Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 25
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2018 | Обґрунтування та аналіз технології виробництва пива світлого | Токарєв, Олексій Вікторович; Токарев, Алексей Викторович; Tokarev, Alexey Viktorovich |
2018 | Обґрунтування та аналіз технології виробництва хліба житнього | Копиця, Олексій Анатолійович; Копица, Алексей Анатольевич; Kopitsa, Alexey Anatolyevich |
2018 | Обґрунтування та аналіз технології виробництва білого столового вина | Єршов, Олександр Вадимович; Ершов, Александр Вадимович; Ershov, Alexandr Vadimovich |
2018 | Обґрунтування та аналіз технології виробництва бубличних виробів | Балаклейська, Дар’я Миколаївна; Балаклейская, Дарья Николаевна; Balakleiska, Daria Mykolayivna |
2018 | Обґрунтування та аналіз технології виробництва булочки з маком | Коган, Валерія Русланівна; Коган, Валерия Руслановна; Kohan, Valeriia Ruslanovna |
2018 | Ознайомлення з асортиментом, рецептурою та технологією виробництва фруктово-ягідного мармеладу | Погоріляк, Олена Юріївна; Погориляк, Елена Юрьевна; Pohorilyak, Alyona Yurevna |
2018 | Обґрунтування та аналіз технології виробництва зефіру | Білик, Яна Віталіївна; Билык, Яна Витальевна; Bilyk, Yana Vitalievna |
2018 | Обґрунтування та аналіз технології виробництва білого шоколаду | Бистрік, Олександра Володимирівна; Быстрик, Александра Владимировна; Bystrik, Oleksandra Volodymyrivna |
2018 | Обґрунтування та аналіз технології виробництва горілки | Почтарьова, Дар’я Володимирівна; Почтарева, Дарья Владимировна; Pochtarova, Daria Vladimirovna |
2018 | Обґрунтування та аналіз технології виробництва майонезу «Провансаль» 67% жирності | Ященко, Юлія Володимирівна; Ященко, Юлия Владимировна; Yashchenko, Yuliya Volodymyrivna |
2018 | Обґрунтування та аналіз технології виробництва халви | Геращенко, Марина Юріївна; Геращенко, Марина Юрьевна; Gerashchenko, Maryna Yuryevna |
2018 | Обґрунтування та аналіз технології виробництва мівіни зі смаком сиру | Шубіна, Євгенія Андріївна; Шубина, Евгения Андреевна; Shubina, Yevheniia Andriivna |
2018 | Обґрунтування та аналіз технології виробництва празького напівфабрикату | Хмелюк, Тамара Анатоліївна; Хмелюк, Тамара Анатольевна; Khmelyuk, Tamara Anatolievna |
2018 | Обґрунтування та аналіз технології виробництва лимонаду | Сіряченко, Яніна Андріївна; Сиряченко, Янина Андреевна; Siriachenko, Yanina Andreevna |
2016 | Обладнання для подрібнення м'яса | Рапута, П. В.; Рапута, П. В.; Raputa, P. V. |
2016 | Розроблення апаратурно-технологічної схеми виробництва хлібобулочних виробів в цеху малої потужності | Петрина, А. В.; Петрина, А. В.; Petrina., A. V. |
2016 | Технологія виробництва молока та яловичини на прикладі господарства з розведення худоби породи пінцгау | Цокур, Аліна Олексіївна; Цокур, Алина Алексеевна; Cokur, Alina Oleksiivna |
2014 | Актуальні проблеми при переробці маслянки | Хоменко, Яна Вікторівна; Хоменко, Яна Викторовна; Khomenko, Yana V. |
2016 | Технологія виробництва субпродуктових ковбасних виробів та технологічний проект ковбасного цеху потужністю 1т/зм. | Мізь, Євгенія Миколаївна; Мизь, Евгения Николаевна; Miz, Eugene M. |
2016 | Технологія виробництва згущених молочних консервів та проект цеху по виробництву молока знежиреного згущеного з цукром | Синенко, Тетяна Павлівна; Синенко, Татьяна Павловна; Sinenko, Tatiana P. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 25