Харчових технологій Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 141 до 160 з 215
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Технологія виробництва сардельок та сосисок та технічне переоснащення ковбасного цеху ТОВ «Ворожба»Ковпак, Віталій Віталійович; Ковпак, Виталий Витальевич; Kovpak, Vitaliі
2018Удосконалення технології соусу-майонезу з використанням напівфабрикатів з органічних овочів та проектування технологічного процесу кафе на 100 місць із розрахунком холодного цехуАфанас’єв, О. В.; Афанасьев, А. В.; Afanasyev, A. V.
2018Удосконалення технології мусу з використанням модифікованого крохмалюМаленко, В. О.; Маленко, В. А.; Malenko, V. O.
2018Технологія виробництва напівкопчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху на ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»Планіда, Анастасія В’ячеславівна; Планида, Анастасия Вячеславовна; Planida, Anastasia
2018Удосконалення технології морозива з використанням напівфабрикату сушеного типу чіпсів з органічних груш та проектування технологічного процесу в кафе на 70 місць із розрахунком складської групи приміщеньЗелена, Т. В.; Зелёная, Т. В.; Zelena, T. V.
2018Технологія виробництва твердих сирів та технічне переоснащення Філії «Охтрський сиркомбінат» ПП «Рось»(цех із виробництва твердих сирів)Балико, Філіп Сергійович; Балыко, Филипп Сергеевич; Balyko, Filipp Sergeevich
2018Розробка технології бездріжджового хлібаСухоставець, К. М.; Сухоставець, Е. Н.; Sukhostavets', K.
2018Технологія виробництва варено-копчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба»Максименко, Богдан Миколайович; Максименко, Богдан Николаевич; Maksimenko, Bogdan
2018Технологія виробництва варених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба»Пушкар, Володимир Сергійович; Пушкарь, Владимир Сергеевич; Pushkar, Volodymyr
2018Технологія виробництва вершкового масла та технічне переоснащення ПП «Білоцерківська агропромислова група» (цех із виробництва масла)Петленко, Аліна Андріївна; Петленко, Алина Андреевна; Petlenko, Alina
2018Технологія виробництва масла. Реконструкція ТОВ "Глобинський маслосирзавод" (цех із виробництва масла вершкового)Понпа, Валентина Володимирівна; Понпа, Валентина Владимировна; Ponpa Valentina Volodymyrivna
2018Технологія виробництва масла та технічне переоснащення ТОВ «Богодухівський молзавод» (цех із виробництва масла)Галета, Юлія Сергіївна; Галета, Юлия Сергеевна; Haleta, Yuliia
2018Технологія розсільних сирів. Технічне переоснащення Сумського молочного заводу ДП «Аромат» (цех із виробництва м’яких сирів)Єресь, Ірина Олександрівна; Ересь, Ирина Александровна; Yeres, Iryna
2018Технологія виробництва сиру напівтвердого. Технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва сирів)Гончар, Анна Олександрівна; Гончар, Анна Александровна; Honchar, Anna
2018Технологія виробництва плавлених сирів та технічне переоснащення ПП «Білоцерківська агропромислова група» (цех із виробництва плавлених сирів)Марченко, Марина Михайлівна; Марченко, Марина Михайловна; Marchenko, Maryna
2018Технологія виробництва напівфабрикатів та технічне переоснащення цеху напівфабрикатів на ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»Будніцька, Ганна Олександрівна; Будницкая, Анна Александровна; Budnitskaia, Anna
2018Технологія виробництва ковбасок для смаження та технічне переоснащення цеху напівфабрикатів на ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»Кутова, Тетяна Сергіївна; Кутовая, Татьяна Сергеевна; Kutova, Tetiana
2018Технологія виробництва сиру твердого та технічне переоснащення ТОВ «Глобинський маслосирзавод» (цех із виробництва сиру)Жаровська, Юлія Олександрівна; Жаровская, Юлия Александровна; Zharovska, Yuliia Aleksandrovna
2018Удосконалення технології котлет натуральних з використанням м'ясних гранул та проектування технологічного процесу у ресторані на 100 місць із розрахунком м'ясо- рибного цехуШевцова, А. С.; Шевцова, А. С.; Shevtsova, А. S.
2018Технологія виробництва сиру кисломолочного та технічне переоснащення ПП «Білоцерківська агропромислова група» (цех з виробництва сиру кисломолочного)Кревсун, Катерина Вікторівна; Кревсун, Екатерина Викторовна; Krevsun, Ekaterina Viktorovna
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 141 до 160 з 215