Browsing by Author Sokolenko, V. V.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Вплив згодовування високобілкового соняшникового концентрату на забійні якості свинейПовод, Микола Григорович; Михалко, Олександр Григорович; Лихач, Вадим Ярославович; Гутий, Богдан Володимирович; Повозніков, Микола Гаврилович; Соколенко, Вікторія Вікторівна; Вербельчук, Тетяна Василівна; Агунова, Лариса Володимирівна; Povod, M. H.; Mykhalko, O. H.; Lykhach, V. Ya.; Hutyi, B. V.; Povoznikov, M. H.; Sokolenko, V. V.; Verbelchuk, T. V.; Ahunova, L. V.
2023Дослідження рівня обізнаності молоді в питаннях впливу екологічної складової на безпечність харчової продукціїГуба, С. О.; Бабенко, Б. В.; Болгова, Н. В.; Соколенко, В. В; Huba, S. O.; Babenko, B. V.; Bolgova, N. V.; Sokolenko, V. V.
2022Наукове обґрунтування використання насіння маку при виробництві сирків кисломолочнихПетрова, О. І.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Доденко, А. В.; Petrova, O. I.; Bolhova, N. V.; Huba, S. O.; Sokolenko, V. V.; Dodenko, A. V.
2023Спосіб виробництва сиру м’якого сироваткового «Карамелька»Ладика, В. І.; Болгова, Н. В.; Самілик, М. М.; Соколенко, В. В.; Назаренко, Ю. В.; Ladyka, V. I.; Bolhova, N. V.; Samilyk, М. М.; Sokolenko, V. V.; Nazarenko, Yu. V.
2022Технологія виробництва безлактозного йогурту з дотриманням принципів системи НАССРБолгова, Н.; Самілик, М.; Назаренко, Ю.; Соколенко, В.; Bolgova, N. V.; Samilyk, M. M.; Nazarenko, Y. V.; Sokolenko, V. V.
2022Удосконалення технології сиркових мас із використанням порошку калиниРижкова, Т. М.; Самілик, М. М.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Ryzhkova, T. M.; Samilyk, M. M.; Bolgova, N. V.; Huba, S. O.; Sokolenko, V. V.
2023Шляхи удосконалення системи безпечності на м’ясопереробному підприємствіБолгова, Н. В.; Шурубей, Д. С.; Соколенко, В. В.; Bolhova, N. V.; Shurubey, D. S.; Sokolenko, V. V.