Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 25 з 25
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2016 | Обгрунтування та аналіз технології виробництва карамелі з начинкою | Попова, Єлизавета Сергіївна; Попова, Елизавета Сергеевна; Popovа, Elizabeth Sergeevna |
2016 | Розробка технології та рецептури виробництва нових видів комбінованих варених ковбас | Божко, Наталія Володимирівна; Божко, Наталья Владимировна; Bozhko, Natalia |
2016 | Удосконалення технології виробництва мусу | Семенець, Марина Вікторівна; Семенец, Марина Викторовна; Semenets, Marina Viktorovna |
2016 | Проект гарячого цеху їдальні на 50 місць | Черниш, Юлія Ігорівна; Черниш, Юлия Игоревна; Chernish, Yulia Igorevna |
2016 | Обгрунтування та аналіз технології виробництва макаронних виробів | Вязовченко, Андрій Миколайович; Вязовченко, Андрей Николаевич; Vyazovchenko, Andrey Nikolaevich |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 25 з 25