Перегляд зібрання за групою - Теми nutritional value

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 18 із 18
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Research of nutritional and biological value of semi-smoked meat-containing sausageBozhko, Natalia; Tischenko, Vasyl; Pasichnyi, Vasyl; Moroz, Olena; Божко, Наталія; Тищенко, Василь; Пасічний, Василь; Мороз, Олена; Божко, Наталья; Тищенко, Василий; Пасичный, Василий; Мороз, Елена
2020Амінокислотний склад молока здорових корів та хворих на кетозГерун, Інеса Володимирівна; Герун, Инесса Владимировна; Gerun, Inessa
2024Визначення показників якості маффінів з використанням борошна зеленої гречки та зміну їх під час зберіганняБоковець, Сергій; Bokovets, S.
2013Вплив мікронізації на хімічний склад зерна сої та кукурудзиКіндя, В. І.; Білогубець, А. В.; Киндя, В. И.; Белогубец, А. В.; Kindia, V. I.; Belogubec, A. V.
2016-12-26Комбінована варена ковбаса з м’ясом риби «Василівська»Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Горбач, Владислав Леонідович; Назаренко, Юлія Володимирівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Уханова, Ірина Миколаївна; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Горбач, Владислав Леонидович; Назаренко, Юлия Владимировна; Цигура, Виктория Викторовна; Уханова, Ирина Николаевна; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Gorbach, Vladyslav Leonidovich; Nazarenko, Yuliya Vladimirovna; Tsyhura, Viktoriya Victorovna; Ukhanova, Iryna Mykolaivna
2017-12-26М'ясовмісні напівфабрикати січені "Cумські" з порошком кісточок червоного виноградуПасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Окуневська, Світлана Олександрівна; Пасичный, Василий Николаевич; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Окуневская, Светлана Александровна; Pasichniy, Vasil Mikolaiovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Okunevska, Svitlana Olexandrovna
2016-11-25М'ясовмісні напівфабрикати січені «Сумські»Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Шалда, Іван Сергійович; Назаренко, Юлія Володимирівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Уханова, Ірина Миколаївна; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Шалда, Иван Сергеевич; Назаренко, Юлия Владимировна; Цигура, Виктория Викторовна; Уханова, Ирина Николаевна; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Shalda, Ivan Sergeevich; Nazarenko, Yuliya Vladimirovna; Tsyhura, Viktoriya Victorovna; Ukhanova, Iryna Mykolaivna
2022Наукове обґрунтування використання насіння маку при виробництві сирків кисломолочнихПетрова, О. І.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Доденко, А. В.; Petrova, O. I.; Bolhova, N. V.; Huba, S. O.; Sokolenko, V. V.; Dodenko, A. V.
2015Обоснование способа и технологических режимов удаления семенной оболочки ядра подсолнечникаБидюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Гурский, П. В.; Шакула, А. А.; Бідюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Гурський, П. В.; Шакула, О. О.; Biduyk, D. O.; Shilman, L. Z.; Pertsevoy, F. V.; Gurskiy, P. V.; Shakula, O. O.
2014-11-12Обґрунтування доцільності підвищення харчової цінності безбілкового хліба за рахунок використання добавок з рослинної сировиниЦуканова, Олена Сергіївна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Цуканова, Елена Сергеевна; Кучерук, Зиновия Ивановна; Tsukanova, Yelena Sergeevna; Kuchеruk, Zinoviya Ivanovna
2024Огляд інноваційних методів обробки бобових культур та їх вплив на харчову цінність і функціональні властивостіЧебаненко, Євгенія; Мельник, Оксана; Chebanenko, Yevheniia; Melnyk, Оksana
2020Особливості харчової та біологічної цінності нового батончика шоколадногоПерцевой, Федір Всеволодович; Боковець, Сергій Петрович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Перцевой, Федор Всеволодович; Боковец, Сергей Петрович; Маренкова, Татьяна Ивановна; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Bokovets, Serhii Petrovich; Marenkova, Tetiana Ivanivna
2024Продуктивність однорічних травосумішок в умовах ННВК СНАУБережна, Юлія Сергіївна; Berezhna, Yulia Sergiyvna
2016Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчуванняТищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Пасечный, Василий Николаевич; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichniy, Vasil Mikolaovich
2024Розширення асортименту страв із сиру кисломолочного та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком гарячого цехуПрохоренко, Дмитро Ігорович; Prokhorenko, Dmytro Ihorovych
2024Удосконалення технології батончиків з використанням горіхів кеш'юВолков, Ярослав Романович; Volkov, Yaroslav Romanovych
2024Удосконалення технології виробництва січених м'ясних напівфабрикатів із використанням регіональних рослинних інгредієнтівКирилін, Руслан Анатолійович; Kyrylin, Ruslan Anatoliiovych
2024Удосконалення технології снекової продукції з використанням лляного борошнаНаливайко, Владислав Юрійович; Nalyvaiko, Vladyslav Yuriiovych