Харчових технологій Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 161 до 180 з 215
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Удосконалення технології млинців із цільнозернового борошна та проектування технологічного процесу у закусочній на 70 місць із розрахунком складської групи приміщеньКравченко, Д. В.; Кравченко, Д. В.; Kravchenko, D. V.
2018Удосконалення технології вареників та проектування технологічного процесу у кафе на 70 місць із розрахунком холодного цехуВареник, А. С.; Вареник, А. С.; Varenyk, A. S.
2018Удосконалення технології булки «Міської» з використанням яблучного порошку та проектування технологічного процесу у їдальні на 70 місць із розрахунком кондитерського цехуЮфряков, Я. О.; Юфряков, Я. А.; Yufryakov, Yakov
2018Удосконалення технології салатів з використанням сиру типу сулугуніСєдова, Тетяна Петрівна; Седова, Татьяна Петровна; Sedova, Tatyana Petrovna
2018Удосконалення технології напівфабрикату сирного кисломолочного для виробництва вареників лінивихКостюченко, Віра Володимирівна; Костюченко, Вера Владимировна; Kostyuchenko, Vera Vladimirovna
2018Розробка технології напівфабрикату високого ступеня готовності для виробництва желейного кремуСміян, Наталія Володимирівна; Смиян, Наталья Владимировна; Smiyan, Nataliya Volodumurivna
2018Удосконалення технології самбуку з використанням льняного жмихуАвхачова, М. О.; Авхачёва, М. А.; Akshachova, M. O.
2018Удосконалення технології продукту сирного для салатівШвидкий, Єгор Сергійович; Швидкий, Егор Сергеевич; Shvidky, E. S.
2018Використання рослинної сировини у виробництві комбінованих м’ясних продуктівШлик, Анастасія; Шлык, Анастасия; Shlyk, Anastasia
2018Вдосконалення технології сардельок з використанням сушеного кабачкаСніжко, Марина; Снижко, Марина; Snigko, Maryna
2018Розробка рeцeптyри та тexнології м’ясного фyнкціонального продyктy із використанням сировини рослинного поxоджeнняЛяшко, Олег; Ляшко, Олег; Lyashko, Oleg
2018Удосконалення технології виробництва пудингу манного з використанням жмиху кунжутних зеренМартинов, Сергій Володимирович; Мартынов, Сергей Владимирович; Martynov, Serhii Volodymyrovych
2018Використання напівфабрикату «Перепілочка» у технології сардельокШостак, Артур; Шостак, Артур; Shostak, Artur
2018Удосконалення технології паштету з антиоксидантними властивостями з використанням м’яса перепелаГвоздецька, Ольга; Гвоздецкая, Ольга; Gvozdetska, Olga
2018Розробка технології виробництва десертних видів маслаКорочкова, Дарія Іллівна; Корочкова, Дария Иллинична; Korochkova, Daria
2018Розробка технології десертів сиркових, збагачених альтернативними джерелами вуглеводівМазін, Сергій Анатолійович; Мазин, Сергей Анатольевич; Mazin, Sergey
2018Використання вторинної молочної сировини – ретентату сироватки у виробництві кисломолочних напоївПшонкін, Едуард Олексійович; Пшонкин, Эдуард Алексеевич; Pshonkin, Eduard
2018Розробка рецептури полікомпонентних м'ясних хлібів на основі фаршу прісноводної рибиРасамакин, Степан Олександрович; Рассамакин, Степан Александрович; Rasamakyn, Stepan Aleksandrovich
2018Розробка технології пудингів підвищеної харчової цінності для спортсменів та людей важкої фізичної праціКабаненко, Ольга Юріївна; Кабаненко, Ольга Юрьевна; Kabanenko, Olga
2018Удосконалення технології супів з використанням модифікованого крохмалюБілосвіт, Н. О.; Белосвет, Н. А.; Bilosvit, N.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 161 до 180 з 215