Харчових технологій Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 25
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва пива світлогоТокарєв, Олексій Вікторович; Токарев, Алексей Викторович; Tokarev, Alexey Viktorovich
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва хліба житньогоКопиця, Олексій Анатолійович; Копица, Алексей Анатольевич; Kopitsa, Alexey Anatolyevich
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва білого столового винаЄршов, Олександр Вадимович; Ершов, Александр Вадимович; Ershov, Alexandr Vadimovich
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва бубличних виробівБалаклейська, Дар’я Миколаївна; Балаклейская, Дарья Николаевна; Balakleiska, Daria Mykolayivna
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва булочки з макомКоган, Валерія Русланівна; Коган, Валерия Руслановна; Kohan, Valeriia Ruslanovna
2018Ознайомлення з асортиментом, рецептурою та технологією виробництва фруктово-ягідного мармеладуПогоріляк, Олена Юріївна; Погориляк, Елена Юрьевна; Pohorilyak, Alyona Yurevna
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва зефіруБілик, Яна Віталіївна; Билык, Яна Витальевна; Bilyk, Yana Vitalievna
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва білого шоколадуБистрік, Олександра Володимирівна; Быстрик, Александра Владимировна; Bystrik, Oleksandra Volodymyrivna
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва горілкиПочтарьова, Дар’я Володимирівна; Почтарева, Дарья Владимировна; Pochtarova, Daria Vladimirovna
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва майонезу «Провансаль» 67% жирностіЯщенко, Юлія Володимирівна; Ященко, Юлия Владимировна; Yashchenko, Yuliya Volodymyrivna
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва халвиГеращенко, Марина Юріївна; Геращенко, Марина Юрьевна; Gerashchenko, Maryna Yuryevna
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва мівіни зі смаком сируШубіна, Євгенія Андріївна; Шубина, Евгения Андреевна; Shubina, Yevheniia Andriivna
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва празького напівфабрикатуХмелюк, Тамара Анатоліївна; Хмелюк, Тамара Анатольевна; Khmelyuk, Tamara Anatolievna
2018Обґрунтування та аналіз технології виробництва лимонадуСіряченко, Яніна Андріївна; Сиряченко, Янина Андреевна; Siriachenko, Yanina Andreevna
2016Обладнання для подрібнення м'ясаРапута, П. В.; Рапута, П. В.; Raputa, P. V.
2016Розроблення апаратурно-технологічної схеми виробництва хлібобулочних виробів в цеху малої потужностіПетрина, А. В.; Петрина, А. В.; Petrina., A. V.
2016Технологія виробництва молока та яловичини на прикладі господарства з розведення худоби породи пінцгауЦокур, Аліна Олексіївна; Цокур, Алина Алексеевна; Cokur, Alina Oleksiivna
2014Актуальні проблеми при переробці маслянкиХоменко, Яна Вікторівна; Хоменко, Яна Викторовна; Khomenko, Yana V.
2016Технологія виробництва субпродуктових ковбасних виробів та технологічний проект ковбасного цеху потужністю 1т/зм.Мізь, Євгенія Миколаївна; Мизь, Евгения Николаевна; Miz, Eugene M.
2016Технологія виробництва згущених молочних консервів та проект цеху по виробництву молока знежиреного згущеного з цукромСиненко, Тетяна Павлівна; Синенко, Татьяна Павловна; Sinenko, Tatiana P.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 25