Харчових технологій Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 161 to 180 of 218
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Технологія виробництва сиру твердого та технічне переоснащення ТОВ «Глобинський маслосирзавод» (цех із виробництва сиру)Жаровська, Юлія Олександрівна; Жаровская, Юлия Александровна; Zharovska, Yuliia Aleksandrovna
2018Удосконалення технології котлет натуральних з використанням м'ясних гранул та проектування технологічного процесу у ресторані на 100 місць із розрахунком м'ясо- рибного цехуШевцова, А. С.; Шевцова, А. С.; Shevtsova, А. S.
2018Технологія виробництва сиру кисломолочного та технічне переоснащення ПП «Білоцерківська агропромислова група» (цех з виробництва сиру кисломолочного)Кревсун, Катерина Вікторівна; Кревсун, Екатерина Викторовна; Krevsun, Ekaterina Viktorovna
2018Удосконалення технології млинців із цільнозернового борошна та проектування технологічного процесу у закусочній на 70 місць із розрахунком складської групи приміщеньКравченко, Д. В.; Кравченко, Д. В.; Kravchenko, D. V.
2018Удосконалення технології вареників та проектування технологічного процесу у кафе на 70 місць із розрахунком холодного цехуВареник, А. С.; Вареник, А. С.; Varenyk, A. S.
2018Удосконалення технології булки «Міської» з використанням яблучного порошку та проектування технологічного процесу у їдальні на 70 місць із розрахунком кондитерського цехуЮфряков, Я. О.; Юфряков, Я. А.; Yufryakov, Yakov
2018Удосконалення технології салатів з використанням сиру типу сулугуніСєдова, Тетяна Петрівна; Седова, Татьяна Петровна; Sedova, Tatyana Petrovna
2018Удосконалення технології напівфабрикату сирного кисломолочного для виробництва вареників лінивихКостюченко, Віра Володимирівна; Костюченко, Вера Владимировна; Kostyuchenko, Vera Vladimirovna
2018Розробка технології напівфабрикату високого ступеня готовності для виробництва желейного кремуСміян, Наталія Володимирівна; Смиян, Наталья Владимировна; Smiyan, Nataliya Volodumurivna
2018Удосконалення технології самбуку з використанням льняного жмихуАвхачова, М. О.; Авхачёва, М. А.; Akshachova, M. O.
2018Удосконалення технології продукту сирного для салатівШвидкий, Єгор Сергійович; Швидкий, Егор Сергеевич; Shvidky, E. S.
2018Використання рослинної сировини у виробництві комбінованих м’ясних продуктівШлик, Анастасія; Шлык, Анастасия; Shlyk, Anastasia
2018Вдосконалення технології сардельок з використанням сушеного кабачкаСніжко, Марина; Снижко, Марина; Snigko, Maryna
2018Розробка рeцeптyри та тexнології м’ясного фyнкціонального продyктy із використанням сировини рослинного поxоджeнняЛяшко, Олег; Ляшко, Олег; Lyashko, Oleg
2018Удосконалення технології виробництва пудингу манного з використанням жмиху кунжутних зеренМартинов, Сергій Володимирович; Мартынов, Сергей Владимирович; Martynov, Serhii Volodymyrovych
2018Використання напівфабрикату «Перепілочка» у технології сардельокШостак, Артур; Шостак, Артур; Shostak, Artur
2018Удосконалення технології паштету з антиоксидантними властивостями з використанням м’яса перепелаГвоздецька, Ольга; Гвоздецкая, Ольга; Gvozdetska, Olga
2018Розробка технології виробництва десертних видів маслаКорочкова, Дарія Іллівна; Корочкова, Дария Иллинична; Korochkova, Daria
2018Розробка технології десертів сиркових, збагачених альтернативними джерелами вуглеводівМазін, Сергій Анатолійович; Мазин, Сергей Анатольевич; Mazin, Sergey
2018Використання вторинної молочної сировини – ретентату сироватки у виробництві кисломолочних напоївПшонкін, Едуард Олексійович; Пшонкин, Эдуард Алексеевич; Pshonkin, Eduard
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 161 to 180 of 218