Перегляд зібрання за групою - Автори Божко, Наталья Владимировна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 61  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Efficiency of providing biological value of combined meat-containing products with meat of waterfowlBozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич
2018Study on efficiency of natural antioxidant preparations in the technology of meat and meat-containing products with duck meatBozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichniy, Vasily Nikolaevich; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич
2019The effectiveness of natural plant extracts in the technology of combined meatcontaining breadsBozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Svyatnenko, Roman Serhiyovych; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Святненко, Роман Сергійович; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич; Тищенко, Василий Иванович; Святненко Роман, Сергеевич
2020The efficiency of stabilizing the oxidative spoilage of meat-containing products with a balanced fat-acid compositionBozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Marynin, Andriy Ivanovich; Strashynskyi, Igor Miroslavovich; Kyselov, Oleksandr Borisovich; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Марінін, Андрій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Кисельов, Олександр Борисович; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич; Тищенко, Василий Иванович; Маринин, Андрей Иванович; Страшинский, Игорь Мирославович; Киселев Александр Борисович
2021The quality characteristics of sausage prepared from different ratios of fish and duck meatBozhko, Nataliia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasyl Mikolayovich; Shubina, Yevgenia Anreevna; Kyselov, Oleksandr Borisovich; Marynin, Andriy Ivanovich; Strashynskyi, Igor Mirislavovich; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Шубіна, Євгенія Андріївна; Кисельов, Олександр Борисович; Маринін, Андрій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Шубина, Евгения Андреевна; Киселев, Александр Борисович; Маринин, Андрей Иванович; Старшинский, Игорь Мирославович
2019Білоквмісна сировина регіонального виробництва у технології м’ясомісткої варено-копченої ковбасиБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Ревенко, Руслан Станіславович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Ревенко, Руслан Станиславович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Revenko, Ruslan Stanislavovich
2012Біологічна хіміяКіндя, Валерій Ілліч; Божко, Наталія Володимирівна; Киндя, Валерий Ильич; Божко, Наталья Владимировна; Kinda, V. I.; Bozhko, N. V.
2012Біологічна хіміяКіндя, Валерій Ілліч; Божко, Наталія Володимирівна; Киндя, Валерий Ильич; Божко, Наталья Владимировна; Kinda, V. I.; Bozhko, N. V.
2020Вивчення впливу конопляного борошна на окислення ліпідів варених ковбасТищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Шубіна, Євгенія Андріївна; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Шубина, Евгения Андреевна; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Shubina, Yevgenia Andreevna
2019Виготовлення мясомістких посічених напівфабрикатів високої біологічної цінностіБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
2019Виготовлення мясомістких посічених напівфабрикатів з екстрактом розмаринуБожко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Почтарьова, Дарья Володимирівна; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич; Тищенко, Василий Иванович; Почтарева, Дарья Владимировна; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pochtarova, Daria Vladimirovna
2015Використання натуральних антиоксидантів у виробництві ковбасБожко, Наталія Володимирівна; Божко, Наталья Владимировна; Bozhko, Natalia Vladimirovna
2020Використання натуральних антиоксидантів у технології варено-копчених ковбасБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich
2021Дослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу ягідБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Маринин, Андрей Иванович; Bozhko, Nataliia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasyl Mikolayovich; Marynin, Andriy Ivanovich
2016Дослідження модельних фаршів на основі мяса качки ПекінськоїБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасечный, Василий Николаевич; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Pasichniy, Vasil Mikolaovich
2020Дослідження споживчої та біологічної цінності м’ясомістких посічених напівфабрикатівБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasyl Mikolaovich
2017Екстракт журавлини в технології варених ковбас з м’ясом водоплавної птиціБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасечный, Василий Николаевич; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Pasichniy, Vasil Mikolaovich
2020Ефективність екстракту журавлини як натуральної антиокислювальної добавкиБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Софія Богданівна; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Божко, София Богдановна; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Bozhko, Sophiya Bogdanivna
2014Залежність якості свинини від умов транспортування та тривалості витримки свиней перед забоємТищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna
2015Застосування бета-каротину як натурального барвника в ковбасних продуктахБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich