Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Дипломні роботи
Харчових технологій
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 128.
назад
1
2
3
4
...
13
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2015
Розробка технології виготовлення сосисок з використанням м’яса перепелів
Посохова, Марія Олександрівна
;
Посохова, Мария Александровна
;
Posokhova, Maria Alexandrovna
2015
Удосконалення технології страв з круп та проект їдальні на 80 місць
Удянська, Юлія Олегівна
;
Удянская, Юлия Олеговна
;
Udyanskaya, Yulia Olehovna
2015
Удосконалення технології рибних страв та проект кафе на 50 місць з розрахунком гарячого цеху
Кохана, Юлія Вікторівна
;
Кохана, Юлия Викторовна
;
Kohana, Julia Viktorivna
2015
Реконструкція філії «Сумський молочний завод» ДП «Аромат» (цех розливу)
Передрій, Олександр Олександрович
;
Передрий, Александр Александрович
;
Peredriy, Alexander
2015
Реконструкція ЗАТ «Гадячсир» (цех із виробництва сухих молочних продуктів)
Пилипенко, Денис Анатолійович
;
Пилипенко, Денис Анатольевич
;
Pilipenko, Denis A.
2014
Технологія виробів із свинини та проектний розрахунок м’ясопереробного цеху
Шульпекін, Дмитро Михайлович
;
Шульпекин, Дмитрий Михайлович
;
Shulpekin, Dmitry
2015
Розробка цеху з виробництва ковбас з використанням інноваційних технологій в м. Шостка
Шалда, Іван Сергійович
;
Шалда, Иван Сергеевич
;
Shalda, I.
2015
Удосконалення технології кисломолочного напою шляхом спільного культивування кисломолочних та біфідобактерій
Назаренко, Тетяна Сергіївна
;
Назаренко, Татьяна Сергеевна
;
Nazarenko, Tatyana
2018
Удосконалення технології булки «Міської» з використанням яблучного порошку та проектування технологічного процесу у їдальні на 70 місць із розрахунком кондитерського цеху
Юфряков, Я. О.
;
Юфряков, Я. А.
;
Yufryakov, Yakov
2018
Удосконалення технології мусу з використанням модифікованого крохмалю
Маленко, В. О.
;
Маленко, В. А.
;
Malenko, V. O.
Перегляд
Автор
1
Gvozdetska, Olga
1
Hajluk, O. S.
1
Haleta, Yuliia
1
Hansa, Viktoriya Vladimirovna
1
Honchar, Anna
1
Ilyashenko, Yana Ivanіvna
1
Kabanenko, Olga
1
Kalinichenko, Yaroslav Ihorovych
1
Kazban, Yulia
1
Khmelyuk, T. A.
.
< попередня
далі >
Тема
22
technology
22
технологія
21
технология
16
meat
16
мясо
15
milk
15
молоко
11
м'ясо
8
sausage
8
творог
.
далі >
за датою випуску
65
2018
18
2024
14
2017
11
2023
10
2022
7
2015
2
2020
1
2014
Has File(s)
128
true