Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 181 до 200 з 218
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2018 | Розробка рецептури полікомпонентних м'ясних хлібів на основі фаршу прісноводної риби | Расамакин, Степан Олександрович; Рассамакин, Степан Александрович; Rasamakyn, Stepan Aleksandrovich |
| 2018 | Розробка технології пудингів підвищеної харчової цінності для спортсменів та людей важкої фізичної праці | Кабаненко, Ольга Юріївна; Кабаненко, Ольга Юрьевна; Kabanenko, Olga |
| 2018 | Удосконалення технології супів з використанням модифікованого крохмалю | Білосвіт, Н. О.; Белосвет, Н. А.; Bilosvit, N. |
| 2018 | Удосконалення технології хліба з використанням текстурованого борошна | Прокопенко, Ю. І.; Прокопенко, Ю. И.; Prokopenko, U. I. |
| 2018 | Рoзрoбка рeцeптyри та технології м’яснoгo функціонального прoдyктy із використанням сирoвини рoслиннoгoпoxoджeння | Ляшко, Олег Олександрович; Ляшко, Олег Александрович; Lyashko, Oleg Aleksandrovich |
| 2018 | Розробка кисломолочного продукту з використанням ретентату молочної сироватки, збагаченого пребіотичними компонентами | Шевченко, Ганна Іванівна; Шевченко, Анна Ивановна; Shevchenko, Anna Ivanivna |
| 2018 | Вдосконалення технології йогурту, збагаченого білковими компонентами | Сонько, Катерина Володимирівна; Сонько, Екатерина Владимировна; Sonko, Kateryna Vladimirovna |
| 2018 | Розробка технології молочного десерту підвищеної біологічної цінності | Синенко, Тетяна Павлівна; Синенко, Татьяна Павловна; Synenko, Tetiana Pavlovna |
| 2018 | Удосконалення технології виробництва альбумінних сирів | Майковська, Ірина Михайлівна; Майковская, Ирина Михайловна; Maikovskaya, Irina Mikhailovna |
| 2018 | Розробка технології сиру кисломолочного продукту з підвищеною масовою часткою молочного білку | Голован, Марина Михайлівна; Голован, Марина Михайловна; Golovan, Marina Mikhailovna |
| 2018 | Розробка рецептури та технології виробництва м'ясо-місткої варено-копченої ковбаси з м’ясом водоплавної птиці із використанням екстракту розмарину | Омельяненко, Тетяна Вячеславівна; Омельяненко, Татьяна Вячеславовна; Omelianenko, Tatiana Vicheslavovna |
| 2018 | Розробка рецептури та технології м'ясомістких сардельок із застосуванням натурального антиоксиданта | Мізь, Євгенія Миколаївна; Мизь, Евгения Николаевна; Miz, Yevheniia Mykolayivna |
| 2018 | Удосконалення технології сирників з використанням безглютенового борошна | Павлюченко, О. В.; Павлюченко, О. В.; Pavluchenko, O. V. |
| 2018 | Удосконалення технології збивного випеченого напівфабрикату для тістечок | Лисенко, М. В.; Лысенко, М. В.; Lysenko, M. |
| 2018 | Удосконалення технології суфле шоколадного | Кондратюк, Сергій Вячеславович; Кондратюк, Сергей Вячеславович; Kondratiuk, Serhii Vyacheslavovich |
| 2018 | Розроблення технології сухої суміші желейного напівфабрикату для фруктових салатів | Близнюк, Ольга Вікторівна; Близнюк, Ольга Викторовна; Blyzniuk, Olha Victorivna |
| 2017 | Технологія виробництва варених ковбас та проектний розрахунок ковбасного цеху в умовах м. Суми | Полякова, Юлія Валеріївна; Полякова, Юлия Валерьевна; Polyakova, Julia Valerievna |
| 2017 | Технологічні основи холодильної обробки м’яса та проект холодильного цеху в умовах м. Суми | Чекан, Маргарита Олегівна; Чекан, Маргарита Олеговна; Chekan, Margarita Olegivna |
| 2017 | Технологія виробництва напівкопчених ковбас та проект м’ясопереробного цеху в умовах м. Буринь | Турецька, Ярослава Ігорівна; Турецкая, Ярослава Игоревна; Turetska, Yaroslava Igorivna |
| 2017 | Технологія виробництва м'ясо-рослинних консервів та проектний розрахунок консервного заводу в умовах м. Глобине | Сахненко, Інна Анатоліївна; Сахненко, Инна Анатольевна; Sakhnenko, Inna Anatolievna |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 181 до 200 з 218