Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Research of nutritional and biological value of semi-smoked meat-containing sausage | Bozhko, Natalia; Tischenko, Vasyl; Pasichnyi, Vasyl; Moroz, Olena; Божко, Наталія; Тищенко, Василь; Пасічний, Василь; Мороз, Олена; Божко, Наталья; Тищенко, Василий; Пасичный, Василий; Мороз, Елена |
2020 | Амінокислотний склад молока здорових корів та хворих на кетоз | Герун, Інеса Володимирівна; Герун, Инесса Владимировна; Gerun, Inessa |
2024 | Визначення показників якості маффінів з використанням борошна зеленої гречки та зміну їх під час зберігання | Боковець, Сергій; Bokovets, S. |
2013 | Вплив мікронізації на хімічний склад зерна сої та кукурудзи | Кіндя, В. І.; Білогубець, А. В.; Киндя, В. И.; Белогубец, А. В.; Kindia, V. I.; Belogubec, A. V. |
2016-12-26 | Комбінована варена ковбаса з м’ясом риби «Василівська» | Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Горбач, Владислав Леонідович; Назаренко, Юлія Володимирівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Уханова, Ірина Миколаївна; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Горбач, Владислав Леонидович; Назаренко, Юлия Владимировна; Цигура, Виктория Викторовна; Уханова, Ирина Николаевна; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Gorbach, Vladyslav Leonidovich; Nazarenko, Yuliya Vladimirovna; Tsyhura, Viktoriya Victorovna; Ukhanova, Iryna Mykolaivna |
2017-12-26 | М'ясовмісні напівфабрикати січені "Cумські" з порошком кісточок червоного винограду | Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Окуневська, Світлана Олександрівна; Пасичный, Василий Николаевич; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Окуневская, Светлана Александровна; Pasichniy, Vasil Mikolaiovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Okunevska, Svitlana Olexandrovna |
2016-11-25 | М'ясовмісні напівфабрикати січені «Сумські» | Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Шалда, Іван Сергійович; Назаренко, Юлія Володимирівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Уханова, Ірина Миколаївна; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Шалда, Иван Сергеевич; Назаренко, Юлия Владимировна; Цигура, Виктория Викторовна; Уханова, Ирина Николаевна; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Shalda, Ivan Sergeevich; Nazarenko, Yuliya Vladimirovna; Tsyhura, Viktoriya Victorovna; Ukhanova, Iryna Mykolaivna |
2022 | Наукове обґрунтування використання насіння маку при виробництві сирків кисломолочних | Петрова, О. І.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Доденко, А. В.; Petrova, O. I.; Bolhova, N. V.; Huba, S. O.; Sokolenko, V. V.; Dodenko, A. V. |
2015 | Обоснование способа и технологических режимов удаления семенной оболочки ядра подсолнечника | Бидюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Гурский, П. В.; Шакула, А. А.; Бідюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Гурський, П. В.; Шакула, О. О.; Biduyk, D. O.; Shilman, L. Z.; Pertsevoy, F. V.; Gurskiy, P. V.; Shakula, O. O. |
2014-11-12 | Обґрунтування доцільності підвищення харчової цінності безбілкового хліба за рахунок використання добавок з рослинної сировини | Цуканова, Олена Сергіївна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Цуканова, Елена Сергеевна; Кучерук, Зиновия Ивановна; Tsukanova, Yelena Sergeevna; Kuchеruk, Zinoviya Ivanovna |
2024 | Огляд інноваційних методів обробки бобових культур та їх вплив на харчову цінність і функціональні властивості | Чебаненко, Євгенія; Мельник, Оксана; Chebanenko, Yevheniia; Melnyk, Оksana |
2020 | Особливості харчової та біологічної цінності нового батончика шоколадного | Перцевой, Федір Всеволодович; Боковець, Сергій Петрович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Перцевой, Федор Всеволодович; Боковец, Сергей Петрович; Маренкова, Татьяна Ивановна; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Bokovets, Serhii Petrovich; Marenkova, Tetiana Ivanivna |
2024 | Продуктивність однорічних травосумішок в умовах ННВК СНАУ | Бережна, Юлія Сергіївна; Berezhna, Yulia Sergiyvna |
2016 | Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування | Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Пасечный, Василий Николаевич; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichniy, Vasil Mikolaovich |
2024 | Розширення асортименту страв із сиру кисломолочного та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком гарячого цеху | Прохоренко, Дмитро Ігорович; Prokhorenko, Dmytro Ihorovych |
2024 | Удосконалення технології батончиків з використанням горіхів кеш'ю | Волков, Ярослав Романович; Volkov, Yaroslav Romanovych |
2024 | Удосконалення технології виробництва січених м'ясних напівфабрикатів із використанням регіональних рослинних інгредієнтів | Кирилін, Руслан Анатолійович; Kyrylin, Ruslan Anatoliiovych |
2024 | Удосконалення технології снекової продукції з використанням лляного борошна | Наливайко, Владислав Юрійович; Nalyvaiko, Vladyslav Yuriiovych |