Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 210
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Experimental research on pathogenesis of Streptococcus suis infection | Liu, Mingcheng; Люй, Мінгченг |
2023 | Development of the production technology of cooked sausages with the use of plant raw materials | Shang, Feifei; Шань, Фейфей |
2023 | Advancements of Corporate Social Responsibility Practice in China : The Case of the Impact of Financial and Organizational Management Routine on CSR | Zhang, Li; Чжан, Лі |
2023 | Comparative evaluation of different methods of determining pesticide residues in plant product | Li, Fang; Лі, Фанг |
2023 | Management of socio-economic development of the enterprises’ personnel | Mao, Rong; Мао, Жун |
2023 | Сортові особливості формування продуктивності сої залежно від рівня живлення в умовах північно-східного Лісостепу України | Дудка, Ангеліна Анатоліївна; Dudka, A. A. |
2023 | Видові та сортові особливості формування врожаю гірчиці та його якості в умовах Лівобережного Лісостепу України | Колосок, Володимир Григорович; Kolosok, V. G. |
2023 | Plant-breeding Value of Wheat is Depending on the Functional Features of Powdery Mildew Phytopathogens | Tao, Ye; Тао, Є |
2023 | Management of investment development of the agricultural sector of the economy of China | Li, Zhuoran; Лі, Чжуожан |
2023 | Management of innovative development system of China citizenship higher education | Zhang, Wenxi; Чжан, Веньсі |
2023 | Management of socio-economic development of the south-western provinces of China | Li, Zongkeng; Лі, Цзункень |
2023 | Innovative System for Personnel Management in Chinese Vocational Education Institutions | Zhao, Hejun; Чжао, Хецзюнь |
2023 | Правове регулювання соціальних відпусток за законодавством України | Латишева, Валентина Олексіївна; Latysheva, Valentyna Oleksiyivna |
2023 | Кримінально-правова охорона прав інтелектуальної власності в контексті судової реформи в Україні | Болотіна, Анна Олексіївна; Bolotina, A. O. |
2023 | Development of low-fat meat products technology using edible mushrooms | Nan, Haijuan; Нан, Хайцзюнь |
2023 | Technology of semi-finished product from dried beetroot, pretreated by freeze-thaw method and food products using it | Liu, Yan; Лю, Янь |
2023 | Ієрсиніозна інфекція котячих (епізоотологія, клініка, діагностика, лікування та профілактика) | Труба, Ольга Олексіївна; Truba, O. O. |
2023 | Удосконалення технології батончиків желейних з використанням меду та кунжутного борошна | Боковець, Сергій Петровий; Bokovets, S. P. |
2022 | Адаптивність та особливості формування продуктивності гібридів соняшнику в умовах північно-східного Лісостепу України | Колосок, Інна Олександрівна; Kolosok, I. O. |
2023 | Development of technological methods of growing and use the plant extracts to improve the meat quality of broiler chicken | Qiao, Yingying; Цзао, Іньінь |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 210