Харчових технологій Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 25 з 25
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Обгрунтування та аналіз технології виробництва карамелі з начинкоюПопова, Єлизавета Сергіївна; Попова, Елизавета Сергеевна; Popovа, Elizabeth Sergeevna
2016Розробка технології та рецептури виробництва нових видів комбінованих варених ковбасБожко, Наталія Володимирівна; Божко, Наталья Владимировна; Bozhko, Natalia
2016Удосконалення технології виробництва мусуСеменець, Марина Вікторівна; Семенец, Марина Викторовна; Semenets, Marina Viktorovna
2016Проект гарячого цеху їдальні на 50 місцьЧерниш, Юлія Ігорівна; Черниш, Юлия Игоревна; Chernish, Yulia Igorevna
2016Обгрунтування та аналіз технології виробництва макаронних виробівВязовченко, Андрій Миколайович; Вязовченко, Андрей Николаевич; Vyazovchenko, Andrey Nikolaevich
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 25 з 25