-рябої молочної породи різних генотипів | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2014 | Морфологические признаки и функциональные свойства вымени коров | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2016 | Напій на основі молочної сироватки | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2022 | Наукове обґрунтування використання насіння маку при виробництві сирків кисломолочних | Петрова, О. І.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Доденко, А. В.; Petrova, O. I.; Bolhova, N. V.; Huba, S. O.; Sokolenko, V. V.; Dodenko, A. V. |
2018 | Обґрунтування технології виробництва м’якого сиру з кмином | Болгова, Н. В.; Бондар, Ж. І.; Болгова, Н. В.; Бондарь, Ж. И.; Bolhova, N. V.; Bondar, J. I. |
2018 | Обґрунтування технології виробництва напою на основі молочниї сироватки з рослинними наповнювачами | Бондар, Р. О.; Болгова, Н. В.; Бондарь, Р. А.; Болгова, Н. В.; Bondar, R. А.; Bolhova, N. V. |