Перегляд зібрання за групою - Автори Bolgova, N. V.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 21  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Prospects for processing and use of root vegetable waste in food productionSamilyk, M. M.; Bolgova, N. V.; Tsyrulyk, R. V.; Ryzhkova, T. M.; Самілик, М. M.; Болгова, Н. В.; Цирулик, Р. В.; Рижкова, Т. M.
2013Аналіз жирнокислотного складу рослинної оліїБолгова, Н. В.; Маренкова, Т. І.; Болгова, Н. В.; Маренкова, Т. И.; Bolgova, N. V.; Marenkova, T. І.
2015Витамин Е в яйцах и мясе перепелаГринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Гриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.
2020Влияние активированного угля на показатели качества сыра чеддерСамилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Яременко, И. С.; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Яременко, І. С.; Samilyk, М. М.; Helikh, А. О.; Bolgova, N. V.; Yaremenko, I. S.
2023Дослідження показників якості кисломолочних напоїв з використанням борошна кіноаБолгова, Наталія Вікторівна; Самохіна, Євгенія Анатоліївна; Bolgova, N. V.; Samokhina, E. А.
2023Дослідження рівня обізнаності молоді в питаннях впливу екологічної складової на безпечність харчової продукціїГуба, С. О.; Бабенко, Б. В.; Болгова, Н. В.; Соколенко, В. В; Huba, S. O.; Babenko, B. V.; Bolgova, N. V.; Sokolenko, V. V.
2020Молоко А2 як альтернатива козиному у виробництві йогуртівЛадика, В. І.; Самілик, М. М.; Ладика, Л. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Ладыка, В. И.; Самилык, М. М.; Ладыка, Л. Н.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Ladyka, V. I.; Samilik, M. M.; Ladyka, L. M.; Helikh, A. O.; Bolgova, N. V.
2022Міжнародна комунікація в питаннях безпечності харчових продуктівБолгова, Н. В.; Bolgova, N. V.
2015Отримання високоякісної сировини з удосконаленням процесу сушкиСавченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Гриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Гринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Savchenko-Pererva, M. Y.; Radchuk, O. V.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.
2018Паштет з м’ясом перепела з антиоксидантними властивостямиГриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Гринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.
2022Розширення асортименту кисломолочних напоїв з підвищеною біологічною цінністюСамілик, М. М.; Сюаньсуань, Цинь; Болгова, Н. В.; Samilyk, М. М.; Xuanxuan, Qin; Bolgova, N. V.
2022Розширення асортименту макаронних виробів з β –каротиномБолгова, Н.; Самілик, М.; Савчук, Н. В.; Bolgova, N. V.; Samilyk, M. M.; Savchuk, N. V.
2021Розширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировиниСамілик, М. М.; Болгова, Н. В.; Перцевий, Ф. В.; Биков, О. П.; Самилык, М. М.; Болгова, Н. В.; Перцевой, Ф. В.; Быков, О. П.; Samilik, M. M.; Bolgova, N. V.; Pertsevy, F. V.; Bykov, O. P.
2019Спосіб виробництва плавленого сиру з ламінарієюБолгова, Н. В.; Байдак, М. О.; Болгова, Н. В.; Байдак, М. А.; Bolgova, N. V.; Baidak, M. O.
2019Спосіб виробництва сиру м’якого з ламінарієюБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolgova, N. V.
2022Сучасні тенденції в подовженні терміну зберігання м’ясних продуктівБолгова, Н. В.; Bolgova, N. V.
2022Технологія виробництва безлактозного йогурту з дотриманням принципів системи НАССРБолгова, Н.; Самілик, М.; Назаренко, Ю.; Соколенко, В.; Bolgova, N. V.; Samilyk, M. M.; Nazarenko, Y. V.; Sokolenko, V. V.
2019Технологія виробництва м’якого розсільного сиру «Бринза» в умовах ПрАТ «Новгород‑Сіверський сирзавод»Болгова, Н. В.; Юхновець, А. Д.; Болгова, Н. В.; Юхновец, А. Д.; Bolgova, N. V.; Yukhnovets, A. D.
2022Удосконалення технології сиркових мас із використанням порошку калиниРижкова, Т. М.; Самілик, М. М.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Ryzhkova, T. M.; Samilyk, M. M.; Bolgova, N. V.; Huba, S. O.; Sokolenko, V. V.
2015-09-08Функціонально-технологічні властивості м’яса перепелаГриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Гринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.; Nazarenko, Y. V.