Showing results 1 to 20 of 53
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | The effectiveness of natural plant extracts in the technology of combined meatcontaining breads | Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Svyatnenko, Roman Serhiyovych; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Святненко, Роман Сергійович; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич; Тищенко, Василий Иванович; Святненко Роман, Сергеевич |
2020 | The efficiency of stabilizing the oxidative spoilage of meat-containing products with a balanced fat-acid composition | Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Marynin, Andriy Ivanovich; Strashynskyi, Igor Miroslavovich; Kyselov, Oleksandr Borisovich; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Марінін, Андрій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Кисельов, Олександр Борисович; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич; Тищенко, Василий Иванович; Маринин, Андрей Иванович; Страшинский, Игорь Мирославович; Киселев Александр Борисович |
2021 | The quality characteristics of sausage prepared from different ratios of fish and duck meat | Bozhko, Nataliia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasyl Mikolayovich; Shubina, Yevgenia Anreevna; Kyselov, Oleksandr Borisovich; Marynin, Andriy Ivanovich; Strashynskyi, Igor Mirislavovich; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Шубіна, Євгенія Андріївна; Кисельов, Олександр Борисович; Маринін, Андрій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Шубина, Евгения Андреевна; Киселев, Александр Борисович; Маринин, Андрей Иванович; Старшинский, Игорь Мирославович |
2019 | Білоквмісна сировина регіонального виробництва у технології м’ясомісткої варено-копченої ковбаси | Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Ревенко, Руслан Станіславович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Ревенко, Руслан Станиславович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Revenko, Ruslan Stanislavovich |
2020 | Вивчення впливу конопляного борошна на окислення ліпідів варених ковбас | Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Шубіна, Євгенія Андріївна; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Шубина, Евгения Андреевна; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Shubina, Yevgenia Andreevna |
2019 | Виготовлення мясомістких посічених напівфабрикатів високої біологічної цінності | Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich |
2019 | Виготовлення мясомістких посічених напівфабрикатів з екстрактом розмарину | Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Почтарьова, Дарья Володимирівна; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич; Тищенко, Василий Иванович; Почтарева, Дарья Владимировна; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pochtarova, Daria Vladimirovna |
2020 | Використання натуральних антиоксидантів у технології варено-копчених ковбас | Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich |
2015 | Динаміка природної кормової бази вирощувальних ставків протягом вегетаційного періоду | Тищенко, Василь Іванович; Тищенко, Василий Иванович; Tishchenko, Vasily Ivanovich |
2021 | Дослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу ягід | Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Маринин, Андрей Иванович; Bozhko, Nataliia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasyl Mikolayovich; Marynin, Andriy Ivanovich |
2016 | Дослідження модельних фаршів на основі мяса качки Пекінської | Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасечный, Василий Николаевич; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Pasichniy, Vasil Mikolaovich |
2020 | Дослідження споживчої та біологічної цінності м’ясомістких посічених напівфабрикатів | Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasyl Mikolaovich |
2017 | Екстракт журавлини в технології варених ковбас з м’ясом водоплавної птиці | Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасечный, Василий Николаевич; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Pasichniy, Vasil Mikolaovich |
2020 | Ефективність екстракту журавлини як натуральної антиокислювальної добавки | Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Софія Богданівна; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Божко, София Богдановна; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Bozhko, Sophiya Bogdanivna |
2014 | Залежність якості свинини від умов транспортування та тривалості витримки свиней перед забоєм | Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna |
2015 | Застосування бета-каротину як натурального барвника в ковбасних продуктах | Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich |
2015 | Зменшення втрат живої маси та збереження якості м’яса в процесі транспортування та забою свиней | Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich |
2015-12-16 | Зміни якості яловичини при зберіганні та тепловій обробці | Тищенко, Василь Іванович; Тищенко, Василий Иванович; Tishchenko, Vasily Ivanovich |
2016-12-26 | Комбінована варена ковбаса з м’ясом риби «Василівська» | Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Горбач, Владислав Леонідович; Назаренко, Юлія Володимирівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Уханова, Ірина Миколаївна; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Горбач, Владислав Леонидович; Назаренко, Юлия Владимировна; Цигура, Виктория Викторовна; Уханова, Ирина Николаевна; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Gorbach, Vladyslav Leonidovich; Nazarenko, Yuliya Vladimirovna; Tsyhura, Viktoriya Victorovna; Ukhanova, Iryna Mykolaivna |
2016-11-25 | М'ясовмісна варена ковбаса "Качина" | Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Бордунова, Вікторія Віталіївна; Назаренко, Юлія Володимирівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Уханова, Ірина Миколаївна; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Бордунова, Виктория Витальевна; Назаренко, Юлия Владимировна; Цигура, Виктория Викторовна; Уханова, Ирина Николаевна; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bordunova, Viktоria Vitalievna; Nazarenko, Yuliya Vladimirovna; Tsyhura, Viktoriia Victorovna; Ukhanova, Iryna Mykolaivna |