Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Formation of the quality and shelf life of bread through the additive of rowanberry powder | Samilyk, Maryna; Demidova, Evgenia; Nazarenko, Yuliya; Tymoshenko, Artem; Ryzhkova, Taisia; Severin, Raisa; Hnoievyі, Ihor; Yatsenko, Ivan; Самілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Назаренко, Ю. В.; Тимошенко, А. Ю.; Рижкова, Т. М.; Северин, Р. В.; Гноєвий, І. В.; Яценко, І. В. |
2018 | Starter cultures compositions with probiotics for fermented milk products and cosmetics | Tkachenko, N. A.; Nazarenko, Ju. V.; Dets, N. O.; Izbash, E. O.; Klimentieva, I. O.; Ткаченко, Н. А.; Назаренко, Ю. В.; Дец, Н. О.; Ізбаш, Є. О.; Кліментьєва, I. O.; Ткаченко, Н. А.; Назаренко, Ю. В.; Дец, Н. А.; Избаш, Е. А.; Климентьева, И. А. |
2014 | Біотехнологічні особливості спільного культивування триштамової заквашувальної композиції біфідобактерій з мезофільними молочнокислими лактококами | Назаренко, Ю. В.; Назаренко, Ю. В.; Nazarenko, Y. V. |
2024 | Вибір раціонального способу сушіння груш в умовах крафтового виробництва | Пуригін, І. О.; Назаренко, Ю. В.; Синенко, Т. П.; Puryhin, I.; Nazarenko, Y.; Synenko, T. |
2023 | Визначення впливу пюре кропиви-яблука на якісні показники йогурту | Синенко, Т. П.; Дзюба, Я. С.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Пуригін, І. О.; Одінцов, С. М.; Synenko, T.; Dziuba, Ya.; Bolhova, N.; Nazarenko, Y.; Puryhin, I.; Odintsov, S. |
2024 | Використання рослинної білкововмісною сировини в технології сирів | Одінцов, С. М.; Назаренко, Ю. В.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Пуригін, І. О.; Odintsov, S.; Nazarenko, Y.; Bolhova, N.; Synenko, T.; Puryhin, I. |
2020 | Вплив структури деяких видів наповнювачів, введених до рецептури йогурту, на зміни його реологічних показників | Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Рыжкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Samilyk, M.; Helikh, A.; Ryzhkova, T.; Bolgova, N.; Nazarenko, Y. |
2014 | Заквашувальні композиції для дитячих кисломолочних продуктів з підвищеними протеолітичними властивостями | Назаренко, Ю. В.; Назаренко, Ю. В.; Nazarenko, Y. V. |
2015 | Обгрунтування раціонального співвідношення монокультур B. аnimalis Bb-12 зі змішаними культурами лактобактерій у технологіях ферментованих функціональних молочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями | Ткаченко, Н. А.; Назаренко, Ю. В.; Окуневська, С. О.; Ткаченко, Н. А.; Назаренко, Ю. В.; Окуневская, С. А.; Tkachenko, N. A.; Nazarenko, J. V.; Okunevska, S. O. |
2019 | Особливості виробництва сиру «Голландський» на потужностях філії «Охтирський сиркомбінат ПП «Рось» | Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Перетятько, О. Г.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Перетятько, А. Г.; Bolhova, N. V.; Nazarenko, Y. V.; Peretyatko, А. G. |
2015 | Раціональне співвідношення культур лактобактерій у біотехнології кисломолочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями | Ткаченко, Н. А.; Назаренко, Ю. В.; Окуневська, С. О.; Ткаченко, Н. А.; Назаренко, Ю. В.; Окуневская, С. А.; Tkachenko, N. A.; Nazarenko, J. V.; Okunevska, S. O. |
2023 | Розробка рецептурних композицій сирних паст з підвищеною біологічною цінністю | Назаренко, Ю. В.; Пуригін, І. О.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Nazarenko, Y. V.; Puryhin, I. O.; Bolhova, N. V.; Synenko, T. P. |
2023 | Розробка сирного продукту із рослинним білком | Назаренко, Ю. В.; Шмідт, Б. В.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Nazarenko, Y. V.; Shmidt, B. V.; Bolhova, N. V.; Synenko, T. P. |
2023 | Спосіб виробництва сиру м’якого сироваткового «Карамелька» | Ладика, В. І.; Болгова, Н. В.; Самілик, М. М.; Соколенко, В. В.; Назаренко, Ю. В.; Ladyka, V. I.; Bolhova, N. V.; Samilyk, М. М.; Sokolenko, V. V.; Nazarenko, Yu. V. |
2014 | Удосконалена технологія виробництва сиру кисломолочного для дитячого харчування з подовженим терміном зберігання | Назаренко, Ю. В.; Назаренко, Ю. В.; Nazarenko, Y. V. |
2015-09-08 | Функціонально-технологічні властивості м’яса перепела | Гриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Гринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.; Nazarenko, Y. V. |
2014 | Харчова, біологічна, енергетична цінність напоїв кисломолочних для дитячого харчування «Біолакт» | Назаренко, Ю. В.; Назаренко, Ю. В.; Nazarenko, Y. V. |
2020 | Іnfluence of the structure of some types of fillers introduced to the yogurt recipe on changes in its rheological indicators | Samilyk, M.; Helikh, A.; Ryzhkova, T.; Bolgova, N.; Nazarenko, Y.; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Рыжкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В. |