Патенти: Recent submissions

  • Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасичный, Василий Николаевич; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Pasichniy, Vasil Mikolaiovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich (Сумський національний аграрний університет, 2017-10-10)
    У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясо-містку варену ковбасу, яка містить м'ясо качки, м'ясо індика механічного обвалювання, печінку яловичу або свинячу, серце яловиче або свиняче, шпик боковий, крохмаль, ...
  • Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасичный, Василий Николаевич; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Pasichniy, Vasil Mikolaiovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich (Сумський національний аграрний університет, 2017-10-10)
    У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясо-містку варену ковбасу, яка містить м'ясо качки, м'ясо індика механічного обвалювання, печінку яловичу або свинячу, серце яловиче або свиняче, шпик боковий, крохмаль, ...
  • Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Шалда, Іван Сергійович; Назаренко, Юлія Володимирівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Уханова, Ірина Миколаївна; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Шалда, Иван Сергеевич; Назаренко, Юлия Владимировна; Цигура, Виктория Викторовна; Уханова, Ирина Николаевна; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Shalda, Ivan Sergeevich; Nazarenko, Yuliya Vladimirovna; Tsyhura, Viktoriya Victorovna; Ukhanova, Iryna Mykolaivna (Сумський національний аграрний університет, 2016-11-25)
    У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясні січені напівфабрикати - котлети, що містять охолоджене м'ясо, цибулю ріпчасту свіжу, яйця курячі, перець чорний мелений, сіль кухонну, які відрізняються тим, що як ...
  • Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Горбач, Владислав Леонідович; Назаренко, Юлія Володимирівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Уханова, Ірина Миколаївна; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Горбач, Владислав Леонидович; Назаренко, Юлия Владимировна; Цигура, Виктория Викторовна; Уханова, Ирина Николаевна; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Gorbach, Vladyslav Leonidovich; Nazarenko, Yuliya Vladimirovna; Tsyhura, Viktoriya Victorovna; Ukhanova, Iryna Mykolaivna (Сумський національний аграрний університет, 2016-12-26)
    У патенті на корисну модель наводяться дані про комбіновану варену ковбасу з м’ясом риби «Василівську», яка містить яловичину знежиловану другого гатунку, свинину знежиловану напівжирну, крохмаль, перець чорний мелений, ...
  • Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Окуневська, Світлана Олександрівна; Пасичный, Василий Николаевич; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Окуневская, Светлана Александровна; Pasichniy, Vasil Mikolaiovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Okunevska, Svitlana Olexandrovna (Сумський національний аграрний університет, 2017-12-26)
    У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясні січені напівфабрикати - котлети, що містять м'ясо індика механічного обвалювання, м'ясо качки, шкіру індика, гідратовану клітковину вівсяних висівок, яйця курячі, ...
  • Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Бордунова, Вікторія Віталіївна; Назаренко, Юлія Володимирівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Уханова, Ірина Миколаївна; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Бордунова, Виктория Витальевна; Назаренко, Юлия Владимировна; Цигура, Виктория Викторовна; Уханова, Ирина Николаевна; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bordunova, Viktоria Vitalievna; Nazarenko, Yuliya Vladimirovna; Tsyhura, Viktoriia Victorovna; Ukhanova, Iryna Mykolaivna (Сумський національний аграрний університет, 2016-11-25)
    У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясо-містку варену ковбасу, яка містить м'ясо качки, м'ясо індички механічної обвалки, печінку яловичу або свинячу, серце яловиче або свиняче, шпик боковий, крохмаль, перець ...
  • Бондарев, Сергій Григорович; Бондарев, Сергей Григорьевич; Bondarev, Sergey Grigorovich (2017)
    Патент на корисну модель № 112466. Запатентований спосіб мащення елементів циліндро-поршневої групи двигунів внутрішнього згоряння, полягає у зменшенні тертя, між циліндром компресійними кільцями та поршнем, шляхом ...
  • Бондарев, Сергій Григорович; Бондарев, Сергей Григорьевич; Bondarev, Sergey Grigorovich (2017-05-25)
    Патент на винахід № 114151. Запатентована механічна конструкція механізму повороту задніх коліс, яка забезпечує мінімальний радіус повороту автотракторної техніки на паркувальних швидкостях за рахунок встановлення редуктора ...
  • Бондарев, Сергій Григорович; Бондарев, Сергей Григорьевич; Bondarev, Sergey Grigorovich (2017-04-29)
    Патент на винахід № 114252. Запатентована конструкція демпферної лижі, яка встановлена на швидкохідні плаваючі засоби, які мають обводи типу «тримаран», «санчата Фокса», або корпуси інших обводів з «V» - подібним днищем. ...
  • Довжик, М. Я.; Татьянченко, Б. Я.; Плавинський, В. І.; Соларьов, О. О.; Довжик, М. Я.; Татьянченко, Б. Я.; Плавинский, В. И.; Соларёв, А. А.; Dovzhik, M. Y.; Tatyanchenko, B. Y.; Plavynskyi, V. I.; Solaryov, O. O. (СНАУ, 2016)
    Спосіб перерозподілу нормальних реакцій ґрунту на рушії повнопривідних тракторів, що включає перерозподіл нормальних реакцій ґрунту між колесами переднього і заднього мостів, який відрізняється тим, що перерозподіл нормальних ...
  • Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Чуйко, Людмила Олексіївна; Чаговець, Вікторія Віталіївна; Чаговець, Любов Олексіївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович; Обозна, Маргарита Василівна; Власов, Олександр Веніамінович; Снєгур, Фаріда Мухамедівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Борисова, Аліна Олексіївна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Перцевой, Федор Всеволодович; Гурский, Петр Васильевич; Крапивницкая, Ирина Алексеевна; Чуйко, Людмила Алексеевна; Чаговец, Виктория Витальевна; Чаговец, Любовь Алексеевна; Бидюк, Дмитрий Олегович; Перцевой, Николай Федорович; Обозная, Маргарита Васильевна; Власов, Александр Вениаминович; Снегур, Фарида Мухамедовна; Хомичак, Любомир Михайлович; Борисова, Алина Алексеевна; Гарнцарек, Барбара Чеславовна; Гарнцарек, Збигнев Елигюсович; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Hurskyi, Petro Vasyliovych; Krapivnytska, Iryna Oleksiivna; Chuyko, Ludmila Alekseevna; Chagovets, Victoria Viltaliivna; Chagovets, Lyubov Oleksіїvna; Bidiuk, Dmytro Olehovych; Pertsevoi, Mykola Fedorovych; Obozna, Marharyta Vasylivna; Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich; Sniehur, Farida Mykhamedivna; Khomichak, Liubomyr Mykhailovych; Borisovа, Alina Oleksіїvna; Harntsarek, Barbara Cheslavivna; Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich (Державна служба інтелектуальної власності України, 2013)
    Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок ...
  • Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Власов, Олександр Веніамінович; Снєгур, Фаріда Мухамедівна; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Чаговець, Вікторія Віталіївна; Чаговець, Любов Олексіївна; Перцевой, Микола Федорович; Хомічак, Любомир Михайлович; Бідюк, Дмитро Олегович; Борисова, Аліна Олексіївна; Обозна, Маргарита Василівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Перцевой, Федор Всеволодович; Гурский, Петр Васильевич; Власов, Александр Вениаминович; Снегур, Фарида Мухамедовна; Крапивницкая, Ирина Алексеевна; Чаговец, Виктория Витальевна; Чаговец, Любовь Алексеевна; Перцевой, Николай Федорович; Хомичак, Любомир Михайлович; Бидюк, Дмитрий Олегович; Борисова, Алина Алексеевна; Обозная, Маргарита Васильевна; Гарнцарек, Барбара Чеславовна; Гарнцарек, Збигнев Елигюсович; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Hurskyi, Petro Vasyliovych; Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich; Sniehur, Farida Mykhamedivna; Krapivnytska, Iryna Oleksiivna; Chagovets, Victoria Viltaliivna; Chagovets, Lyubov Oleksіїvna; Pertsevoi, Mykola Fedorovych; Khomichak, Liubomyr Mykhailovych; Bidiuk, Dmytro Olehovych; Borisovа, Alina Oleksіїvna; Obozna, Marharyta Vasylivna; Harntsarek, Barbara Cheslavivna; Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich (Державна служба інтелектуальної власності України, 2013)
    Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок ...
  • Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Снєгур, Фаріда Мухамедівна; Борисова, Аліна Олексіївна; Обозна, Маргарита Василівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Чаговець, Вікторія Віталіївна; Чаговець, Любов Олексіївна; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Власов, Олександр Веніамінович; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Перцевой, Федор Всеволодович; Гурский, Петр Васильевич; Снегур, Фарида Мухамедовна; Борисова, Алина Алексеевна; Обозная, Маргарита Васильевна; Хомичак, Любомир Михайлович; Гарнцарек, Барбара Чеславовна; Чаговец, Виктория Витальевна; Чаговец, Любовь Алексеевна; Крапивницкая, Ирина Алексеевна; Власов, Александр Вениаминович; Бидюк, Дмитрий Олегович; Перцевой, Николай Федорович; Гарнцарек, Збигнев Елигюсович; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Hurskyi, Petro Vasyliovych; Sniehur, Farida Mykhamedivna; Borisovа, Alina Oleksіїvna; Obozna, Marharyta Vasylivna; Khomichak, Liubomyr Mykhailovych; Harntsarek, Barbara Cheslavivna; Chagovets, Victoria Viltaliivna; Chagovets, Lyubov Oleksіїvna; Krapivnytska, Iryna Oleksiivna; Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich; Bidiuk, Dmytro Olehovych; Pertsevoi, Mykola Fedorovych; Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich (Державна служба інтелектуальної власності України, 2013)
    Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок ...
  • Перцевой, Федір Всеволодович; Перцевой, Микола Федорович; Обозна, Маргарита Василівна; Борисова, Аліна Олексіївна; Власов, Олександр Веніамінович; Хомічак, Любомир Михайлович; Бідюк, Дмитро Олегович; Чаговець, Вікторія Віталіївна; Чаговець, Любов Олексіївна; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Гурський, Петро Васильович; Снєгур, Фаріда Мухамедівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Перцевой, Федор Всеволодович; Перцевой, Николай Федорович; Обозная, Маргарита Васильевна; Борисова, Алина Алексеевна; Власов, Александр Вениаминович; Хомичак, Любомир Михайлович; Бидюк, Дмитрий Олегович; Чаговец, Виктория Витальевна; Чаговец, Любовь Алексеевна; Крапивницкая, Ирина Алексеевна; Гурский, Петр Васильевич; Снегур, Фарида Мухамедовна; Гарнцарек, Барбара Чеславовна; Гарнцарек, Збигнев Елигюсович; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Pertsevoi, Mykola Fedorovych; Obozna, Marharyta Vasylivna; Borisovа, Alina Oleksіїvna; Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich; Khomichak, Liubomyr Mykhailovych; Bidiuk, Dmytro Olehovych; Chagovets, Victoria Viltaliivna; Chagovets, Lyubov Oleksіїvna; Krapivnytska, Iryna Oleksiivna; Hurskyi, Petro Vasyliovych; Sniehur, Farida Mykhamedivna; Harntsarek, Barbara Cheslavivna; Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich (Державна служба інтелектуальної власності України, 2013)
    Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок ...
  • Перцевой Федір Всеволодович; Гурський Петро Васильович; Чаговець Вікторія Віталіївна; Чаговець Любов Олексіївна; Власов Олександр Веніамінович; Снєгур Фаріда Мухамедівна; Хомічак Любомир Михайлович; Перцевой Микола Федорович; Обозна Маргарита Василівна; Бідюк Дмитро Олегович; Борисова Аліна Олексіївна; Крапівницька Ірина Олексіївна; Гарнцарек Барбара Чеславівна; Гарнцарек Збігнев Елігюсович; Перцевой, Федор Всеволодович; Гурский, Петр Васильевич; Чаговец, Виктория Витальевна; Чаговец, Любовь Алексеевна; Власов, Александр Вениаминович; Снегур, Фарида Мухамедовна; Хомичак, Любомир Михайлович; Перцевой, Николай Федорович; Обозная, Маргарита Васильевна; Бидюк, Дмитрий Олегович; Борисова, Алина Алексеевна; Крапивницкая, Ирина Алексеевна; Гарнцарек, Барбара Чеславовна; Гарнцарек, Збигнев Елигюсович; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Hurskyi, Petro Vasyliovych; Chagovets, Victoria Viltaliivna; Chagovets, Lyubov Oleksіїvna; Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich; Sniehur, Farida Mykhamedivna; Khomichak, Liubomyr Mykhailovych; Pertsevoi, Mykola Fedorovych; Obozna, Marharyta Vasylivna; Bidiuk, Dmytro Olehovych; Borisovа, Alina Oleksіїvna; Krapivnytska, Iryna Oleksiivna; Harntsarek, Barbara Cheslavivna; Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich (Державна служба інтелектуальної власності України, 2013)
    Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок ...
  • Перцевой, Федір Всеволодович; Хомічак, Любомир Михайлович; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович; Обозна, Маргарита Василівна; Борисова, Аліна Олексіївна; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Гурський, Петро Васильович; Чаговець, Вікторія Віталіївна; Чаговець, Любов Олексіївна; Власов, Олександр Веніамінович; Снєгур, Фаріда Мухамедівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Перцевой, Федор Всеволодович; Хомичак, Любомир Михайлович; Бидюк, Дмитрий Олегович; Перцевой, Николай Федорович; Обозная, Маргарита Васильевна; Борисова, Алина Алексеевна; Крапивницкая, Ирина Алексеевна; Гурский, Петр Васильевич; Чаговец, Виктория Витальевна; Чаговец, Любовь Алексеевна; Власов, Александр Вениаминович; Снегур, Фарида Мухамедовна; Гарнцарек, Барбара Чеславовна; Гарнцарек, Збигнев Елигюсович; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Khomichak, Liubomyr Mykhailovych; Bidiuk, Dmytro Olehovych; Pertsevoi, Mykola Fedorovych; Obozna, Marharyta Vasylivna; Borisovа, Alina Oleksіїvna; Krapivnytska, Iryna Oleksiivna; Hurskyi, Petro Vasyliovych; Chagovets, Victoria Viltaliivna; Chagovets, Lyubov Oleksіїvna; Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich; Sniehur, Farida Mykhamedivna; Harntsarek, Barbara Cheslavivna; Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich (Державна служба інтелектуальної власності України, 2013)
    Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок ...
  • Перцевой, Федір Всеволодович; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Гурський, Петро Васильович; Бідюк, Дмитро Олегович; Чаговець, Вікторія Віталіївна; Чаговець, Любов Олексіївна; Перцевой, Микола Федорович; Обозна, Маргарита Василівна; Власов, Олександр Веніамінович; Снєгур, Фаріда Мухамедівна; Борисова, Аліна Олексіївна; Хомічак, Любомир Михайлович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Перцевой, Федор Всеволодович; Крапивницкая, Ирина Алексеевна; Гурский, Петр Васильевич; Бидюк, Дмитрий Олегович; Чаговец, Виктория Витальевна; Чаговец, Любовь Алексеевна; Перцевой, Николай Федорович; Обозная, Маргарита Васильевна; Власов, Александр Вениаминович; Снегур, Фарида Мухамедовна; Борисова, Алина Алексеевна; Хомичак, Любомир Михайлович; Гарнцарек, Барбара Чеславовна; Гарнцарек, Збигнев Елигюсович; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Krapivnytska, Iryna Oleksiivna; Hurskyi, Petro Vasyliovych; Bidiuk, Dmytro Olehovych; Chagovets, Victoria Viltaliivna; Chagovets, Lyubov Oleksіїvna; Pertsevoi, Mykola Fedorovych; Obozna, Marharyta Vasylivna; Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich; Sniehur, Farida Mykhamedivna; Borisovа, Alina Oleksіїvna; Khomichak, Liubomyr Mykhailovych; Harntsarek, Barbara Cheslavivna; Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich (Державна служба інтелектуальної власності України, 2013)
    Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок ...
  • Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Борисова, Аліна Олексіївна; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Власов, Олександр Веніамінович; Снєгур, Фаріда Мухамедівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Чаговець, Вікторія Віталіївна; Чаговець, Любов Олексіївна; Перцевой, Микола Федорович; Обозна, Маргарита Василівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Перцевой, Федор Всеволодович; Гурский, Петр Васильевич; Борисова, Алина Алексеевна; Крапивницкая, Ирина Алексеевна; Власов, Александр Вениаминович; Снегур, Фарида Мухамедовна; Бидюк, Дмитрий Олегович; Чаговец, Виктория Витальевна; Чаговец, Любовь Алексеевна; Перцевой, Николай Федорович; Обозная, Маргарита Васильевна; Хомичак, Любомир Михайлович; Гарнцарек, Барбара Чеславовна; Гарнцарек, Збигнев Елигюсович; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Hurskyi, Petro Vasyliovych; Borisovа, Alina Oleksіїvna; Krapivnytska, Iryna Oleksiivna; Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich; Sniehur, Farida Mykhamedivna; Bidiuk, Dmytro Olehovych; Chagovets, Victoria Viltaliivna; Chagovets, Lyubov Oleksіїvna; Pertsevoi, Mykola Fedorovych; Obozna, Marharyta Vasylivna; Khomichak, Liubomyr Mykhailovych; Harntsarek, Barbara Cheslavivna; Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich (Державна служба інтелектуальної власності України, 2013)
    Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок ...
  • Перцевой, Федір Всеволодович; Чуйко, Людмила Олексіївна; Власов, Олександр Веніамінович; Гурський, Петро Васильович; Борисова, Аліна Олексіївна; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Снєгур, Фаріда Мухамедівна; Перцевой, Микола Федорович; Чаговець, Вікторія Віталіївна; Чаговець, Любов Олексіївна; Обозна, Маргарита Василівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Перцевой, Федор Всеволодович; Чуйко, Людмила Алексеевна; Власов, Александр Вениаминович; Гурский, Петр Васильевич; Крапивницкая, Ирина Алексеевна; Бидюк, Дмитрий Олегович; Снегур, Фарида Мухамедовна; Перцевой, Николай Федорович; Чаговец, Виктория Витальевна; Чаговец, Любовь Алексеевна; Обозная, Маргарита Васильевна; Хомичак, Любомир Михайлович; Гарнцарек, Барбара Чеславовна; Гарнцарек, Збигнев Елигюсович; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Chuyko, Ludmila Alekseevna; Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich; Hurskyi, Petro Vasyliovych; Borisovа, Alina Oleksіїvna; Krapivnytska, Iryna Oleksiivna; Bidiuk, Dmytro Olehovych; Sniehur, Farida Mykhamedivna; Pertsevoi, Mykola Fedorovych; Chagovets, Victoria Viltaliivna; Chagovets, Lyubov Oleksіїvna; Obozna, Marharyta Vasylivna; Khomichak, Liubomyr Mykhailovych; Harntsarek, Barbara Cheslavivna; Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich (Державна служба інтелектуальної власності України, 2013)
    Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок ...
  • Перцевой, Федір Всеволодович; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Гурський, Петро Васильович; Чуйко, Людмила Олексіївна; Перцевой, Микола Федорович; Бідюк, Дмитро Олегович; Обозна, Маргарита Василівна; Чаговець, Вікторія Віталіївна; Чаговець, Любов Олексіївна; Власов, Олександр Веніамінович; Борисова, Аліна Олексіївна; Снєгур, Фаріда Мухамедівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Перцевой, Федор Всеволодович; Крапивницкая, Ирина Алексеевна; Гурский, Петр Васильевич; Чуйко, Людмила Алексеевна; Перцевой, Николай Федорович; Бидюк, Дмитрий Олегович; Обозная, Маргарита Васильевна; Чаговец, Виктория Витальевна; Чаговец, Любовь Алексеевна; Власов, Александр Вениаминович; Борисова, Алина Алексеевна; Снегур, Фарида Мухамедовна; Хомичак, Любомир Михайлович; Гарнцарек, Барбара Чеславовна; Гарнцарек, Збигнев Елигюсович; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Krapivnytska, Iryna Oleksiivna; Hurskyi, Petro Vasyliovych; Chuyko, Ludmila Alekseevna; Pertsevoi, Mykola Fedorovych; Bidiuk, Dmytro Olehovych; Obozna, Marharyta Vasylivna; Chagovets, Victoria Viltaliivna; Chagovets, Lyubov Oleksіїvna; Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich; Borisovа, Alina Oleksіїvna; Sniehur, Farida Mykhamedivna; Khomichak, Liubomyr Mykhailovych; Harntsarek, Barbara Cheslavivna; Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich (Державна служба інтелектуальної власності України, 2013)
    Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок ...

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account