Токарєв, Олексій Вікторович; Токарев, Алексей Викторович; Tokarev, Alexey Viktorovich(СНАУ, 2018)
У статті досліджено властивості пива світлого, показники його якості, а також розробка модельної міні-пивоварні. В статье исследованы свойства пива светлого, показатели его качества, а также разработка модельной мини-пивоварни.
Копиця, Олексій Анатолійович; Копица, Алексей Анатольевич; Kopitsa, Alexey Anatolyevich(СНАУ, 2018)
У статті досліджено властивості хліба житнього, показники його якості, а також розробка модельної хлібопекарні та розрахунок її продуктивності. В статье исследованы свойства хлеба ржаного, показатели его качества, а также ...
Єршов, Олександр Вадимович; Ершов, Александр Вадимович; Ershov, Alexandr Vadimovich(Сумський національний аграрний ун-т, 2018)
У статті досліджено властивості білого столового вина, показники його якості, а також розробка додаткової канавки на плашці для безперешкодного наливання напою. В статье исследованы свойства белого столового вина, показатели ...
У роботі досліджено властивості бубличних виробів, показники їх якості, а також розробка бубликів функціонального призначення «Київські». В роботе исследованы свойства бараночных изделий, показатели их качества, а также ...
Погоріляк, Олена Юріївна; Погориляк, Елена Юрьевна; Pohorilyak, Alyona Yurevna(Сумський національний аграрний ун-т, 2018)
У курсовому проекті досліджено рецептуру та технологію виробництва фруктово-ягідного мармеладу. Представлена механізована потокова лінія виробництва формового яблучного мармеладу. Проведено перерахунок сировини в разі ...
Білик, Яна Віталіївна; Билык, Яна Витальевна; Bilyk, Yana Vitalievna(Сумський національний аграрний ун-т, 2018)
У курсовій роботі досліджується технологія виробництва зефіра. Наведена характеристика об’єкту дослідження, асортимент, сировина. Також, обґрунтовано рецептурний склад зефіру, визначені вимоги до готової продукції та шляхи ...
Бистрік, Олександра Володимирівна; Быстрик, Александра Владимировна; Bystrik, Oleksandra Volodymyrivna(Сумський національний аграрний ун-т, 2018)
Курсова робота присвячена вивченню технології виробництва білого шоколаду. В роботі розглянутий поетапний процес виготовлення продукту, враховуючи апаратурну лінію. Також вказані вимоги до сировини та готової продукції. ...
У статті досліджено виробництво горілки. Наведена технологічна схема, апаратно-технологічна схема виробництва та його технохімічний контроль. Проведено розрахунки з метою визначення параметрів приладу, який використовується ...
У роботі досліджено властивості майонезу «Провансаль» 67% жирності, показники його якості, а також розробка майонезу функціонального призначення «Горіховий». В работе исследованы свойства майонеза «Провансаль» 67% жирности, ...
В курсовій роботі досліджена технологія виробництва халви, її класифікація, рецептурні складові, вимоги до якості та класична схема апаратурно-технологічної схеми по виробництву халви соняшникової. Проведені рецептурні ...
Шубіна, Євгенія Андріївна; Шубина, Евгения Андреевна; Shubina, Yevheniia Andriivna(Сумський національний аграрний ун-т, 2018)
У статті досліджено виробництво вермішелі швидкого приготування зі смаком сиру. Наведена технологічна схема, апаратно-технологічна схема виробництва та його технохімічний контроль. Проведено розрахунок витрати сировини з ...
У курсовій роботі досліджено технологію виробництва празького напівфабрикату. Наведена інформація з ДСТУ про якість продуктів для приготування торта. Особлива увага акцентована на технології приготування бісквіту, крему, ...
В курсовій роботі досліджено шляхи подальшого розвитку технологічної схеми по виробництву лимонаду. Наведена класифікація видів лимонаду. Розроблені технологічна та апаратурна схеми з виробництва лимонаду. Проведено ...
Полятикін, В. О.; Полятыкин, В. А.; Poljatykin, V. A.(Сумський національний аграрний ун-т, 2012)
Метою роботи є еколого-економічне обґрунтування організації території сільськогосподарського підприємства, забезпечення раціонального використання та охорони земель, створення сприятливого екологічного середовища та ...
Гусаров, Віталій; Гусаров, Виталий; Gusarov, Vitaliy(Сумський національний аграрний ун-т, 2015)
У проекті наведено організаційно-технічні заходи поліпшення технічного обслуговування і ремонту машино тракторного парку господарства. Приведена організація інженерної служби технічного обслуговування техніки. Виконана ...
Муковоз, Марія Юріївна; Муковоз, Мария Юрьевна; Mukovoz, Maria(Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
Формування агропромислових комплексів у сучасних умовах передбачає органічне об'єднання промисловості і сільського господарства на основі зближення і взаємодії підприємств по виробництву, заготівлі, переробці, збереженню ...
У роботі досліджено різні підходи до визначення поняття істини у цивільному судочинстві, здійснена спроба до їх узагальнення. Охарактеризовано процесуально-правові особливості встановлення істини в цивільному судочинстві. ...
Демченко, О. О.; Демченко, О. О.; Demchenko, O. O.(Сумський національний аграрний ун-т, 2015)
В роботі проаналізовано ефективність виробництва зернової продукції на прикладі ТОВ АФ “Орлівська” та намічено шляхи щодо її підвищення за допомогою оптимізації виробництва досліджуємого господарства. В роботі використана ...
Кириченко, Є. Р.; Кириченко, Е. Р.; Kirichenko, E. R.(Сумський національний аграрний ун-т, 2015)
В роботі розглянуто аналіз ефективності використання земельних ресурсів, розроблено практичні рекомендації щодо розвитку земельних ресурсів і підвищення ефективності їх використання. В роботі використана методика розрахунків ...