Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 161 до 180 з 215
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2018 | Удосконалення технології млинців із цільнозернового борошна та проектування технологічного процесу у закусочній на 70 місць із розрахунком складської групи приміщень | Кравченко, Д. В.; Кравченко, Д. В.; Kravchenko, D. V. |
2018 | Удосконалення технології вареників та проектування технологічного процесу у кафе на 70 місць із розрахунком холодного цеху | Вареник, А. С.; Вареник, А. С.; Varenyk, A. S. |
2018 | Удосконалення технології булки «Міської» з використанням яблучного порошку та проектування технологічного процесу у їдальні на 70 місць із розрахунком кондитерського цеху | Юфряков, Я. О.; Юфряков, Я. А.; Yufryakov, Yakov |
2018 | Удосконалення технології салатів з використанням сиру типу сулугуні | Сєдова, Тетяна Петрівна; Седова, Татьяна Петровна; Sedova, Tatyana Petrovna |
2018 | Удосконалення технології напівфабрикату сирного кисломолочного для виробництва вареників лінивих | Костюченко, Віра Володимирівна; Костюченко, Вера Владимировна; Kostyuchenko, Vera Vladimirovna |
2018 | Розробка технології напівфабрикату високого ступеня готовності для виробництва желейного крему | Сміян, Наталія Володимирівна; Смиян, Наталья Владимировна; Smiyan, Nataliya Volodumurivna |
2018 | Удосконалення технології самбуку з використанням льняного жмиху | Авхачова, М. О.; Авхачёва, М. А.; Akshachova, M. O. |
2018 | Удосконалення технології продукту сирного для салатів | Швидкий, Єгор Сергійович; Швидкий, Егор Сергеевич; Shvidky, E. S. |
2018 | Використання рослинної сировини у виробництві комбінованих м’ясних продуктів | Шлик, Анастасія; Шлык, Анастасия; Shlyk, Anastasia |
2018 | Вдосконалення технології сардельок з використанням сушеного кабачка | Сніжко, Марина; Снижко, Марина; Snigko, Maryna |
2018 | Розробка рeцeптyри та тexнології м’ясного фyнкціонального продyктy із використанням сировини рослинного поxоджeння | Ляшко, Олег; Ляшко, Олег; Lyashko, Oleg |
2018 | Удосконалення технології виробництва пудингу манного з використанням жмиху кунжутних зерен | Мартинов, Сергій Володимирович; Мартынов, Сергей Владимирович; Martynov, Serhii Volodymyrovych |
2018 | Використання напівфабрикату «Перепілочка» у технології сардельок | Шостак, Артур; Шостак, Артур; Shostak, Artur |
2018 | Удосконалення технології паштету з антиоксидантними властивостями з використанням м’яса перепела | Гвоздецька, Ольга; Гвоздецкая, Ольга; Gvozdetska, Olga |
2018 | Розробка технології виробництва десертних видів масла | Корочкова, Дарія Іллівна; Корочкова, Дария Иллинична; Korochkova, Daria |
2018 | Розробка технології десертів сиркових, збагачених альтернативними джерелами вуглеводів | Мазін, Сергій Анатолійович; Мазин, Сергей Анатольевич; Mazin, Sergey |
2018 | Використання вторинної молочної сировини – ретентату сироватки у виробництві кисломолочних напоїв | Пшонкін, Едуард Олексійович; Пшонкин, Эдуард Алексеевич; Pshonkin, Eduard |
2018 | Розробка рецептури полікомпонентних м'ясних хлібів на основі фаршу прісноводної риби | Расамакин, Степан Олександрович; Рассамакин, Степан Александрович; Rasamakyn, Stepan Aleksandrovich |
2018 | Розробка технології пудингів підвищеної харчової цінності для спортсменів та людей важкої фізичної праці | Кабаненко, Ольга Юріївна; Кабаненко, Ольга Юрьевна; Kabanenko, Olga |
2018 | Удосконалення технології супів з використанням модифікованого крохмалю | Білосвіт, Н. О.; Белосвет, Н. А.; Bilosvit, N. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 161 до 180 з 215