Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2016 | Вивчення міцності змішаних гелів на основі агару | Овсяннікова, Л. Г.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Овсянникова, Л. Г.; Перцевой, Ф. В.; Бидюк, Д. О.; Ovsyannikova, L. G.; Pertsevoy, F. V.; Bidyuk, D. O. |
2016 | Вивчення міцності змішаних драглів на основі фурцелларану | Душенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Перцевой, Ф. В.; Душенок, Д. К.; Бидюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Перцевой, Ф. В.; Dushenok, D. K.; Bidyuk, D. O.; Garntsarek, B. Ch.; Pertsevoy, F. V. |
2014 | Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану | Гурський, П. В.; Маренкова, Т. І.; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В.; Гурский, П. В.; Маренкова, Т. И.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Hurskiy, P. V.; Marenkova, T. I.; Bidyuk, D. O.; Pertsevoy, F. V. |
2015 | Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану | Гурський, П. В.; Маренкова, Т. І; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В.; Гурский, П. В.; Маренкова, Т. И.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Gurskiy, P. V.; Marenkova, T. I.; Bidyuk, D. O.; Pertsevoy, F. V. |
2015-05-14 | Дослідження впливу іонів кальцію та калію на характеристики міцності драглів капа-каррагінану | Маренкова, Т. І.; Гурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В.; Маренкова, Т. И.; Гурский, П. В.; Бидюк, Д. О.; Перцовой, Ф. В.; Marenkova, T. I.; Gursky, P. V.; Bidyuk, D. O.; Pertsevoy, F. V. |
2016 | Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатину | Душенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Кривонос, М. П.; Душенок, Д. К.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Кривонос, М. П.; Dushenok, D. K.; Bidyuk, D. O.; Pertsevoy, F. V.; Krivonos, M. P. |
2020 | Дослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів та гелів желатину | Перцевой, М. Ф.; Самілик, М. М.; Маренкова, Т. І.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, М. Ф.; Самилик, М. М.; Маренкова, Т. И.; Бидюк, Д. О.; Pertsevoy, M. F.; Samilyk, M. M.; Marenkova, T. I.; Bidyuk, D. O. |
2018 | Залежність міцності структури гелів на основі бінарної комбінації полісахаридів від технологічних факторів | Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Кошель, О. Ю.; Журахов, В. А.; Перцевой, Ф. В.; Бидюк, Д. О.; Кошель, Е. Ю.; Журахов, В. А.; Pertsevoy, F. V.; Bidyuk, D. O.; Koshel, O. Yu.; Zhurahov, V. А. |
2016 | Изучение влияния технологических факторов на кинетику набухания пищевых гидроколлоидов | Душенок, Д. К.; Бидюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Душенок, Л. К.; Бідюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Dushenok, D. K.; Bidyuk, D. O.; Shilman, L. Z.; Pertsevoy, F. V. |
2016 | Разработка принципиальной технологической схемы производства растительного наполнителя на основе ядра подсолнечникового семени | Бидюк, Д. О.; Гурский, П. В.; Шильман, Л. З.; Обозная, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Гурський, П. В.; Шильман, Л. З.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Bidyuk, D. O.; Gurskiy, P. V.; Shilman, L. Z.; Obozna, M. V.; Pertsevoy, F. V. |
2016 | Сучасні аспекти використання фурцелларану у складі харчової продукції | Душенок, Д. К.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Душенок, Д. К.; Перцевой, Ф. В.; Бидюк, Д. О.; Dushenok, D. K.; Pertsevoy, F. V.; Bidyuk, D. O. |