Перегляд зібрання за групою - Теми функціональні продукти
Результати 1 до 11 із 11
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Scientific substantiation of technology of pasta based on freshwater mussels enriched with selenium | Holovko, T.; Helikh, А.; Holovko, M.; Prymenko, V.; Zherebkin, M.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, М. П.; Применко, В. Г.; Жеребкін, М. В.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Головко, Н. П.; Применко, В. Г.; Жеребкін, М. В. |
2017 | Деякі аспекти в технології кисломолочних продуктів | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2019 | Дослідження показників якості січених виробів на основі прісноводних гідробіонтів та порошку гінкго-білоба | Геліх, А. О.; Гелих, А. А.; Helikh, А. |
2017 | Кисломолочные продукты функционального назначения | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2015 | Конструювання мясних виробів із застосуванням рослинних інгредієнтів | Баштова, Н. К.; Баштовая, Н. К.; Bashtovаjа, N. К. |
2016 | Пектин у технології виробництва функціональних молочних продуктів | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2017 | Пребіотіки у виробництві кисломолочних продуктів | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2020 | Розробка рецептури січених напівфабрикатів функціонального призначення | Соколенко, Вікторія Вікторівна; Богатирьов, Ілля Ігорович; Соколенко, Виктория Викторовна; Богатырев, Илья Игоревич; Sokolenko, Viktоriia; Bogatyrev, Ilya |
2022 | Розроблення технології продуктів лікувально-профілактичного призначення для харчування дітей при інфекційних захворюваннях | Шао, Чженчжен; Shao, Zhengzheng |
2017 | Інноваційні в технології виробництва йогуртів | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2017 | Інновації в технології виробництва йогуртів | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |